Dodaj do ulubionych

GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin

27.11.04, 11:55
Jest reklama w radio i na komunikacji miejskiej, ale nic więcej nie podają.
Może Wy coś słyszeliście na ten temat?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 13:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=17970174
      Dokąd Topolową nie będzie jeździł całodzienny autobus, będzie to tylko grupa
      lokalnych sklepów.
      • tarantula01 Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 28.11.04, 19:37
        Już jest półdzienny autobus: 302
    • Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 27.11.04, 17:34
      Czy ktoś dzisiaj juz tam był? Jakie wrażenia, jest tam coś ciekawego?

Pozdrawiam
      • beata_ Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 18:16
        Może jutro zajrzę...i opowiem, jesli to kogoś zainteresuje
        • Gość: sideshow Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.spray.net.pl 27.11.04, 19:46
          Cóż, wpadłam i wypadłam jeszcze szybciej. Według ulotki wrzucanej do skrzynek
          znajdują się tam następujące sklepy (podajęz ulotki, bo nawet mi sięnie chciało
          tego wszystkiego zwiedzać):
          - księgarnia dla dzieci
          - salony IDEI i Plusa
          - In Medio
          - kwiaciarnia
          -sklep zoologiczny (boże jak drogo)
          - apteka (jeszcze nieczynna)
          - Atlantic/Gatta
          - sklep z odzieżą damską Gracja (jakieś 2 na 3 metry ;-) )
          - sklep z art. dekoracyjnymi
          - sklep dla dzieci Amadeo
          - ciuchy męskie Tommy
          -sklep z odziezą sportową
          - optyk
          -pralnie (rozdawali kupony uprawniające do 30 % zniżki do końca roku na
          czyszczenie niektórych rzeczy)
          - kawiarnia (taka otwarta, na wprost wejścia, może z 5 stolików)
          - centum rozrywki dla dzieci

No i oczywiście Bomi.
          Tak naprawdę zależało mi na Bomi, bo choc drogi, to fajny sklep i lubię tam
          robić zakupy, do tej pory jeździłam do Klifa. Ale to, co się tam dzis działo,
          przeszło wszelkie pojęcie. Tak więc weszłam, wyszłam, i pozdrawiam debili
          kierowców którzy mając do dyspozycji kryty parking zaparkowali samochody
          zajmując całą szerokość chodnika tak, że piesi musieli przechodzić przez
          błotnistą breję w jaką zamienił się przy dzisiejszej pogodzie pseudo-trawnik.
          No, ale myślę że jak się uspokoi, to do Bomi będę wpadać...
          Niemniej jednak - centrum handlowe to określenie BARDZO na wyrost :-)
          • beata_ Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 19:48
            Hi, hiiii - no to nie jadę jutro :-))
            Dzięki
            • rysio.ochucki W To mi - BOMI 28.11.04, 19:03
              A i błąd :)
              Ja byłem dzisiaj ok. godz. 17-tej. I luz, blues... Klientów po
              sklepie "szwędało" się niewielu. Przy kasach po jednej osobie (góra 2).

A co do galerii... hmmmm Jeśli w ogóle można to nazwać galerią :/ Co najwyżej
              galeryjka. Albo galeryjeczka.
              Ale za to BOMI. Oczywiście jeśli ktoś liczył na kolejny niskocenowy market to
              wiadomo że się przeliczy. Ale nareszcie na Tarchominie można znaleźć różne
              produkty o których wcześniej można było jedynie pomarzyć.
              I to jest to! Dla przykładu samych sosów sojowych jest tam "tysionc pincet"
              rodzajów, także wielbiciele chińszczyzny się nie zawiodą. Tak samo jak i
              kawosze oraz wielbiciele miodku. (Ja się na ten miodek to chyba całkowicie
              przeżucę :P )

A zresztą co tu opisywać... Wiadomo - BOMI.
              • beata_ Re: W To mi - BOMI 28.11.04, 19:16
                Eeee, zaraz błąd :-)
                Zajrzę sobie kiedy przy okazji, bo jeżdżę tamtędy...fakt, o dość dziwnych
                porach, ale może kiedyś utrafię. Zanęciłeś mnie tymi sosami sojowymi :-)
    • Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 27.11.04, 20:27
      Dziękuję za informację. Ja też poczekam.

pozdrawiam
      • Gość: Bialy Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 19:17
        No wszystko by było o.k ale Alkocholi nie ma :(
        • jot.be Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 29.11.04, 20:54
          Ale będą :-)
    • Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 21:31
      Byłam tam wczoraj.Szczerze mówiąc, nic nadzwyczajnego.Mało miejsc parkingowych.
      Sam sklep NOMI może być, ale ceny sa droższe niż w Championie na Światowida.

pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 21:33
        Sorry, oczywiście chodziło mi o BOMI.

pzdr
        • Gość: Monika Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:44
          Sklep BOMI wcale nie ma byc tani jak champion czy jeszcze gorszy jemu podobny.
          Bomi to sklep typu Minieuropa, gdzie znjadziesz produkty spozywcze z wielu
          stron swiata, wszystko ladnie zapakowane i dobrej jakosci. Bomi to nie tani
          supermarkret, tylko dobry sklep na europejskim poziomie.
          • pirat_sasza Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 03.01.05, 23:58
            Czy jeżeli kupuję jakiś produkt pakowany np. dzem Łowicz to ten kupiony w
            Championie będzie gorszy od tego kupionego w Bomi?

Kasiu uważaj co piszesz bo Tarchomin to takie nowe warszawskie elitarne
            osiedle. ;-)
            • vinca Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 04.01.05, 18:33
              Ale my nie mówimy o dżemach Łowicza które wszędzie są tej samej jakosci (no
              chyba że źle są gdzieś przechowywane), tylko o wielu produktach których w
              Championie nie dostaniesz bo to jest sklep ukierunkowany na innego klienta.
            • rysio.ochucki Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 04.01.05, 22:12
              To znajdź mi sasza konfiturę z kasztanów (produkowaną w Łowiczu) jak takiś
              dobry :)
              • Gość: Bartek Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.chello.pl 09.01.05, 21:11
                A wiec zacznijmy moze od tego ze sie wypowiem na temat samej galerii "Pod
                dębami"...:
                NEGATYWY:
                -Godziny zamkniecia! Bylem w piatek o 21:30 i chcialem kupic piwo i co?! Kupa!
                Nie kupilem bo zamkniete... Nawet inne markety sa otwarte o tej poze!
                -Zla nazwa (jak to mozna nazwac GALERIA?!)
                -Mala ilosc sklepow
                -Drogo
                -Ochrona nie mila i nic nie robi z samochodami ktore stoja gdzie popadnie
                -W sklepie zoologicznym pracuje pedalek
                -Zle miejsce polozenia galerii (dobre tylko dla Osiedla "Pod Debami" i
                okolicznych domkow jednorodzinnych i czarnuchow z kosciola Jakuba)
                -Malo miejsc parkingowych
                PLUSY:
                -Piwo za 1,69 (0,5 litra)
                ====
                A co do tego co mowiliscie:
                Brak komunikacji miejskiej obok sklepu jest wielkim "-"
                Gdyby ktos chcial kupic dzem z kasztanow czy tam z czegos to by jechal do
                sklepow wiekszych typu: SELGROS, MAKRO, REAL, KALAFIOR :P, w tych rejonach
                wedlug mnie powinien byc sklep typu LIDER SZAJS, gdzie za male pieniadze kupi
                sie cos do normalnego funkcjonowania rodziny. Poza tym zupki chinskie moglem
                tez znalezsc w selgrosie, leclercu (czy jak to tam sie pisze) i innych
                supermarketach.
                Ogolnie:
                Nie bede tam chodzil, chyba ze nie bede miec na Kro(L)ewskie...
                Pozdro
                ====>(L)<====Jedyny sluszny wybor!
                • rysio.ochucki Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 09.01.05, 23:20
                  yyy no jak dla Ciebie to w sam raz proponuję bazar Różyca... Chodź i tam
                  chyba "za wysokie" progi :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka