Gość: joł Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.chello.pl 30.05.07, 03:02 tak moj facet Odpowiedz Link Zgłoś
maremma Re: Wybiera się ktoś na ASP?? 30.05.07, 15:43 ja chciałabym studiować wzornictwo, ale mam świadomość, że jest wiele osób lepszych ode mnie i niekoniecznie dostanę się w tym roku.... ....zawsze warto spróbować :) generalnie z mojej klasy na ASP składało papiery ok 10 osób (właściwie na wszystkie możliwe kierunki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:40 A do jakiego miasta?? Długo sie przygotowujecie?? Bo ja niestety za pózno sie za to zabralam i mam marne szanse:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania.Pń Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:36 Ja chciałam iść na ASP w Poznaniu na fotografię, ale z tego co usłyszałam o egzaminach wstępnych to stwierdziłam, że może za rok. Mam trochę za mało wiedzy i moje zdjęcia się nie przebiją:) Odpowiedz Link Zgłoś
maremma Re: Wybiera się ktoś na ASP?? 01.06.07, 07:44 Odnośnie egzaminów pytałam specjalistów :D czy warto próbować, jeżeli w tym roku wiem, że jeszcze za mało umiem? Odpowiedź brzmiała: tak, ponieważ to, czy się dostanę czy nie zalezy nie tylo od biegłości technicznej, ale np.: od kondycji (1 dzień egzaminu-4h rysunku, 1h przerwy, 4h malarstwa- nie każdy wytrzymuje tak długo na stojąco), szybkości wykonania pracy (karton 100*70 i tylko 4h), warunków pracy (ludzi jest tyle, że nie można odejść od rysunku i spojrzeć na niego z daleka, by ocenić np. proporcje), teczek pozostałych kandydatów... myślę, że doświadczenie egzaminu w tym roku może zaprocentować w przyszłym,zresztą nie ma się nic do stracenia (poza 140 zl :/.....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:26 No, próbowac zawsze warto.. a jak mi sie nie uda to chociaz na zaoczne, bo wiadomo ze latwiej sie dostac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:56 ja chciałam startowac na ASP jednak jak na razie zrezygnowałam,moze za rok...zobaczymy. Mam pytanie. Czy zdawaliscie historie sztuki na maturze?czy na ASP potrzeba zdanej matury z historii sztuki?? prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś
maremma Re: Wybiera się ktoś na ASP?? 07.06.07, 22:04 Ja zdawałam historię sztuki, ale na poznańską ASP potrzebna jest tylko zaliczona matura... (hist. sztuki może się przydać w rozmowie kwalifikacyjnej....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika =] Re: Wybiera się ktoś na ASP?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 16:10 ja mam jeszcze 3 lata do matury ale juz wiem ze na pewno wybieram sie na ASP... od roku chodze na rysunki ale teraz przepisze sie do tych zaawansowanych, ktore przygotowuja na studia (ja tez wam radze tak zrobic :p) a co do matury to wlasnie nie mam pojecia jakie przedmioty sa potrzebne? wie ktos moze? :>:> czy zdaje sobie co tylko chce... ale to by bylo przeciez bez sensu... interesuje mnie glownie kierunek: projektant odzieży (studia w Łodzi) jakby ktoś mógł... odpiszecie mi na ta wiadomosc na e-maila? bo raczej nei znajde tej strony monixiunia@interia.pl z góry wam dziękuje :*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś