Dodaj do ulubionych

Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyniki.

28.06.05, 12:02
Jak w temacie. Wpisujcie angielskie i polski.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:15
      Nikt nie idzie?
      • Gość: aaaaa Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:08
        ja się wybieram
        90 i 71%, myślicie, że mam szanse?
        • Gość: abc Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:29
          Mam bardzo zblizone wyniki do aaaa;) i tez sie wybieram i licze na cud:)
          Pozdro! i mam nadzieje do zobaczenia w pazdzierniku:)
          • Gość: MMM*** Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:46
            96%&90% polski 87%&70% :(((
            • Gość: lukasz Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:09
              A jak oni przeliczają? 1,5 x rozsz ang + 0,5 x rozsz polski? Podstawowy się
              nie liczy,prawda?
              • Gość: MMM*** Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:07
                Chyba masz rację niestety :((( Ciesz się lukasz masz 100z anglika(czy to
                ściema?) a tak na marginesie to czy pamiętasz dokładnie kiedy składałeś na
                UMCS???
                • Gość: lukasz Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:47
                  Na rozszerzonym akurat mam 100 i się bardzo cieszę z tego powodu, chociaż
                  gdybym czytał to forum, sam może bym pomyślał, że to ściema;D Kiedy składałem?
                  Ja wysyłałem pocztą, ale kiedy? 6 czerwca wysłałem chyba. A czemu pytasz?
                  • Gość: MMM*** Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:42
                    A tak tylko pytałam pomyliłam Cię z kims sorki :)
    • Gość: lukasz Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:53
      up
    • deedee55 Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn 01.07.05, 12:45
      polski roz 55%, anielski 91%, jak myślicie mam szansę? bardzo mi zależy bo na
      psychologię już nie mam szans, :(
      • Gość: lukasz Re: Kandydaci na anglistykę na UMCS wpisujcie wyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:08
        Szansę masz, wydaje mi się, że nawet sporą.
        • endangered_species moje wyniki 05.07.05, 15:13
          angielski: 100, 90
          polski: 87, 80

ustne: po 100

podejrzewam, że jeżeli będzie sporo osób z taką samą ilością punktów wezmą pod
          uwagę ustne skoro u nich rozmowy kwalifikacyjnej nie ma
          • Gość: lukasz Re: moje wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:17
            Mam nadzieję, że ustny angielski, bo z polskiego mam 95.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka