Dodaj do ulubionych

Czy mozecie polecic lokal na chrzciny?

30.08.05, 18:36
Zbliza sie czas aby pomyslec o chrzcinach naszego malego smyka Bartusia.
Poniewaz mamy bardzo male mieszkanko, ciezko bedzie w nim pomiescic rodzinke. Mam pytanko czy ktos z was moze zna jakis przyjemny z w miare przestepna cena lokal, gdzie mozna wyprawic mala imprezke. Za wszelkie sugestie bede bardzo wdzieczna.

Pozdrawiam
Ala
Obserwuj wątek
    • magduss Re: Czy mozecie polecic lokal na chrzciny? 01.09.05, 11:15
      Hej! My robiliśmy chrzciny Julci w małej restauracji Rosa na Ku Słońcu, 29 zł od osoby, obiad z 2 dań, owocowy deser i tort. Jedzenie dobre i miła atmosfera. Chcieliśmy robić w restauracji Continental na 3 Maja w dolnej sali, ale mieli zajęte na wesele. Tam koszt 25 zł za osobę, obiad z 2 dań, ciasto.
      Pozdrawiam
      Magdus
      • mazuba Re: Czy mozecie polecic lokal na chrzciny? 02.09.05, 12:23
        hej
        napisz prosze gdzie dokladnie jest ta Rosa? i ile czasu przed rezerwowalas sale?
        dzieki
        pozdrawiam
        • magduss Re: Czy mozecie polecic lokal na chrzciny? 02.09.05, 15:07
          Już piszę :) Ul. Kasprzaka 1 A/1 ( a nie Ku Słońcu jak napisałam wcześniej ale jedzie sie w stronę tej ulicy :) tel. 484 80 51 . My rezerwowaliśmy tydzień przed chrzcinami. Continental w środku ładniejsza no i cena tez przystępna sprawdź tam też. Ja bardzo tam chciałam zrobić bo byłam tam kiedys na imprezie i podobało mi się.
          Pozdrowienia
          Magdus i Julcia
          • mazuba Re: Czy mozecie polecic lokal na chrzciny? 02.09.05, 20:30
            dziekuje bardzo!
            dam znac gdzie zrobilismy
            pozdrawiam
            • magduss Re: Czy mozecie polecic lokal na chrzciny? 02.09.05, 22:39
              Życzymy udanych Chrzcinek :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka