as2008 06.02.05, 12:51 jesli Wam przywoza ? dostajecie cos jak m wraca ? no oprocz zielonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malysmutek Re: co Wam przywoza 06.02.05, 16:28 Jako że ze mnie jest lakomczuszek, o czym moj luby dobrze wie, zawsze jakies ciasteczka dostje:). Zawsze jestem szczesliwa, a on dlugo myslec nad prezentem nie musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ppolkaa Re: co Wam przywoza 06.02.05, 17:19 mój notorycznie przede wszystkim kolekcjonuje mi perfumy,mam juz kilkanaście flakonów,zabraniam już mu przywozić kolejne,bo ile można na siebie lać:-) poza tym dobre alkohole,słodkości nie narzekam mam męża z szerokim gestem,wszystko by mi kupił:-) Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: co Wam przywoza 06.02.05, 20:15 ogólnie to co chcę-i raczej przysyła wcześniej,zeby nie wozić,tj. Baileysa w dużej ilości i Jamesona (whiskey),sosy tabasco-oryginalnie ostre,perfumy,co chcę-tylko powiem,że coś tam,to właśnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: co Wam przywoza 06.02.05, 21:02 czyli wszedzie prawie to samo :) ja tez juz mam cala polke perfum w lazience :) jakies alkohole tez przywozi no i pelno odzywek i kremow sally hansen :)) /ale te to sobie wybieram i potem robie mu liste co chce/ Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: co Wam przywoza 06.02.05, 21:20 Moje Kochanie wróciło w piątek i dostałam oczywiście perfumy.Ale oprócz tego piękna biżuterie, ciuszki:) i oczywiscie kilka dobrych butelek:)Ciągle nie moge uwierzyć w to,ze wreszcie mam go koło siebie.. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: Omnix zazdraszczam :))) 07.02.05, 12:21 Niedługo Ty tez tak bedziesz miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: tylk o jakies 4 m-ce :))) 07.02.05, 13:01 Zleci:)Wtedy to ja bede sama:( Odpowiedz Link Zgłoś
lukaa Re: co Wam przywoza 06.02.05, 22:09 Moje szczeście nie będe oryginalna:) przywozi mi to co wcześniej ustalimy,albo ja pooprosze + oczywiscie alkohol:)najczęściej to są perfumy,zreszta on duzo nie schodzi ze statku to tyle co zdąży gdzieś w miedzy czasie:) no ale przede wszystkim to przywozi całego siebie...juz niedługo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
keti3 Re: co Wam przywoza 07.02.05, 12:47 jeju...co oni z tymi perfumami?ja tez dostalam dwa flakoniki...swoja droga bardzo ładne. prosi mnie przed rejsem zebym mu zrobila liste co bym chciala. jest mi glupio, bo ja w sumnie nic nie chce tylko zeby wrocił do mnie jak najszybciej ! Odpowiedz Link Zgłoś
inz.mruwnica Re: co Wam przywoza 14.02.05, 17:27 Może dlatego, że na statku śmierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: co Wam przywoza 14.02.05, 18:36 jakby tylko o to chodzilo to wyperfumowaliby kilku kolegow, moze nawet siebie i by starczylo raczej chca jakos wynagrodzic nieobecnosc... z perfumami najlatwiej, bo to kazda kobitka lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mar100 Re: co Wam przywoza 06.03.05, 08:41 yyy jako ostatni łup mam świetny, stalowy dzbanek do herbaty, rąbnięty ze statku:) kontenerowce w ostatnich czasach mają taką marszrutę, że trudno gdziekolwiek zejść ze statku, porty po 8-12 godzin, wiem, bo byłam parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: co Wam przywoza 06.03.05, 10:36 wiem cos o tym moj mily ostatnio plynal ok 2 tyg do Abidżamu, a tam spędzili pół dnia. Nawet nic nie zobaczyl.. Sprytny ten Twoj M. - prezent mial przywiezc, to sie wywiązał:P Odpowiedz Link Zgłoś
mar100 Re: co Wam przywoza 06.03.05, 10:58 wolę to niż histeryczne wrzaski przez telefon ze sklepu na lotnisku: "to jakie?? jakieee??? bo zaraz mam samolot..." perfumy kupuję sobie sama:) Odpowiedz Link Zgłoś