feromonka 16.02.06, 11:02 same zobaczcie... www.fertilityfriend.com/home/10cb8f Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arras-k Re: bez nadziei:( 18.02.06, 22:43 A czemu 10 i 12 dzień jest w kółku białym?To jakies zakłócenie? Odpowiedz Link
feromonka Re: bez nadziei:( 18.02.06, 23:33 Hej Arras w 10 dpo bezpośrednio przed mierzeniem temperatury spałam tylko około 4 godzin (nie wiem czy to mogło zakłucić wynik), natomiast 12dpo temparatura była mierzona o 6.30 rano,a zwykle mierzę o 5.50 - nie wiem czy te 40 min ma jakiekolwiek znaczenie ale zaznaczyłam to na wykresie. Pozatym ważne jest też to, że od 11dpo mierzę temperaturę 5min, a nie jak do tej pory do sygnału dźwiękowego. co myślisz o tym wykresie? pozdr Odpowiedz Link
agatta-a1 Re: bez nadziei:( 19.02.06, 10:11 dopóki nie ma @ nie wszystko starcone. nigdy nie wiadomo co sie dzieje w naszym organiźmie. ja w styczniu byłam pewna ze zafasolkuję bo trafiliśmy w samą owu i dwa dni przed nią. ale się rozczarowałam na maksa bo jednak tak sie nie stało. teraz wole nie mierzyć tempki, nie prowadzić wykresów i miec to wszystko w nosie. uda się to się uda, nie to nie. uda się w późniejszym terminie. tak więc nie zbadane są wyroki... pozdrawiam. Odpowiedz Link