Gość: ela IP: 81.219.88.* 15.07.05, 14:14 Czy po stosunku wskazane jest mycie pochwy w środku w celu wyplukania ewentualnych plemników po stosunku przerywanym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:17 wystarczy umyć zęby skuteczność antykoncepcyjna jest taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:26 zęby???????? )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:19 dlaczego chcesz wypłukiwac plemniki? stosunek przerywany to świetny sposób na zajście (oraz nerwicę), skoro go stosujesz, to widocznie chcesz zaciązyć PS a nie lepiej zainwestowac chociażby w prezerwatywę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 14:33 Mam uczulenie na lateks. Chcialam się tylko dowiedziec czy to coś da, bo moj facet się upiera przy tym żebym się myla w środku po stosunku. Wspólżyliśmy przed samym okresem w trakcie nieplodnych dni. Czy od wyplukiwania pochwy w środku nie zrobi się grzybica? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:35 powiedz facetowi, ze płukanie pochwy jest dla kobiety szkodliwe, bo zmienia jej florę bakteryjną i niech nie upiera sie przy zabobonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 212.32.96.* 15.07.05, 14:40 może niech Twój facet sobie wypłucze mózg! sorry, ale gość wciska Ci jakieś bzdury. po pierwsze skuteczność tego pomysłu jest zerowa, po drugie jest to niezdrowe dla Ciebie, pochwa ma specyficzną florę bakteryjną i naruszanie tej równowagi jest szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 14:47 Też tak mu powiedziałam ale się uparł i kazał mi umyć w środku. A jak mu powiedziałam że tak nie wolno i tego się nie robi to się zdziwił i powiedział że niemożliwe, bo wszystkie kobiety się myją w środku po stosunku. W końcu dałam za wygraną ale kazałam mu żeby mnie sam umył w środku bo ja tego nie zrobie. Hehehehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:54 a ile ten znawca kobiet ma lat? moze niech wiedzy o zyciu intymnym nie czerpie od kolegów z szatni męskiej, tylko się dokształci i na przyszlosc - zastanówcie sie nad PRAWDZIWĄ antykoncepcją, bo za chwilę założysz watek "czy moglam zajsc w ciążę po stosunku przerywanym" z góry odpowiadam: TAK, to znakomita metoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 14:59 Jest dorosłym i nadzwyczaj dojrzałym meżczyzna i bynajmniej nie zabawia sie z kolegami. Widać wcześniej nie miał okazji szczerze pogadać z kobietami na te tematy i pewnie dlatego mało wie o tym. Ale ja już się o to postaram zeby się dowiedział ) (sorry że moje posty są podwójne czasem, ale coś mi sie psuje) Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 27.09.13, 21:31 Jest małym i niedojrzałym chłopcem skoro każe Ci robić takie rzeczy, dorośli i dojrzali mężczyźni nie każą kobietom robić takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
99maja Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:48 Pochwy wogóle się nie płuka, myślę, że Twój facet nie wiele wie na temat kobiecego ciała i lepiej nie słuchaj jego rad, bo możesz sobie tylko zaszkodzić. To naprawdę nic nie da. Myślałam, że jak ktoś decyduje się na seks to wie chociaż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 14:56 Ja dużo wiem na tematy kobiece, często odwiedzam to forum. Niestety mój facet jest chyba laikiem w sprawach kobiecych chociaż w łóżku radzi sobie doskonale, ale sama się zastanawiam skad on ma takie dziwaczne pomysły. Ten wątek jest dla niego zeby się czegoś dowiedział... więc piszcie dziewczyny, bo skoro on mnie nie wierzy to może wam uwierzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia do faceta 15.07.05, 15:00 ok drogi partnerze eli! 1. dokształć się z zakresu zdrowia i potrzeb kobiety (moze być zwykła Sztuka kochania Wisłockiej) 2. słuchaj swojej partnerki a nie kolegów z ławki pod trzepakiem 3. stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:48 ja piernicze jakie kretynskie pytania ludzie zadaja ) Odpowiedz Link Zgłoś
99maja Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 14:49 ręce mi opadły, bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 212.32.96.* 15.07.05, 14:50 a ile on ma lat? I skąd takie rewelacje, że wszystkie kobiety tak robią?? Wiesz, skoro już macie dostęp do netu to poczytajcie sobie trochę na temat antykoncepcji bo stosunek przerywany i mycie pochwy to jakieś średniowieczne metody. Twojemu facetowi przydałoby się trochę edukacji w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 15:36 Najlepiej obrócić się trzy razy przez lewe ramię . Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 15:41 Durex ma specjalne prezerwatywy dla osob uczulonych na leteks. Niestety drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 16:06 koniecznie po stosunku kichnij i podskocz pare razy zeby wylecialo co zostalo co za ciemnogrod ! zadna woda plemnikow nie wymyje! ani czysta ani z dodatkami !(jakby wam przyszlo do glowy) niedlugo bedziesz placila za swoja i jego glupote niechciana ciaza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 16:12 Nie przesadzaj z tym atakiem. )) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 16:40 e tam wyślij go po prostu do apteki po sprzęt i specjalny płyn zabijający plemniki do płukania pochwy po stosunku i niech się pani magister nad nim poznęca skoro tobie nie wierzy )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 15.07.05, 17:01 Hehehe fajny pomysl, chyba tak zrobie... sam mi kazal umyć się w środku plynem do higieny intymnej ;-/// Mam nadzieje ze nie pomyśli sobie że jestem brudna w środku skoro mję się tylko na zewnątrz. Bo minę mial taką jakby się urwal z chionki gdy mu powiedzialam ze nie myje się pochwy w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:35 wiesz co? to zaproponuj mu, ze ty umyjesz pochwę w środku, a on umyje w srodku swój cenny instrument bo przeciez penisy tez sie w srodku myje po stosunku - przez rurkę Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 17:37 tak!tak! i rurkę niech kupi w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn2 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 14:07 Czytam, czytam, czytam... i juz brzuch mnie bolo od smiechu, super zaczal mi sie poranek. Ciekawam co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: mycie pochwy w środku po stosunku 15.07.05, 22:29 wskazane jak najbardziej - tylko koniecznie trzeba uzyc szczotki do butelek Odpowiedz Link Zgłoś
pas_ya Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 09:07 Niech on sobie umyje: po1. mózg - szczoteczką przez ucho po2. penisa-rureczką z mikro szczoteczką na końcu A tobie gratuluję wyboru partnera. Baaaardzo dojrzały i KARZE ci sie umyć w środku po stosunku bo jak nie to co? Określenie, że jesteś brudna w środku też powaliło mnie na kolana. A jak ci każe włożyć sobie rozgrzany drucik do pochwy to też tak zrobisz? Zastanów sie dziewczyno zanim nie jest za późno. Jak zajdziesz w ciążę po tych rewelacyjnych metodach any to będzie większy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka244 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 11:24 Pas ya ma racje,szlag mnie trafia jak czytam takie posty,Elu piszesz ze twój facet jest dojzrały,ale zbytniej inteligencji to On nie reprezentuje swoimi radami dla Ciebie(pzrepraszam poleceniami)które wydaje Tobie w kazdej dziedzinie?Uważam że wogóle nie ma nic do gadania w tej sprawie,On powinien docenić Twoja wiedze na temat włąsnego ciałą ,a Ty równiez powinnas docenić siebie i swoje pzrekonania .Do Faceta:!!!Może troszke zaufania do swojej kobiety co??Dla siebie wiecej samokrytycyzmu ewentualnie chceci dokształcenia sie a potem wypowiadania sie na tematy na które w tej chwili nie masz zielonego pojecia!To tyle pozdrawiamps.oczywiscie że nie myje sie po stosunku pochwy w środku,mozesz sobie co najwyzej robić irygacje co jakiś zcas wcelu zachowania higieny prawidłowej,pomysl nad prezerwatywami dla osób uczulonych na lateks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 16.07.05, 12:15 Dobra dziewczyny... już sie uspokójcie... mój facet się przyznał do błędu i sam się popukał w głowę... bo to co mi kazał zrobić było spowodowane jego paniką ze mogę być w ciąży... On ma czasem szalone pomysły, ale i tak go bardzo kocham ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 13:07 a ty przynaj sie ze zrobilas sobie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 16.07.05, 13:45 Nieeee... ja sobie jaj nie robilam, chcialam uświadomić mojego faceta żeby przejrzał na oczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn2 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 14:18 Noooo i po problemie!!! Ciekawi mnie tylko, jak do tego doszedl... popytal kolegow, czy doksztalcil sie?? Jaka metode wybraliscie, aby nie zajsc w ciaze?? Stosunek przerywany to super metoda ale na zajscie w ciaze!! Zycze wam obojgu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn2 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 16.07.05, 14:14 Kobieto? Ile Ty masz lat? Zyjemy w XXI wieku a Ty zadajesz takie pytanie? Poradze Ci cos, idz do swojego lekarza gine. On Ci wszystko wyjasni, albo nie... wyslij swojego PANA, ktory jak sadze malo, ojj, malo wie o zyciu intymnym. Doradze Ci jedno... mozesz sie plukac ale po - MIESIACZCE, to nawet jest wskazane! Sa do tego specjalne plyny, ktore pozwalaja oczyscic resztki, krwi itp: dla zdrowia. Ja to czynie juz od wielu lat i jak dotad nie mialam zadnych problemow. Hmmmm... ale co do plukania po stosunku, nie poradze Ci nic. Zreszta, otrzymalas juz wiele hmmm... porad. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: 81.219.88.* 16.07.05, 14:27 ) Radzę dokladnie przeczytać mój wątek... gdyż zalożylam go z myślą o moim mężczyźnie który mi nie dowierzal... Mam sporo lat, lestem doroslą kobietą i bynajmniej żadne napaści na mnie tutaj nie są wskazane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Hmm IP: *.e-wro.net.pl 27.09.13, 19:21 Czemu twierdzicie, że stosunek przerywany nie jest dobrą antykoncepcją? Moi dziadkowie, że strony matki, mieli tylko trójkę dzieci w krótkim odstępie czasowym, a potem już nigdy nigdy nic. Moja babcia kompletnie nie znała się na kalendarzyku, a dziadek uważał i jakoś nigdy więcej dzidzi się nie pojawił i wiele osób tak robi i dzieci nie ma. Myślę, że to zależy od faceta, który nauczył się kontrolować swoje ciało i po problemie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
optive_trool Re: Hmm 24.08.16, 16:03 Czy wiesz ze przed wtryskiem u takiego faceta występuje jeszcze kilka bardzo mautkich niewyczuwalnych dla niego ? No wie wiesz właśnie bo takie ciulstwą piszesz ze głową boli .... a niby wszyscy maja dostęp do internetów eh .... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 28.09.13, 17:09 Jeśli facet sądzi że wymycie pochwy po stosunku przerywanym jest środkiem anty to jest to rozumowanie kuriozalne. Natomiast głębokie podmywanie się niezależnie od stosunku zawsze uważałam za zgodne z higieną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania1980 Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: *.30.53.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.13, 23:26 Jedyne co robię po zwłaszcza długiej penetracji kiedy jest już po wytrysku to mam pod ręką chusteczkę higieniczną i wycieram to co mi wypływa (aby ratować prześcieradło lub fotel) a to co dalej w środku pozostaje nieraz dopiero po paru godzinach mam na majtkach i mi to przypomina to co było najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluuss Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: *.play-internet.pl 09.01.17, 00:40 Powiem tak. Uprawiam sex z partnerem do końca(on spuszcza się we mnie) nie używam prezerwatyw ani żadnej innej antykoncepcji. Kochamy się często i za każdym razem Płucze pochwe po stosunku. Okres mam prawidłowy. Robię tak od 4 lat i nie zaszłam w ciążę także jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: mycie pochwy w środku po stosunku 25.03.17, 20:19 To lepiej sie przebadajcie, bo moze sie okazac, ze jak zaczniecie sie starac o ciaze, po czterech latach kolejnych ciazy nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari_naa Re: mycie pochwy w środku po stosunku IP: *.cab.prima.net.ar 24.03.17, 18:07 Niestety to nie jest rozwiązaniem. Z moim partnerem praktykowalismy stosunek przerywany od poltora roku odkąd urodziła syna i w ciążę nie zaszłam aż w styczniu mój partner nie zdążył wycofać penisa w porę i skończył wewnątrz mojej pochwy. Był to akurat dzień owolacji. Mimo że dokładnie umylam pochwe to nie pomogło. Teraz jestem w 11 tygodniu ciąży w dodatku to bliźniaki dwujajowe Odpowiedz Link Zgłoś