Dodaj do ulubionych

Sukieneczka do chrztu

23.01.06, 20:11
Witam serdecznie!
Bardzo prosze o wzory sukieneczek do chrztu.Moja córcia bedzie chrzczona na wiosne-kwiecien,moze marzec,jak tylko zrobi sie cieplo.Malenstwo ma obecnie 2,5 m-ca.
Obserwuj wątek
    • s1korupka Re: Sukieneczka do chrztu 23.01.06, 21:07
      Jeszcze powinnaś dostać w kiosku wydanie specjalne - "Bobas" tamna pewno będzie
      coś do chrztu.W tych wydaniach specjalnych zawsze jest coś do chrztu. Ja go nie
      mam, ale może ktoś kto je kupił wypowie się o propozycjach do chrztu w tym
      wydaniu.
      K.
      • margaret26 Re: Sukieneczka do chrztu 23.01.06, 23:06
        Witaj,
        mam właśnie to ostatnie wydanie Diana Bobas -
        jest sukieneczka do chrztu ma śliczną spódniczkę,
        ale bez rękawków i do tego kapelusik.
        Kilka ładnych białych delikatnych sweterków,
        i śliczne czapeczki, buciki, skarpetki..
        Gdzieś widziałam takie sukieneczki do chrztu
        - jak tylko znajdę, to podam ci adresy stron.

Pozdrawiam,
        Małgorzata
        • margaret26 Re: Sukieneczka do chrztu 23.01.06, 23:21
          Witaj,
          Właśnie przez przypadek znalazłam te wszystkie wzory,
          Które są we wspomnianej Diana Bobas 1/2006 –
          Jest owa sukienka i kapelusik:
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20%20baby%202001-3/?start=20

A tutaj inna sukienka z długim rękawem:
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20baby%202005-4/?action=view¤t=18.jpg

photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20baby%202005-4/?action=view¤t=16.jpg
          i ciąg dalszy opisu:
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20baby%202005-4/?action=view¤t=17.jpg

A ta sukieneczka zawsze mi się podobała –
          Niestety moja córeczka miała Chrzest w zimie…
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20%20baby%202003-1/?action=view¤t=str03.jpg
          Opisy:
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20%20baby%202003-1/?action=view¤t=instr01.jpg
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20%20baby%202003-1/?action=view¤t=instr02.jpg

I jeszcze jedna stronka
          photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/Sabrina%20%20baby%202003-2/
          Miłego dziergania smile
    • tutunia Re: Sukieneczka do chrztu 25.01.06, 15:39
      Zobacz tu:
      www.7ya.ru/photos/private.aspx?login=Beatacrochet&RubrID=88036&l=1
      Jest tam jeden komplecik do chrztu.
    • laxou Re: Sukieneczka do chrztu 25.02.06, 13:02
      nie wiem czy jeszcze aktualne bo ta prośba była juz "chwilę" temu ale znalazłam
      taką stronkę
      album.aufeminin.com/world/communaute/album/albsee__a=81164.html
    • ewaq Re: Pięknie proszę o pomoc 15.03.06, 23:35
      Nie jestem uczestniczką tego forum, ani nie dziergam na drutach, jednakże robi
      to moja mama, która bardzo chciałaby zrobić mojej córeczce sukienusię do chrztu.
      Wyczytałam już tutaj o Danie Bobas, ale niestety jest ona już nieosiągalna.
      Linki podawane tutaj do opisów po rosyjsku też nam nie pomogą sad
      Proszę zatem bardz, bardzo mocno o pomoc bądź to w zdobyciu tego kwartalnika,
      bądź też w zdobyciu przepisów na te sukieneczki tam zamieszczone. Będę bardzo,
      bardzo wdzięczna, jeśli któraś z Pań byłaby w stanie przesłać skany stron z tej
      Diany lub też inne opisy na takie ubranko.
      Dodam jeszczcze, że moja córcia to wcześniaczek i dodatkowym problemem jest
      nawet kupienie czegoś "wymiarowego" na chrzest, stąd też pomysł z wydzierganiem.
      Proszę, proszę, proszę... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka