Gość: m&m's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 02:13 z góry dzieki za odpowiedzi m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1308a Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 06:59 Glicerynowy z silikonem z Avonu, Ziaja - z kozim mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:17 Ziaja "Kozie Mleko" nie pomoże. Od tych mrozów mnie samej zrobiły sie dłonie suche, że ho ho. Wcześniej używałam Koziego Mleka ale teraz przy tych suchych dłoniach zupełnie się nie sprawdza. Po minucie zostaje ta rękach tylko zapach....Może ten Avon? Nie uzywałam, nie wiem. Skuteczny jest peeling z oliwy z oliwek z cukrem, stosowany co wieczór. No i ja wróciłam do kremu Kamill, choć to tłuścioch dla mnie i ma niespecjalny, intensywny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:22 na te mrozy co wieczór smaruję kremem (dość dokładnie i dużo kremu) z silikonem Avonu kosztuje od 3,9-5,9 w promocji a w dzień obowiązkowe rękawiczki , mi pomaga mam gładkie dłonie i takie delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 09:23 Jest specjalny krem AA Kuracja dla suchych dloni ,mala tuba 50ml ponoc wystarcza na 250 aplikacji,cena 14zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:37 Ziaja to krem kiepściutki, nie wspominając o ohydnym zapaszku, bleeee! Skóra po nim jest nawilżona przez pierwszą minutę, a pózniej jest nawet gorzej, wręcz przesusza, nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 13:42 Neutrogena formuła norweska, ten w białej tubce Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 13:44 Neutrogena koncentrat, tubka biała 50ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzenifer Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.Red-83-54-223.dynamicIP.rima-tde.net 26.01.06, 21:00 a mi jakos ta neutrogena wcale nie pasuje. mam bardzo suche dlonie i nie dawala im rady :(. jakis juz czas temu odkrylam garnier-a w pomaranczowej tubie "cocoonmanos) i jestem bardzo zadowolona, jego wada to dlugie wchlanianie, ale jest ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m's Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:47 dzieki, tez myslalm ze neurtogena sobie poradzi, ale niestety.. musze sprobowac chyba tych tlusciochow m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:00 tylko dermosan-ten tłusty,albo oliwa z oliwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 14:08 Vichy Lipidiose Hands lub czerwony Garnier do rąk zniszczonych, na noc maść z vit. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninkka Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 16:54 Lirene- ochronny krem do rąk skóra sucha. Świetnie się wchłania Odpowiedz Link Zgłoś
hera.dnw Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 19:31 a ja polecam Garnier (taki czerwono-biały) szybka regeneracja bardzo suchej skóry :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
yubiri Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 26.01.06, 20:24 Polecam posmarować dłonie dermosanem i ubrać rekawiczki albo zwykłą wazeliną kosmetyczną np. Ziaji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:03 krem rózany z rossmanna w słoiczku - bomba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: 82.160.9.* 02.02.06, 21:27 ja słyszałam że b. dobry jest kremożel do rąk i stóp firmy florina-już na niego poluję -tylko nigdzie go nie ma:(pewna pani mówiła że na suche , spierzchnięte ręce jest rewelacyjny-ta pani przy mnie o niego pytała w sklepie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:06 Ja też mam problem z dłońmi w tym roku na zimowe dolegliwości bardzo pomógł mi krem koncentrat do bardzo suchej skóry AA (ok. 14pln tubka 50ml), niestety od mrózów popękala mi skóra pomiędzy palcami i tu pomógł kremik/maść Neutrogeny Reparation intense (w promocji w pharmie 11pln za 15ml). Jeśli nie masz popękanej skóry to naprawdę polecam koncentrat AA Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 03.02.06, 08:26 polecam Dermosan, moje dłonie były prawie jak papier ścierny i ten krem mi pomógł. Jest bardzo tłusty i trzeba troche odczekać po wsmarowaniu ale naprawde polecam, kupiłam go w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: 212.182.108.* 03.02.06, 08:32 polecam krem do rak i paznokci z Oriflame-teraz jest wyprzedaz letniej serii biala tubka z kwiatkami. Mialam bardzo szorstkie rece i odziwo mi pomogl tylko trezba byo systematycznie go stosowac a dlonie mam mieciutkie jak "pupa niemowlaka".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylfer Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie 03.02.06, 09:25 Gość portalu: m&m's napisał(a): > z góry dzieki za odpowiedzi > m. -------------------- Nie wiem, czy macie Body Shop, ale jesli tak to polecam krem ktory sie nazywa Hemp. Jest bardzo dobry. Ma troche dziwny zapach, ale jest to najlepszy krem do rak ktory mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m's Re: dłonie - skóra b. sucha - jaki krem polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:40 niestety Body Shopa u nas nie ma :-( chyba ze ja o czyms nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś