marbeta 27.11.04, 11:55 Jest reklama w radio i na komunikacji miejskiej, ale nic więcej nie podają. Może Wy coś słyszeliście na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 13:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=17970174 Dokąd Topolową nie będzie jeździł całodzienny autobus, będzie to tylko grupa lokalnych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 28.11.04, 19:37 Już jest półdzienny autobus: 302 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 27.11.04, 17:34 Czy ktoś dzisiaj juz tam był? Jakie wrażenia, jest tam coś ciekawego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 18:16 Może jutro zajrzę...i opowiem, jesli to kogoś zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sideshow Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.spray.net.pl 27.11.04, 19:46 Cóż, wpadłam i wypadłam jeszcze szybciej. Według ulotki wrzucanej do skrzynek znajdują się tam następujące sklepy (podajęz ulotki, bo nawet mi sięnie chciało tego wszystkiego zwiedzać): - księgarnia dla dzieci - salony IDEI i Plusa - In Medio - kwiaciarnia -sklep zoologiczny (boże jak drogo) - apteka (jeszcze nieczynna) - Atlantic/Gatta - sklep z odzieżą damską Gracja (jakieś 2 na 3 metry ;-) ) - sklep z art. dekoracyjnymi - sklep dla dzieci Amadeo - ciuchy męskie Tommy -sklep z odziezą sportową - optyk -pralnie (rozdawali kupony uprawniające do 30 % zniżki do końca roku na czyszczenie niektórych rzeczy) - kawiarnia (taka otwarta, na wprost wejścia, może z 5 stolików) - centum rozrywki dla dzieci No i oczywiście Bomi. Tak naprawdę zależało mi na Bomi, bo choc drogi, to fajny sklep i lubię tam robić zakupy, do tej pory jeździłam do Klifa. Ale to, co się tam dzis działo, przeszło wszelkie pojęcie. Tak więc weszłam, wyszłam, i pozdrawiam debili kierowców którzy mając do dyspozycji kryty parking zaparkowali samochody zajmując całą szerokość chodnika tak, że piesi musieli przechodzić przez błotnistą breję w jaką zamienił się przy dzisiejszej pogodzie pseudo-trawnik. No, ale myślę że jak się uspokoi, to do Bomi będę wpadać... Niemniej jednak - centrum handlowe to określenie BARDZO na wyrost :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 27.11.04, 19:48 Hi, hiiii - no to nie jadę jutro :-)) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki W To mi - BOMI 28.11.04, 19:03 A i błąd :) Ja byłem dzisiaj ok. godz. 17-tej. I luz, blues... Klientów po sklepie "szwędało" się niewielu. Przy kasach po jednej osobie (góra 2). A co do galerii... hmmmm Jeśli w ogóle można to nazwać galerią :/ Co najwyżej galeryjka. Albo galeryjeczka. Ale za to BOMI. Oczywiście jeśli ktoś liczył na kolejny niskocenowy market to wiadomo że się przeliczy. Ale nareszcie na Tarchominie można znaleźć różne produkty o których wcześniej można było jedynie pomarzyć. I to jest to! Dla przykładu samych sosów sojowych jest tam "tysionc pincet" rodzajów, także wielbiciele chińszczyzny się nie zawiodą. Tak samo jak i kawosze oraz wielbiciele miodku. (Ja się na ten miodek to chyba całkowicie przeżucę :P ) A zresztą co tu opisywać... Wiadomo - BOMI. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: W To mi - BOMI 28.11.04, 19:16 Eeee, zaraz błąd :-) Zajrzę sobie kiedy przy okazji, bo jeżdżę tamtędy...fakt, o dość dziwnych porach, ale może kiedyś utrafię. Zanęciłeś mnie tymi sosami sojowymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 27.11.04, 20:27 Dziękuję za informację. Ja też poczekam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialy Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 19:17 No wszystko by było o.k ale Alkocholi nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 21:31 Byłam tam wczoraj.Szczerze mówiąc, nic nadzwyczajnego.Mało miejsc parkingowych. Sam sklep NOMI może być, ale ceny sa droższe niż w Championie na Światowida. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 21:33 Sorry, oczywiście chodziło mi o BOMI. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:44 Sklep BOMI wcale nie ma byc tani jak champion czy jeszcze gorszy jemu podobny. Bomi to sklep typu Minieuropa, gdzie znjadziesz produkty spozywcze z wielu stron swiata, wszystko ladnie zapakowane i dobrej jakosci. Bomi to nie tani supermarkret, tylko dobry sklep na europejskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
pirat_sasza Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 03.01.05, 23:58 Czy jeżeli kupuję jakiś produkt pakowany np. dzem Łowicz to ten kupiony w Championie będzie gorszy od tego kupionego w Bomi? Kasiu uważaj co piszesz bo Tarchomin to takie nowe warszawskie elitarne osiedle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 04.01.05, 18:33 Ale my nie mówimy o dżemach Łowicza które wszędzie są tej samej jakosci (no chyba że źle są gdzieś przechowywane), tylko o wielu produktach których w Championie nie dostaniesz bo to jest sklep ukierunkowany na innego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 04.01.05, 22:12 To znajdź mi sasza konfiturę z kasztanów (produkowaną w Łowiczu) jak takiś dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin IP: *.chello.pl 09.01.05, 21:11 A wiec zacznijmy moze od tego ze sie wypowiem na temat samej galerii "Pod dębami"...: NEGATYWY: -Godziny zamkniecia! Bylem w piatek o 21:30 i chcialem kupic piwo i co?! Kupa! Nie kupilem bo zamkniete... Nawet inne markety sa otwarte o tej poze! -Zla nazwa (jak to mozna nazwac GALERIA?!) -Mala ilosc sklepow -Drogo -Ochrona nie mila i nic nie robi z samochodami ktore stoja gdzie popadnie -W sklepie zoologicznym pracuje pedalek -Zle miejsce polozenia galerii (dobre tylko dla Osiedla "Pod Debami" i okolicznych domkow jednorodzinnych i czarnuchow z kosciola Jakuba) -Malo miejsc parkingowych PLUSY: -Piwo za 1,69 (0,5 litra) ==== A co do tego co mowiliscie: Brak komunikacji miejskiej obok sklepu jest wielkim "-" Gdyby ktos chcial kupic dzem z kasztanow czy tam z czegos to by jechal do sklepow wiekszych typu: SELGROS, MAKRO, REAL, KALAFIOR :P, w tych rejonach wedlug mnie powinien byc sklep typu LIDER SZAJS, gdzie za male pieniadze kupi sie cos do normalnego funkcjonowania rodziny. Poza tym zupki chinskie moglem tez znalezsc w selgrosie, leclercu (czy jak to tam sie pisze) i innych supermarketach. Ogolnie: Nie bede tam chodzil, chyba ze nie bede miec na Kro(L)ewskie... Pozdro ====>(L)<====Jedyny sluszny wybor! Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: GALERIA POD DĘBAMI - Tarchomin 09.01.05, 23:20 yyy no jak dla Ciebie to w sam raz proponuję bazar Różyca... Chodź i tam chyba "za wysokie" progi :D Odpowiedz Link Zgłoś