Dodaj do ulubionych

Praca w hipermarkecie w Katowicach........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:30
Byłam dziś na rozmowie o prace w Carrefourze al. Rozdźenskiego 200 Potrzebują
osób do pracy na kasie. Jednak nie ma chetnych. Nie płacą najgorzej. Praca na
1/2 etatu jednak można w miesiącu dobić godzin do pełnego. Za wszystko płacą.
Jest pracowniczy fundusz socjalny. Ja ofertę przyjęłam!!! Jeśli chcecie
podaję numer telefonu bezpośrednio do kierownika działu kas......... 032 78
62 185 lub 290.
ps. Nie trzeba miec doświadczenia i wykształcenia wyższego.......

Obserwuj wątek
    • giwera123 Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ 08.11.06, 10:34
      w zeszłym roku sie zwolniłam z carrefoura w Katowicach z działu kas - serdecznie
      odradzam! nie "jest mozliwość dorobienia" tylko najzyczajniej w swiecie musisz
      zostać dłuzej i nikt Cię nie pyta czy możesz a jak nie to po premii pojadą.
      Przez rok nie zaobiłam nawet złotówki ponad 700 zł!!! z dnia na dzień zabiera
      sie wolne i też nikt cie nie pyta o to czy ci pasuje. POdobno kierowniczka się
      zmieniła więc moze jest lepiej ale atmosfera w pracy tam (raczej niefajna) to
      nie zasługa tylko kierownictwa ale kasjerek po "awansie" na nadzór kasowy.
      Naprawdę szkoda tam ugrzęznąć.
      • Gość: gość Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:31
        no właśnie!!!!! Pani Bogusia i Iwona G nie są już kierwoniczkami i atmosfera
        napewno sie zmieniła na lepsze bo teraz jest tak ze wracają do pracy osoby
        które sie zwolniły wcześniej. Stawki dają wyzsze i nadgodziny też płacą. Nie ma
        odbijania sie wcześniej, przerwy 30 minut i grafik jest układany normalnie a
        nie jak wcześniej był ze zmianami. Zresztą teraz jest tam zupełnie inaczej a
        wiem bo pracuje tam już 7 lat. A co do wypłat jeśli 700zł na 1/2 etatu to mało
        to ciekawe ile chciałabyś zarabiać????????
        • Gość: giwera123 Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ IP: 213.25.48.* 08.11.06, 17:12
          po co ci tyle wątków na tylu forach. uparałaś się że 700 za pól etatu tymaczasem
          to cały etat. A kim jest ta nowa kierowniczka?
    • giwera123 Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ 08.11.06, 17:36
      a poza tym wychodzisz na kłamczuchę, pierwszy post nie zgadza się z kolejnymi.
      Miej choc odwagę pisać pod jednym nickiem.
      • Gość: gość Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:06
        nie wiem o co ci chodzi ???? Z pierwszym postem nie mam nic wspólnego a na
        forum praca weszłam dziś przypadkiem........
    • giwera123 Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ 08.11.06, 18:21
      nie sądzę, jesteście beznadziejne
      • Gość: gość Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:51
        znadziejna sie znalazła :)))
        • Gość: giwera123 Re: Praca w hipermarkecie w Katowicach........ IP: 213.25.48.* 09.11.06, 10:58
          "znadziejna sie znalazła :)))"
          faktycznie usmialismy się tu wszyscy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka