Dodaj do ulubionych

Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina!

12.01.09, 14:17
Niedawno odkryłam rewelacyjny sklep z bielizną dla kobiet hojnie obdarowanych przez naturę ;)Pani włascicielka pomaga dobrać właściwy rozmiar biustonosza a przy tym w ofercie sklepu są cudne, kolorowe staniki nawet do miseczki K!
Sklep mieści się w pawilonach handlowych na rogu Mehoffera i Światowida.
Polecam ;)
Obserwuj wątek
    • ladysplace.pl Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 12.01.09, 16:23
      Witam,

Bardzo się cieszę, że nasz sklep zdobywa coraz to większe uznanie wśród mieszkanek Tarchomina (i nie tylko, gdyż mamy też klientki, które przybywają do nas aż z odległego Ursynowa!)

W naszej ofercie mamy między innymi biustonosze znanych brytyjskich marek tj. Panache czy Freya, a fakt, ze są one polecane w takich telewizyjnych programach jak: "Jak dobrze wyglądać nago" i "Trinny i Susannach rozbierają" potwierdza tylko ich najwyższą jakość.

Do tego w ofercie naszego sklepu mamy elegancką i zmysłową bieliznę ciążową marki HOTmilk - to istna rewolucja na Polskim rynku ;)

Zapraszam wszystkie zainteresowane Panie do odwiedzenia naszej strony internetowej www.ladysplace.pl

Pozdrawiam serdecznie
      Lady's Place
      • wadera3 Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 12.01.09, 19:17
        www.ladysplace.pl/contact_us.php?osCsid=c83c51f627d8e2c997e6cb7938e2db88

Czy mogę popdczepić link do sklepu na swoim forum?
        • ladysplace.pl Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 13.01.09, 10:15
          Jasne, że tak. Chciałabym również znać Link do Pani forum. Myslę o tym by na stronie internetowej mojego sklepu zrobić rubrykę pod tytułem "polecane strony".
          • wadera3 Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 13.01.09, 10:20
            Dzięki - umieszczę, bo chyba warto.

Kliknięcie w moją sygnaturkę otwiera link, niestety moje forum, to forum ukryte.
            • ladysplace.pl Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 13.01.09, 12:21
              To ja dziękuję :)
              Przyznam, że zależy mi na rozgłosie ;)
        • lynnl Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 22.01.09, 16:23
          Byłam na stronce. Moje uwagi - np dla rozmiaru 60 DD znalazłam tylko 2
          biustonosze: Freya i POanache. Bardzo dobre firmy, fakt. Ale w tym jakże
          popularnym rozmiarze możnaby mieć więcej modeli, więcej kolorów.
          65 DD - już lepiej, ale nadal tak sobie. Zwłaszcza Panache ma mnóstwo kolorowych
          modeli, sprowadzałam sobie z UK staniki w kolorze fuksji, zieleni, fajne
          połączenia czekoladowego brązu z zielenią, błękitem lub fuksją lub jasnym różem.
          Żadnego z tych modeli nie ma w tych 2 rozmiarach.
          Klasyka też dobrze się sprzedaje, ale ja np nic bym nie kupiła u Was przy
          obecnym zaopatrzeniu.
          No i ceny. Wiem, że to drogie modele, ale nie macie możliwości zaopetrzyć się
          gdzieś tak aby zapewnić klientkom staniki już za ok 70-90 zł? Na wyprzedażach
          internetowych są modele już po 9 funtów, co nawet przy obecnym wzroście kursu
          jest opłacalne.
          • ladysplace.pl Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 23.01.09, 12:11
            Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi.
            Ma Pani rację, mamy jeszcze dość ubogą ofertę w tych rozmiarach, ale to dlatego, że sporo już sprzedaliśmy . Mieliśmy słdką, dziewczęcą Luise w rozmiarze 65D,DD, uroczą, zieloną Cassie 60DD,65DD i kilka innych modeli w tych właśnie rozmiarach. Teraz czekamy na dostawę nowych kolekcji, więc wybór (również kolorystyczny) się powiększy.
            Co do cen, to jesteśmy ograniczeni minimalnych cenami sprzedaży narzuconymi przez dystrybutorów tych brytyjskich firm. I odpowiadając na Pani pytanie, nie ma innego źródła zaopatrzenia niż poprzez owych dystrybutorów.

Chciałabym się jeszcze zapytać, czy jak kupowała sobie Pani pierwszy stanik w tym rozmiarze (dobrym rozmiarze) to czy nie potrzebowała Pani mieć również staniczków w kolorach bardziej klasycznych?? Do mnie przychodzą panie, które nawet nie słyszały o tym, że istnieją takie rozmiary, dlatego na początek chcę im dać możliwośc kupienia biustonosza np. w białym kolorze. Ale nie zmienia to faktu, że wraz z nowymi kolekcjami będą się równiez pojawiać staniczki urozmaicone kolorystycznie :) które ja również bardzo lubię.

• sibeliuss Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 12.01.09, 21:03
        Wklejcie link:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33489
    • dorek3 Re: Sklep dla Biuściastych mieszkanek Tarchomina! 13.01.09, 10:18
      WRESZCIE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka