Dodaj do ulubionych

dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!!

17.02.06, 13:17
Witam wszystkich!
Proszę o namiary gdzie przyjmuje dr Uzar lub dr Płonka z Unii Lubelskiej?? Czy przyjmuje gdzies panstwowo czy tylko przywatnie i gdzie?? Jesli prywatnie to ile kosztuje wizyta?? Prosze o dane. A moze ktos z was chodzi do tego lekarza to prosze tez o opinie.
Pozdrawiam!!!
becia1980@autograf.pl
Obserwuj wątek
    • arabela27 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 17.02.06, 13:43
      na forum był wątek na temat dr Uzara-ja byłam u Niego na usg na Unii
      Lubelskiej. Miły facet dużo opowiada (oczywiscie na temat badania)robiąc usg.
      Nic więcej Ci nie powiem ale na wyniku z usg mam jego pięczątkę z nr tel.
      0693 331 756 Bedziesz miała chociaż jakiś kontakt.
      • paris4 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 17.02.06, 15:01
        Doktor Uzar bardz miły, cierpliwy gośc.
        Doktor Płonka wręcz przeciwnie. Omijaj szerokim łukiem tego lekarza.
    • grandet dr UZAR 19.02.06, 22:41
      Dr Uzar przyjmuje w prywatnym gabinecie, ktory miesci sie przy ul. E. Plater,
      wejscie od Parkowej.
      • ag_ulek Re: dr UZAR 28.02.06, 12:02
        wlasnie - Uzar - swietny facet - przemily i wszystko dokladnie opowiada,
        natomiast dr Płonka gdy wyladowalam na izbie przyjec z bolami brzucha -
        potraktowal mnie jak malolate - kazal wyrzucic gume!!! (ktorej nota bene nie
        zulam jak krowa tylko dyskretnie - bo sie zdenerwowalam) i obcesowo zbadal- cale
        szczescie ze na USG przechwycil mnie wlasnie dr Uzar. Pozdrawiam serdecznie
        A.
    • asdd5 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 28.02.06, 16:47
      Polecam dr Płonka, miły, mądry, dobrze wychowany
      Byłam pod jego opieka na sali porodpwej i połogu- SUPERR!!
      Polecam wszystkim jest genialny - nie mam jednak jego adresu gabinetu ale
      zrobie wzsystko aby go odnaleść
      dr Uzar - nie spotlakal sie z nim na Unii - pracuje jakis na Pomorzanach ale na
      gineklogii
      ps. co do tego zucia gumy- tez bym Ci kazała wypluć- jak to żuc gume przy obcej
      osobie - to prymitywizm jakis, zastanow sie sama jak bys zareagowala?
      pozadrawiam mama Ani
      • paris4 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 28.02.06, 17:09
        Doktor Płonka w ogóle nie powinien byc lekarzem i nie powienien pracowac z
        ludźmi a zwłaszcza z kobietami w ciąży. U mnie była podobna akcja na izbie
        przyjęc. Aż się zatrzęsłam jak przeczytałam Twoją relację ze spotkania z tym
        człowiekiem. Żałuję, że wtedy byłam tak roztrzęsiona i przestraszona, że nie
        powiedziałam czegoś co mu się należało. Właściwie to powinnam złożyc na niego
        skargę. Dziewczyny raz jeszcze mówię unikajcie tego gościa.
        • paris4 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 28.02.06, 17:13
          pd. A doktor Uzar z całą pewnością pracuje na porodówce na Unii.
          • julia30bb Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 01.03.06, 15:42
            Ja bardzo miło wspominam dr Płonkę. Miałam z nim pierwszy kontakt jak
            przychodziłam do szpitala na ktg. Na izbie przyjęć równie ciepło mnie przyjął.
            Prosił żeby zadawać pytania, jeśli mam jakieś wątpliwości, podczas badania
            delikatny i wszystko tłumaczył. Dwa tygodnie temu byłam w szpitalu na Unii z
            synkiem na badaniach i przypadkowo spotkałam dr Płonkę, chwilę rozmawialiśmy,
            zainteresował się moim synkiem i w ogóle było bardzo miło.
            Pozdrawiam
            Julia mama Artura (08.10.2005.)
            • paris4 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 01.03.06, 17:23
              Dy jeckyll i mr hyde?:) a moze schizofrenia jakaś, rozdwojenie jaźni? Bo
              inaczej tego nie potrafię wytłumaczyc:)
      • ag_ulek Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 01.03.06, 18:04
        bez urazy - ale ciekawe kto wykazalby sie wiekszym brakiem kultury - ja - zujaca
        gume czy Ty z wyzszoscia grozac mi paluszkiem. Litosci.
        Poza tym ja mam 30 lat nie 12cie. I to, ze mam w ustach gume to moj wybor a Ty
        ewentualnie wykazujac jak to pieknie ujelas brak PRYMITYWIZU moglabys malo
        wyszukanie pomyslec sobie o mnie - wtedy byloby jeszcze kulturalnie.

Zreszta - wracajac do Płonki - jego wspolpracownik - ZNANY w Szczecinie docent
        stwierdzil, ze koledze najzwyczajniej ODBIJA.
        pozdrawiam.
        • paris4 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 02.03.06, 15:42
          Agulek. Nie denerwuj się dziewczyna jest widocznie z wyższych sfer:) i żuje
          gumę tylko odizolowana od świata lub w ogóle tego nie robi bo to takie
          prostackie:)
          A co do Płonki to też dostał zjebkę od ordynatora za takie potraktowanie
          pacjentki czyli mnie:)
          Jak leżałam na patologii ciąży to dziewczyny mu nawet dzień dobty nie mówiły,
          więc coś w tym musi byc:(
          • klaraa8 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 03.03.06, 07:45
            Wracając do w\w docenta to odnoszę wrażenie że chwilami wszystkie rozumy
            pozjadał, a wpadek ze swojej strony też ma kilka.
            Co do Płonki to normalny facet, zastrzeżeń nie mam.
            • kamelia37 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 03.03.06, 11:30
              Nie wiem co chcecie od dr Płonki. Ja miałam okazję poznać go na połogu kilka dni temu. W ciągu 5 dni, które tam spędziłam on był 3 razy na obchodzie i zawsze był miły. Interesował się dzieciaczkami, jako jedyny sprawdzał piersi i mówił co robić, aby pokarm utrzymać(w odróżnieniu od położnych, które mało się interesowały mamami i ich maluszkami). Ale dla mnie lekarzem nr 1 jest dr Świderski, delikatny, spokojny, po prostu super!!!
              Pozdrawiam. Kamelia.
              • ag_ulek Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 03.03.06, 11:33
                zgadzam sie w pelni - dr Swiderski jest super :)
                • kasiamaja26 Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 03.03.07, 08:53
                  Płonka jako jedyny doszedł do tego czym spowodowane moje dolegliwości ciążowe i
                  doprowadzil do tego ze zajeto sie mna odpowiednio wiec wdzieczna mu bede do
                  konca zycia ale ja akurat jak mailabym wybierac to wybralabym Uzara kompetentny
                  i bardzo sympatyczny, Swiderski też rewelacja;))
                  • ineskka Re: dr UZAR lub dr PŁONKA- proszę o namiary !!! 03.03.07, 21:36
                    moją calą ciąze kontrolował dr.Świderski.Spoko gośc!Bardzo delikatny,spokojny i
                    bardzo mily.Na dr.Płonkę trafiłam,kiedy świder był na urlopie,a to juz byla
                    koncowka ciazy.Tak wiec Płonka przejał paleczke. Z rozmowy wydawal mi sie
                    bardzo sympatyczny.Pamietam jak zrobil mi usg 3d,to nawet bardziej dokladniej
                    opisywal co widac na ekranie.Ale jesli chodzi o badanie,to żenada!!!!Do dziś
                    pamiętam, jak zrobił mi amnioskopię czyli wsadził do srodka metalową dosyc
                    dluga rure do badania czystosci wod plodowych. Kiedy ją wyjął to pokazał mi na
                    rekawiczce swojej i na koncowce tej nieszczesnej rury ile krwi mojej.
                    Poprosilam go aby mi wiecej takich rzeczy nei pokazywal. No ale niestety, na
                    drugim to znow badaniu,gdzie znow byla ta cholerna rura-pokazal znow krew.
                    Obrzydlistwo i to mi sie u niego nie spodobalo.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka