Dodaj do ulubionych

uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczami!!!!

13.07.05, 10:06
Zanim ktoś zrobi zakupy w nowo otwartym sklepie z artykułami dziecięcymi,
nowymi i używanymi, na rogu ulic Warszawskiej i Głowackiego niech się dobrze
zastanowi

jego właścicielka przez ok. 1,5 roku wyłudzała rzeczy na forach internetowych
dla matek udając biedną, potrzebującą osobę i wykorzystując dobre serca innych
matek i ich chęć do pomocy i współczucie

na dowód że nie rzucam kalumni zapraszam do lektury tego wątku na forum
noworodek (mój nick to Kata)

www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16505&postdays=0&postorder=asc&start=0
nie wolno odpuścić żeby ktos taki wzbogacił się na perfidnym oszustwie

przekażcie tą wiadomość potencjalnym zainteresowanym

pozdrawiam

zniesmaczona Katiuszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama_Aga Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.lnet.pl / *.lnet.pl 13.07.05, 10:12
      SZOK!
      • Gość: aga Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 14.07.05, 10:28
        proste!!nie kupować tam nic!!!!
    • ania7726 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 10:17
      Ja dałam sie naciąć tej wstrętnej oszustce!!!!!!
      Uważajcie!!!!!!!!!!!
      Mam nadzieję ż to wszystko obróci sie przeciw niej!!!
      • Gość: rejent Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:01
        ania7726 napisała:

> Ja dałam sie naciąć tej wstrętnej oszustce!!!!!!
        > Uważajcie!!!!!!!!!!!
        > Mam nadzieję ż to wszystko obróci sie przeciw niej!!!

I

Wystarczylby proces, dalece sklonny jestem obawiac sie jednak, ze w gre
        wchodziloby tylko sadzenie sie z powodztwa cywilnego, wiec jesli ktoras z Was,
        drogie Panie, ma czas oraz wystarczajaca sile i determinacje walczyc z takim i
        innym znanym procederem w miescie, to moze to zrobic, sadzic sie i
        kateogorycznie zadac zadoscuczynienia na rzecz jakiejs prawdziwej, legalnie
        dzialajacej fundacji dobroczynnej, sprawdzonej w filantropii charytatywnej.
        Mozecie rzecz jasna wystosowac petycje do organow scigania, ale jak mowie by
        moc sadzic sie z powodztwa karnego trza miec odpowiednio mocno przekonujace Sad
        Rejonowy dowody winy: konkretne beneficja przekazane od konkretnych osob
        majacych pokwitowanie uzyczenia pomocy (przelewy gotowkowe tez) w postaci
        tekstyliow, ktore kazda z pan, ktora zrzekla sie na jej rzecz - rozpozna.
        Zalezy tez skad owi darczyncy byli, jak stad to sprawia ulatwiona, zaprosic i
        pokazac.

II

Bojkot, nie kupowac, zrobic anty-reklame, nawet jawna - sadzic sie nie beda.
        Afiszowac nazwiskiem, etc.

Pozdrawiam.
        • Gość: MISIA_Q Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.eu.org / *.eu.org 29.08.05, 17:36
          JA BYM ZADZWONIŁA DO "UWAGI"!!! OOO ALE BY MIELI MATERIAŁ :))))

AHA :) PODBIJAM!
    • owieczka1 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 10:28
      Ja chciałam pomuc ale teraz...............
    • stara_panda Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 10:34
      Taką oszustkę trzeba surowo ukarać!
    • pierozek_monika Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 14:24
      to bezczelna cwaniara :/
    • grzegorz2 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 21:45
      Wysłałam jej pieniążki

jak tak można?
      tyle matek napradę potrzebuje pomocy

DZIEWCZYNY Z NOWORODKA - DOBRA ROBOTA !!!
      KATA DALEJ W ETER

AGAAA MAMA JULKI
    • bruni_mama_filipka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 21:50
      świnia z niej...
      podbijam!
    • bruni_mama_filipka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 21:59
      up
      • viola48 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 23:10
        podbijam przecież to jest sdgjkldfg krew mi tak buzuje od kiedy to przeczytałam
        że spokojnie nie mogę usiedzieć nawet mężowi to przeczytałam
        Już ja jej zrobię reklamę.
    • caressi Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 13.07.05, 23:38
      Też nie wiem jak tak można...co za bezczelne małpisko zołzowate..no już słów
      brakuje.Mam nadzieję,że uda się załatwić na allegro,żeby się bezczelna małpa na
      ani jednych śpioszkach nie wzbogaciła;na szczęście kłamstwa i oszustwa mają z
      reguły krótkie nogi... Przecież ona musi być chyba chora psychicznie,jeśli nie
      była w potrzebie,to jak można tak udawać,tak manipulować ludzkim współczuciem...
      Mój mąż też jest tym zbulwersowany.
      smutne i żalosne...
    • nikkkaa Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 14.07.05, 11:01
      smutne smutne, smuutne, że wciąż zdarzają sie takie rzeczy:((
      Podbijam wątek..
    • pierozek_monika Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 14.07.05, 18:37
      a ja to się zastanawiam, czy to nie jest sprawa dla prokuratury - przeciez to
      wyłudzenie
    • Gość: forumowiczka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.chello.pl 14.07.05, 22:21
      podbijam...szok!!!
    • Gość: WKURZONA Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:38
      CO ZA #&%$^*(&&*))(&%$^%$%$##......!!!
      • Gość: monikawanda Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:57
        To babsko jest bezczelne!naprawdę powinno się to mocno nagłośnić! A i
        powiadomić prokuraturę!
      • dangoj Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 16.07.05, 13:04
        Jej mąż ma około 6olat.Byłam ją zobaczyć w tym sklepie ona pracowała na
        Kilińskiego(Duży pawilon u Zająca).To oszuści.Młodej dziewczynie zrobił
        dziecko,on jest z SLD ma powiązania z władzą w ratuszu.Trzeba zrobić akcje pod
        sklepem.
        • Gość: Kobitka z Sosnowca Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:13
          POPIERAM! TRZEBA ZROBIC JAKAS AKCJE POD SKLEPEM
          I OPLAKATOWAC TEN SKLEP - Z NAPISEM >WYLUDZONE CIUCHY<
          KONIEC Z WYLUDZANIEM !!!

Ciekawe czy z pojemnikow PCK tez kradli?

• Gość: gina21 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:17
      jestem zniesmaczona jak nikt nie wie o co chodzi w tych wypowiedziach to jest
      jasne......tylko o pieniadze......okazuje sie ze drugi taki sklep powstaje w
      sosnowcu ul.sobieskiego 3 poszukajcie tam swoich rzeczy a strona internetowa
      na www.komisdzieciak.sosnowiec.pl
      gina z bedzina
      • Gość: Majka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.chello.pl 31.07.05, 01:28
        up
    • car173 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 31.07.05, 14:32
      w każdej wiosce .......nawet tej "globalnej" jak jeden pies zaszczeka wtóruje
      mu cała reszta ....jest powód czy nie.To więc dedykuję wszystkim czytającym....
      ......"oto piesków całą sforę,
      za monetę dobrą biorę,
      komu orzeł, komu reszka
      nie badź pieskiem,lecz miej.......PIESKA

pozdrawiam car173
      • Gość: Wkurzona jak diabl Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.autocom.pl 15.08.05, 23:24
        Widac ze pan ma nie tylko kiepskie poczucie humoru co niskie poczucie
        moralnosci.
        Psy sa bardziej moralne niz Pan i Pana zonka- sa WIERNE czytaj NIE OSZUKUJA.
        A was oboje dorwie sprawiedliwosc.
        My mamy z noworodka jestesmy cierpliwe... czas leczy rany ale i sprowadza kare
        na tych ktorzy jej unikaja.
        Na was to nawet pies z kulawa noga by nie zaszczekal. O obsikaniu nie mowiac...
        • Gość: Stary rydz Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 20.08.05, 21:08
          Ten sklep graniczy przez sciane z następnym naciągaczem z Allegro
          tj. "mega_okazja". Twierdzą że są importerem, a cały towar kupują w hurtowniach
          w Katowicach Załężu, penie to jeden człowiek tym zażądza. Od zawsze był niezłym
          cwaniakiem w naciąganiu bliźnich.
    • Gość: Majka Różne nicki a ten sam nr tel. IP: *.chello.pl 31.07.05, 16:14
      jeden z wielu nicków jakimi posługuje sie ta osóbka to "tytutka", ma konto na allegro a tam w jej info możemy przeczytac:
      e-mail: tytutka@interia.pl
      - tel: 0 509 910 093, 0 602 305 725
      www.allegro.pl/my_page.php?uid=2213167

a teraz przyjżyjmy sie nickowi "car173" - info z allegro:
      e-mail: car173@consulting173.strefa.pl
      - tel: 0 602 305 725 ,0 509 910 093
      www.allegro.pl/my_page.php?uid=2242847

że ona się tak "zabawia" no cóż mozna powiedziec "młoda i głupia"
      ale jak widać w tym procederze towarzyszy jej mąż , nota bene pracownik firmy konsultingowej:
      Usługi Consultingowe
      ul. Kierocinskiej 12/95
      41-200 Sosnowiec
      tel. (32)299-23-53
      mobile: 0-602-305-725

0-602-305-725 wszyscy powyżej wspomniani korzystają z tego numeru... pieski nie szczekają bez powodu...
      • car173 Re: Różne nicki a ten sam nr tel. 31.07.05, 16:45
        majka mamy dwa wyjścia albo za publikacje danych firmy bez upoważnienia
        wpłacisz umownie 1000,-zł na dowolną fundację charytatywną lub możemy to zrobic
        poprzez nakaz sądowy co wybierasz?
        pozdrawiam car173
        • Gość: Majka Re: Różne nicki a ten sam nr tel. IP: *.chello.pl 31.07.05, 17:53
          > majka mamy dwa wyjścia albo za publikacje danych firmy bez upoważnienia
          > wpłacisz umownie 1000,-zł
          jak to bez upoważnienia ? W uwagach na stronach firmy jest napisane - poleć znajomym - więc polecam.
          Jest jeszcze trzecie wyjście zgłosić próbę wyłudzenia 1000 zł na policję ?
          pozdrawiam Majka
          • Gość: dr_Fell Re: Różne nicki a ten sam nr tel. IP: *.crowley.pl 09.11.05, 16:50
            Upoważnienie do publikacji danych firmy... tak wyksztalconej osobie faktycznie
            nie pozostaje wiele sposobow na utrzymanie sie
        • Gość: Wkurzona jak diabl Re: Różne nicki a ten sam nr tel. IP: *.autocom.pl 15.08.05, 23:26
          No co chcielscie reklamy to ja macie
          za darmo
          jaka firma taka reklama
          proste??
    • car173 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 31.07.05, 20:24
      proponuję zmień prawnika..........tłumaczenie do niczego.
      a propozycje przemyśl jeszcze raz .........jest poważna i myśle ze nie
      wygórowana............pozdrawiam car173
      • Gość: Inna Majka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:26
        hehe też zmień prawnika, niech ci wytłumaczy, że możesz Majce skoczyć -
        ciekawe, jak ją zidentyfikujesz kto to? Hehehe
        Wogóle bezczelny typie sam będziesz sie za niedługo tłumaczyć hehehe
        • Gość: dr_Fell Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.crowley.pl 09.11.05, 16:52
          Facet pleciesz bzdury - po pierwsze nie mozna opublikowac czegos co juz jest
          opublikowane, po drugie jaka ustawa chroni dane firmy ? podaj paragrafy to
          posmiejemy sie razem z Toba
      • Gość: Olala! Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:46
        Ale kobieto jestes chytra na kase. Moze wszyscy co czytaja to tez maja ci
        zaplacic? Chciala bys... !
        Brzydze sie takimi ludzmi jak TY!
      • Gość: l-ewa stowarzyszenie, którego jestem prezeską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:40
        z przyjemnością potwierdzi fakt wpłaty. Oczywiście tylko potwierdzi. Wpłaty od
        zacnych ludzi nie chce... :-P
    • mateusz110 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 07.08.05, 12:04
      To b. przykre że są tacy ludzie jak Car173 i Edaa ..
      Podbijam
    • Gość: gość ola Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 11:57
      szok szok to straszne zeby na takich rzeczach sie dorabiac czego to ludzie nie
      wymyslą.... tak sie tym przejęłam ze rozmawiałam na ten temat ze znajomym
      prokuratorem powiedzial ze z przyjemnoscia on sie taka sprawa zajmie musicie
      tylko złożyc doniesienie zebrac jak najwiecej poszkodowanych dowodów i ona
      zostanie ukarana moze nie bedzie za to siedziec ale zawiasy na 100% bedzie
      pozniej co miala opowiadac swoim dzieciom moze beda dumne z mamusi :(((((((((
      • Gość: l-ewa Olu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:22
        umieść Twą wypowiedź na forum portalu www.noworodek.pl
        tj.
        www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16505&postdays=0&postorder=asc&start=0

• Gość: Janusz Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.chello.pl 23.08.05, 21:19
      będę przejazdem w Sosnowcu i chciałbym odwiedzić ten sklep (żona mnie prosiła) czy jest on już otwarty??
      • Gość: Sosnowiczanka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:25
        okazja czyni złodzieja.......

ja myslę, że obok nas jest dużo ludzi, którym można pomóc... a dlaczego ktoś
        decyduje się pomagać komuś zupełnie obcemu? wysyłać pieniądze? myślę, że
        psychologia potrafiłaby wyjaśnić to bardzo dokładnie...

ludzie są próżni i naiwni, a ktoś kręci sobie na tym interes.....

Pozdrawiam!

Sosnowiczanka
    • sarka7 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 05.09.05, 21:14
      to straszne
    • Gość: forumowiczka Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.chello.pl 21.10.05, 00:41
      czy ktoś zna finał tej historii ?
      • sarka7 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 08.11.05, 17:34
        dzis jest o niej program na TVN "Uwaga"
    • dorota-73 Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam 14.02.06, 22:54
      troche mnie poruszyło to , co napisałas...
      ale rozumiem, ludzie sa rozni, nie bede sie w to zagłebiac, bo nie ma sensu.
      moge tylko podac adres strony www. dom-misi.pl, na którym jest forum, tam sa
      opisane rozne przypadki chorych dzieci.Dominika tez tam umiesciłam, jutro maja
      go odwiedzic dwie dziewczyny bardzo zaangazowane w pomoc dziecia...
      moze ktos zechce tam zajrzec, poczytac, skontaktowac sie z tymi osobami, ktore
      odwiedza Dominika w CZD w Miedzylesiu???
      nie wiem co jeszcze moze uwiarygodnic ma prosbe o pomoc dla tego dziecka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka