Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:59 witam mam pytanie czy ktos wie jakie sa objawy niedotlenienia mozgu? i co moze byc tego powodem ? dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: niedotlenienie mozgu jakie objawy? 14.03.05, 21:16 niedotlenienie czyli udar www.google.pl/search?hl=pl&q=udar+m%C3%B3zgu&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: niedotlenienie mozgu jakie objawy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.05, 22:06 Doświadczyłam tego 2 razy.Przestałam widziec na jedno oko przez 12 godzin.Zamiast mowy to był bełkot.Skrzwiło mi usta,lekki niedowład ręki i nogi.Zawroty głowy.Drugim razem, /a było to 3 miesiace po tym pierwszym/ miałam potworne zawroty głowy,ziemia uciekała mi spod nóg,tak,że nie mogłam sama chodzic, bo wchodziłam na słupy,ludzi,nie trafiałam na krzesło.Dzisiaj to mnie smieszy,ale wtedy nie było mi do smiechu.Szpital,kroplówka,rehabilitacja i wróciłam do normy.Dzisiaj biore tylko leki przeciwzakrzepowe,czuje się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś