Dodaj do ulubionych

TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy.

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.11.06, 00:41
Proszę o wsze opinie POZYTYWNE i NEGATYWNE. Jakie śą wykłady, w jaki sposób
ustala się godziny jazdy.

Wszelkie informacje mile widziane.

Bardzo dziękuje za odpowiedzi.
Czarek
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianin z kawa [...] IP: 158.75.47.* 03.11.06, 09:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • watashi79 Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 03.11.06, 11:28
        Czyż nie zadziwiająco dużo szczegółów?...
      • Gość: . Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:18
        To ewidentna reklama. Znam osobę, która po kursie w ZDZ-cie nie mogła ni diabła
        przejść placu na egzaminie. Pięć godzin jazdy w innej szkole dokonały cudów.
        Całkiem niezłe opinie słyszałem o Poleszaku, najlepsze rzeczy o Lekcji przy
        Herbowej - robiło tam kilkoro moich znajomych, wszyscy zdali za pierwszym razem.
    • cyraneczka1 [...] 03.11.06, 21:01
    • Gość: super [...] IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 22:41
    • pontus_euxinus Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 05.11.06, 12:55
      Gość portalu: Czarek napisał(a):

> Wszelkie informacje mile widziane.

niestety forum nie jest najlepszym sposobem uzyskania informacji o szkolach
      (SPAM). popytaj znajmomych, podzwon, odwiedz te szkoly lub nawet pogadaj z
      kursantami, ktorzy akurat koncza jazdy.
      • 5maryla Re: TORUŃ !!! Szukam dobrej szkoły prawa jazdy. 25.10.14, 14:00
        Automobil- najlepsza szkoła w Toruniu. Bardzo wysoka zdawalność (przynajmniej większość moich znajomych, którzy robili tam kurs zdało za 1 albo 2 razem). Ja właśnie kończę i zapisuję się na egzamin. Po kursie mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, bo instruktorzy naprawdę dobrze uczą jeżdzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka