edzioszka Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 24.04.04, 18:46 hyhy, radosna to wiadomość - jedna rywalka mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 15:51 notak bo chce ci zalatwic posade ormowca, a wtedy dostane beczke piwa belgijskiego od ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:22 Właśnie. Pejsaty rozwala system od środka. Poświęca się przy tym, bo zawsze ktoś nie zrozumie. Doceń to Gini. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:28 eno tu to nawet nie ma co rozwalac - fundamenty dla wspolnego domu stawiam raczej. a barcelona wygrala z realem. slowem jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:39 w takim razie - spokojna o rudzkie podwaliny, mogę się spokojnie oddalić na jakieś 3 tygodnie w celu odrobienia zaległości roboczo-wiedzowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:42 Jak bedzie juz wiecha na tym domu, to dajcie cynk, zeby opic. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:42 aha chyba otrzymalem cudowny dar - lecze netoholizm - bronek sie juz udal na tygodniowy urlop, edzioszka mowi cos o 3tygodniowym. niedlugo najlepsze kliniki beda sie bily o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 22:09 pejsaty napisał: > aha chyba otrzymalem cudowny dar - lecze netoholizm - bronek sie juz udal na > tygodniowy urlop, edzioszka mowi cos o 3tygodniowym. niedlugo najlepsze kliniki > > beda sie bily o mnie! Taaa,to ja tu 5 miesięcy haruję a jak jest wreszcie mały,pierwszy urlopik Notgelda to od razu ojcowie sukcesu sie znajdują. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 22:13 to mowicie hepiku, ze kopiecie dolki pod bronkiem juz od pieciu miesiecy? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:43 od czasu do czasu wpadnę na OSDS - bywajcie, a Ty Pejs trzymaj się dzielnie na placu bitewnem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:47 W Edy odwyk specjalnie nie wierze tak jak w swoj. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:50 no to pa! mam nadzieję, iż się nieprędko pojawię.. ostańcie w pokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:53 a moze ja odejde na zawsze? w koncu mam juz wprawe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:57 Nie zostawiajcie mnie samego na tym złym, paskudnym świecie ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:49 Yea, Barca ql. I to na wyjeździe :-))) Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 21:57 a wlasciwie czemu rozmawiamy w watku o tak brzydkim tytule? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 25.04.04, 22:16 Zmien tytul, w koncu cos chyba mozesz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
godula5 Re: Pejsaty nie chce Cie znac !!! 20.03.05, 07:47 Pejsaty będzie "pierwszym" w tej Rudzie Choć to na razie idzie po grudzie Głosy mu dacie Przecież go znacie Warto pomyśleć już o tym "cudzie". Odpowiedz Link Zgłoś