Dodaj do ulubionych

Zerówka w przedszkolu przy ul. Nalazków

25.11.05, 09:13
Co myślicie o zerówce przy ul. Nalazków, mój syn do niej uczęszcza.
Skandaliczne warunki lokalowe, co miesiąc pobierana jest opłata na komitet rodzicielski w wysokości 30 zł, na początek każdy z rodziców musiał przynieść wyprawkę składającą się 40 pozycji poczynając od papieru toaletowego. Nie wiem czy pani prowadzi jakiekolwiek zajęcia z dziećmi, codziennie moje dziecko przy odrabianiu lekcji spędza od 1-2 godzin. Jak opowiadam znajomym o tym to są bardzo zdziwieni
Obserwuj wątek
    • eszi pomimo tego, że mieszkam blisko 25.11.05, 09:20
      to moja mała chodzila do zerówki "przy fontannie" na cały dzień - jakie
      lekcje ?? do odrabiania w domu ?? - o ludzie!! płacić trzeba było ale nie
      tyle... na komitet.. co do warunków nie znam, ale słyszałam że tam kiepsko jest
      ale mniejsc nie ma - może dlatego, że to jedyne przedszkole w tej okolicy....
      • c43 Re: pomimo tego, że mieszkam blisko 25.11.05, 09:30
        Wedlug mnie ktoś chce na tym zarobić dużo chętnych dzieci, a mało miejsć i ludzie płacą. Winny jest temu urząd miasta że akceptuje ten stan rzeczy na co idą moje niemałe podatki.
        • eszi zgadzam się 25.11.05, 10:14
          a wiesz ze np dzieci spoza miasta nie mogą uczęszczać do przedszkola - bo nie
          ma na nie dofinansowania (kurcze a ile kasy płaci się za przedszkole!) ludzie
          kombinują i meldują dzieci w MM - np. z Karoliny - przecież to chore.....ale co
          tam - przecież to problem każdego z nas a nie tych na "górze" tylko od czego
          oni tak naprawdę są????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka