9b9 28.06.07, 21:38 Jutro jadę na szkolenie w jakimś zadupiu z noclegiem. Żebym tylko rano nie zapomniał zabrac flaszki z lodówki, bo mnie zarąbią Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_girl Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 21:55 Flaszka jako wejściówka, czy jak ? Odpowiedz Link
raknor Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:06 nie jako wejściówka tylko konieczny zestaw na takim szkoleniu, inaczej niczego się nie nauczy Odpowiedz Link
cafe_girl Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:28 rozumiem w takim razie dlaczego tylko jedna? :p Odpowiedz Link
raknor Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 23:07 yyy wierzy w swoje możliwości - jeden wspomagacz wystarczy? a może jest duży? .. Odpowiedz Link
9b9 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:08 Jak inwencja własna do punktu programu enigmatycznie rozpisanego jako "kolacja przy świecach". Uzgodniona zresztą z innymi uczestnikami tejże Odpowiedz Link
wenecka Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:14 zarąbać takiego dużego faceta? 10 razy by się ktoś musiał zastanowić, zanim by mu do głowy taki pomysł przyszedł. powiem tak: czy zapomnisz, czy nie, to włos Ci z głowy nie spadnie. w wariancie I co najwyżej Cię czeka szukanie butelki w pobliskim sklepiku. Odpowiedz Link
9b9 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:18 Kładę nacisk na wyraz "zadupie". Nie został on użyty przypadkiem. Ja juz tam kiedyś byłem!!!!!! Naprawdę są w polsce takie miejsca. altu twierdzi, że jestem delikatny. W tym ich szansa Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:21 spędziłam kiedyś tydzień szkoląc się w hotelu (choć to nieodpowiednie słowo dla tego przybytku) na zadupiu, nigdy więcej miasteczek gdzie życie zamiera po 17! Odpowiedz Link
niemoge Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:30 altu twierdzi, że jestem delikatny. W tym ich szansa lansssssss Odpowiedz Link
9b9 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:55 Jeśli nawet, to skuteczny))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=64705433&a=64713265 Odpowiedz Link
niemoge Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:57 9b9 napisał: > Jeśli nawet, to skuteczny))) ale rękę ściskasz jak facet? Odpowiedz Link
niemoge Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 23:00 9b9 napisał: > Nigdy sobie nie ściskałem... > sprawdzimy, pożyjemy, zobaczymy Odpowiedz Link
wenecka Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 22:32 Ad. Zadupie - zawsze jest tzw. po drodze, kiedy można znaleźć sklep i zakupic, zdawszy sobie wczesniej sprawę, że jest po ptokach Ad. Altu - być może Altu jest autorytetem w kwestii delikatnych facetów. ja jestem autorytetem w sprawach dużych facetów. i dowcipnych zarazem. jeśli zatem chcesz podważać moją ekspercką opinię, to chociaż podaj argumenty. Ad. szansa - spójrz na to, co jest Twoją szansą, nie ich. od razu zycie nabierze innego wymiaru. Odpowiedz Link
altu Re: 3majcie za mnie kciuki:) 28.06.07, 23:20 altu to, altu tamto hm.. ty tutaj sobie altu lansu nie strzelaj.. ale co fakt, to fakt. duży facet, a taki delikatny.. jak sobie przypomnę, to.. ech.. wyobraźnia czyni cuda.. a zwłaszcza o tej porze niemniej, 9b9, wierzę w ciebie. i wierzę, że: ani flaszki nie zapomnisz, a jak już, to po drodze do tego zadupia pewnie jest parę takich miejsc, gdzie flaszkę (albo kilka) zanabyć będzie można.. buziaki. miłego szkolenia. i przyślij kartkę. a co najmniej @ z widoczkiem Odpowiedz Link
9b9 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 30.06.07, 19:15 Wróciłem. Takiego kaca dawno nie mialem. Jeszcze mnie trzyma Dzięki Waszym kciukom flaszka pojechała. I przydała się juz przed południem W czasie godzinnej jazdy autokarem stacje benzynowe nie istnieją. Na szczęście na miejscu okazało się, że są też kursanci zmotoryzowani. Pomogli @altu. Nie wiem czy masz w telefonie mmsy Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: 3majcie za mnie kciuki:) 30.06.07, 20:52 no i jak widac dla chcacego nie ma nic trudnego... wiem co mowie bo ja z tych co flaszke wytropia zawsze i wszedzie. to wprawdzie nie jest powod do dumy. oj... zdecydowanie nie. ale tak mi pozostalo z przed paru lat... choc wolalbym nie. a szkolenia na zadupiu to jest ogolnie "sport extremalny". wiem cos o tym... uuuuuuu..... Odpowiedz Link
9b9 Re: 3majcie za mnie kciuki:) 30.06.07, 21:16 Widzisz, bo to jest tak: na szkolenie jedzie 40 jako tako się znających osób. Każdy mówi, że jedzie z grupą autokarem i takie tam. A na końcu wychodzi, że połowa przyjechała samochodem, prawie nikt nie pije, ale wszyscy maja co obgadywać. No i tych co najgłośniej gadali przed wyjazdem oczywiście nie ma w ogole. Nie cierpię takich imprez. Na szczęście odpowiednia grupa się odłączyła i zrobila po swojemu w pokoju. I stąd ten kac Odpowiedz Link
altu Re: 3majcie za mnie kciuki:) 20.07.07, 16:07 3majcie za mnie kciuki wybywam juto big day wielki zlot rodzinny coś kole 180 ludzi. będzie fajowsko. niektorych z rodziny dopiero pierwszy raz zobacze Odpowiedz Link