Gość: Czarek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.11.06, 00:41 Proszę o wsze opinie POZYTYWNE i NEGATYWNE. Jakie śą wykłady, w jaki sposób ustala się godziny jazdy. Wszelkie informacje mile widziane. Bardzo dziękuje za odpowiedzi. Czarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianin z kawa [...] IP: 158.75.47.* 03.11.06, 09:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 03.11.06, 11:28 Czyż nie zadziwiająco dużo szczegółów?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:18 To ewidentna reklama. Znam osobę, która po kursie w ZDZ-cie nie mogła ni diabła przejść placu na egzaminie. Pięć godzin jazdy w innej szkole dokonały cudów. Całkiem niezłe opinie słyszałem o Poleszaku, najlepsze rzeczy o Lekcji przy Herbowej - robiło tam kilkoro moich znajomych, wszyscy zdali za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyraneczka1 [...] 03.11.06, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super [...] IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 22:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 05.11.06, 12:55 Gość portalu: Czarek napisał(a): > Wszelkie informacje mile widziane. niestety forum nie jest najlepszym sposobem uzyskania informacji o szkolach (SPAM). popytaj znajmomych, podzwon, odwiedz te szkoly lub nawet pogadaj z kursantami, ktorzy akurat koncza jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
5maryla Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 25.10.14, 14:00 Automobil- najlepsza szkoła w Toruniu. Bardzo wysoka zdawalność (przynajmniej większość moich znajomych, którzy robili tam kurs zdało za 1 albo 2 razem). Ja właśnie kończę i zapisuję się na egzamin. Po kursie mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, bo instruktorzy naprawdę dobrze uczą jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś