fastmajcia84 28.05.08, 21:15 i dla karmiacych piersia? macie jakies sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 29.05.08, 08:48 Każda pewnie bierze coś innego a i tak wszystkie mają bardzo podobny skład. Ja zwykle kupuję te co są akurat w promocji. Wcześniej brałam Feminatal, teraz FalvitM Odpowiedz Link Zgłoś
jayin Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 29.05.08, 09:41 U mnie - cały czas Feminatal. Odpowiedz Link Zgłoś
arabela27 Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 29.05.08, 10:50 Feminatal Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 30.05.08, 17:32 Brałam i Feminatal i Prenatal. Odpowiedz Link Zgłoś
elolza Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 31.05.08, 12:51 Ja biore Centrum Materna, ale tak czy owak powinnas to skonsultowac z lekarzem prowadzacym Twoja ciaze a nie kupowac na wlasna reke, po radach od dziewczyn z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
inesitaa Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 31.05.08, 16:06 Materana Centrum. Zgodnie z tym, co powiedziała mi lekarka i farmaceuta w aptece, jest to jeden z lepszych suplementów tego typu. Firma produkująca tabletki przeprowadziła szereg badań, a inne leki produkowane są na bazie tych doświadczeń - takie informacje podał mi farmaceuta. Ale zgadzam się, że przede wszystkim należy się skonsultować z lekarzem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
fastmajcia84 Re: jakie polecacie witaminki dla ciezarnych? 01.06.08, 08:43 no przeciez nie kupowalabym sobie ot tak jakis tabletek, lekarka powiedziala ze mam jakies zakupic a co do wyboru daje mi wolna reke... Odpowiedz Link Zgłoś
arabela27 dot materna centrum 02.06.08, 09:44 a jak myślisz dlaczego lekarz prowadzący tak bardzo Cię namawia i mówi jaki te witaminy są rewelacyjne? A nie pomyślałaś o tym, że raz w miesiącu przychodzi tzw. Przedstawiciel medyczny , który za gadżety dla Pani doktor lub atrakcyjne sympozjum w gorących klimatach oczekuje wypisywania recept ze swoim produktem? A w tym samym czasie Przedstawiciel apteczny/farmaceutyczny namawia Panią w aptece to promowania konkretnych witam w zamian za gadżety. To dotyczy większości preparatów. Odpowiedz Link Zgłoś