flower15 10.01.05, 07:12 zamowilam za 352 zl i chyba nie dostalam zestawu SPA bo nie ma go na fakturze.Czy ktoś też tak ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biba46 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 08:11 u mnie w podglądzie fa jest osobno morski napój i osobno algowa kąpiel, każde za 50 gr. Sprawdź, może przeoczyłaś Odpowiedz Link
flower15 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 10:34 Nie przeoczyłam.Zamówiłam za 351,30 a wiecie co mi ta Pani powiedziała?Ze zamowilam za 280 z groszami i dlatego nie dostałam.Wściekłam się i nakoczyłam na nią,więc powiedziała,ze zaraz do mnie oddzwoni.Okazało się,ze nie doliczyli mi oferty netto z internetu i dlatego nie dostałam. Odpowiedz Link
biba46 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 10:46 wygląda na to, że już wprowadzają w życie nowe opusty, które maja obowiazywać od K03. Ale jak się domyślam, dostaniesz to dopiero w nastepnej paczce, czy jeszcze zdążą dodać. pozdro Odpowiedz Link
flower15 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 10:56 biba46 napisała: > wygląda na to, że już wprowadzają w życie nowe opusty, które maja obowiazywać > od K03. Ale jak się domyślam, dostaniesz to dopiero w nastepnej paczce, czy > jeszcze zdążą dodać. > pozdro Dostane dopiero w następnej paczce,ale nie wiem czy uda mi się złozyć kiedy zazwyczaj mialam zamowienie za ok. 170 zł a teraz na 350.Więc pewnie się nie doczekam tego zestawu,a tak się cieszyłam Odpowiedz Link
biba46 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 11:07 może jeszcze coś Ci przyjdzie do głowy, może ktoś zechce jeszcze zamówić, a w najgorszym razie dostaniesz w K03 (mam nadzieję, że ten prezent nie przepada?). Nie trać nadziei. pozdro Odpowiedz Link
flower15 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 11:16 biba46 napisała: > może jeszcze coś Ci przyjdzie do głowy, może ktoś zechce jeszcze zamówić, a w > najgorszym razie dostaniesz w K03 (mam nadzieję, że ten prezent nie przepada?). > Nie trać nadziei. > pozdro Dzięki za wsparcie.Denerwuje mnie ich straszny bajzel.Najpierw ciągle były braki a teraz jak z tym wszystko ok to z kolei nie wliczyli mi oferty netto do zamowienia i nie dostałam prezentu.Niepotrzebnie jeszcze za swoja kase zamowilam tyle tych szamponow i zeli pod prysznic Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 14:03 a jest wogole oferta netto do 02?????oferta internetowa jest wliczana do zdobycia tych 2 kosmetykow ??? Odpowiedz Link
joasia222 Re: zestaw SPA za 1 zl-nie dostałam:((( 10.01.05, 16:09 Oferty netto na katalog 02 nie ma ale oferta z internetu wlicza się do zamówienia. Odpowiedz Link
sister52 Re: oferta internetowa 10.01.05, 16:10 No właśnie oferta internetowa jest traktowana jak oferta netto i nie jest wliczana do bazy upustu. Myślałam, że tak będzie od K03, ale widzę, że już od teraz. Składam zamówienia także na mojego faceta i zamówiłam na niego dużą liczbę kuferków z oferty internetowej plus kilka żeli Aqua z tejże oferty plus 10 katalogów. Po otrzymaniu zamówienia, z faktury dowiedziałam się, że wartość tego zamówienia to nie przeszło 200zł (bo na tyle było zamówienie), tylko... 6zł, bo tylko katalogi weszły do "wartości zamówienia". Mój wypracowany upust to zamiast 23% - 0%. Ale opłaty za małą paczkę nie doliczyli... I weź tu ich zrozum... Jednak zgodnie z zasadami tej akcji "SPA za 1zł" oferta internetowa wlicza się do kwoty 350zł - bo tak jest napisane w wiadomoścoiach serwisowych na fakturze (tzn. tam jest napisane co się do tej sumy nie wlicza i nie ma tam słowa o tym, że oferta int. się nie wlicza). Odpowiedz Link
flower15 Re: oferta internetowa 11.01.05, 07:17 myślę,że sie wlicza oferta internetowa,tylko po prostu nastapiła pomyłka bo ta Pani powiedziała mi,ze doślą mi ten zestaw SPA w nastepnym katalogu.Po prostu się pomylili i już zaczeli takie kryteria jak od katalogu 03/2005.Szczerze mówiąc już im nie wierze,wątpię w to czy dołożą mi ten zestaw Odpowiedz Link
nea2 Re: oferta internetowa 11.01.05, 19:34 mi dosłali zaległą kartę kolorów,więc może przyślą Ci ten zestaw. Odpowiedz Link
szczesliwytatus Re: oferta internetowa 11.01.05, 21:38 zestaw spa jest do zamowienia z katalogu 03. on poprostu sie pomylili na naklejce kartonowej bo na dzisiejszej fakturze pisalo ze do zamowienia 03 a nie 02 na laczna kwote 350 zl Odpowiedz Link
biba46 Re: oferta internetowa 11.01.05, 21:48 u Ciebie ze wszystkim do przodu. Wyżej pisałam o podgladzie, a od wczoraj mam zawartość paczki w domu i ten zestaw dostałam za 1 zł bez zamawiania, jedynie dlatego ze zrobiłam zamówienie na ponad 350 zł z K02. Odpowiedz Link
mariolkka Dostane??? 12.01.05, 18:37 Czyli jesli zloze zamowienie za minimum 350 zl z 2 katalogu to automatycznie dostane zestaw spa za symboliczna 1 zl???? Odpowiedz Link
saralove Re: oferta internetowa 11.01.05, 21:55 Nie pomylili się, bo zestaw jest za złozenie zamówienia na ponad 350zł w katalogu 02 (trensetter 03). Chodzi poprostu o ramy czasowe obowiązywania katalogów okregach trendujacych (03) i pozostałych (02). Pozdro Odpowiedz Link