Dodaj do ulubionych

przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Korotyń

01.12.04, 08:07
Mieszkam przy Pruszkowskiej i poszukuję przedszkola z dobrymi opiniami
niedaleko. Słyszałam że istnieje przedszkole na Dickensa, Korotyńskiego,
Pruszkowskiej i Trojdena.
Bardzo proszę o uwagi na temat powyższych przedszkoli, lub innego jeśli
jakieś w pobliżu przeoczyłam.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jestem_ochotnikiem Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 06.12.04, 13:05
      Na Dickensa sam osobiscie chodzilem. Wyroslem na nieszkodliwego wariata z
      Ochoty. Polecam z calego serca! :))))

--------------------------------------------------
      Korepetycje z matmy? Na Ochocie?
      Nic prostszego!
      jestem_ochotnikiem@gazeta.pl
    • Gość: pjok Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko IP: *.chello.pl 06.12.04, 19:52
      Też Dickensa. W prawdzie ukończyłem przedszkole 19 lat temu, ale później
      skończył je mój brat i było zawsze wspaniale. Na pewno jest najfajniejszy
      ogródek przedszkolny z tych 4 przedszkoli. I wiem że cały czas pracuje tam
      wspaniała woźna, Pani Halinka. Każdego zapłakanego dzieciaka potrafiła
      przekonać do pójścia do swojej grupy
    • sportowiec1998 Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 07.12.04, 21:27
      A do której grupy będziesz wysyłać dziecko? Bow sumie wazniejsze jaka w
      przyszłym roku będzie Pani niz jakie jest samo przedszkole. Też się tym
      interesuję (maluchami) i podobno super Pani obejmuje w przyszłym roku maluchy w
      przedszkolu na Trojdena (pani Wiola)
      • emka1970 Polecam Trojdena 08.12.04, 17:15
        Jak najbardziej polecam przedszkole na Trojdena. Przytulne, czyściutkie, z
        przemiłą atmosferą i fantastycznymi paniami; ładny ogródek z kilkoma nowymi
        drabinkami, chyba nowe piaskownice. W przedszkolu ciągle coś się dzieje -
        koncerty, wizyty weterynarza ze zwierzątkiem, są różne dodatkowe zajęcia
        ( np. angielski, a w zerówce basen) itp.
        Aż mi żal,że moje dzieci już wyrosły z tego przedszkola.
        Najważniejsze jest jednak to,że moje dzieci bardzo miło wspominają pobyt w tym
        przedszkolu i chętnie o nim rozmawiają, a to chyba najlepsze "referencje".
        O Super Pani Wioli:) i innych paniach, które chyba obejmą maluchy też mogę
        powiedzieć dużo, bo moje dziecko było kilka lat temu w grupie u pani Wioli.
        Jesli chcesz wiedzieć więcej napisz do mnie na priv. Chętnie opowiem o
        przedszkolu.
        Pozdrawiam
        emka
        • maryland1 Re: do emka70 09.12.04, 09:34
          Witaj Emka, napisałam do Ciebie na sdres gazetowy. Doszło?
        • Gość: nauczycielka Re: Polecam Trojdena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:31
          Witam serdecznie.
          Jestem nauczycielką z przedszkola przy ul.Trojdena. Bardzo dziękuję za
          pozytywne opinie o moim przedszkolu, zapraszam wszystkich chętnych Rodziców do
          odwiedzenia naszej placówki.
          Obecnie pracuję w grupie "0" (starszaki) wraz ze wspomnianą Panią Wiolą. W
          przyszłym roku szkolnym najprawdopodobniej będę pracować w grupie najmłodszej.
          Chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pojawiające się pytania w sprawach
          naszego przedszkola.

Pozdrawiam
          Jolanta Moskwa
          • Gość: Iv. PILNIE poszukuje kontaktu do p. Joli Moskwy... IP: *.chello.pl 14.06.05, 11:17
            Może ktoś z Was nawiązał kontakt mailowy i mógłby podać mi adres.
            Będę baaaardzo wdzięczna...
            Pani Jolu, jeśli Pani to przeczyta, proszę odezwać się na adres iwonada@wp.pl
            Mam kilka pytań (moje córy będą w Pani grupie od września).
            Pozdrawiam!
            • Gość: taka jedna mama Re: PILNIE poszukuje kontaktu do p. Joli Moskwy.. IP: *.pacific.net.hk 14.06.05, 13:46
              Toś się Kobieto wpakowała...

taka jedna mama

P.S. Zwróć uwage, że jedyne słowa zachwytu na temat Pani Joli na tym Forum
              pochodza... od niej samej... Zaś rodzice wypowiadają się w superlatywach o
              zupełnie innej Pani (która niestety w tym roku Maluchów nie bierze).
              P.S. telefon do przedszkola 823-41-19
              • Gość: Iv. Re: PILNIE poszukuje kontaktu do p. Joli Moskwy.. IP: *.chello.pl 14.06.05, 14:08
                Telefon mam, dzięki;-)))
                Wczoraj byłam na zebraniu i zebrało sie kilka kwestii, które mnie niepokoją,
                stąd moja prośba...
                PS. Dlaczego sie wpakowałam? Mogę poprosić "Pewną Mamę" o kontakt na priva?
          • oliwka16 Re: Polecam Trojdena 05.09.05, 16:04
            Pani Jolu czy w przedszkolu na Trojdena w której grupie dzieci zaczynają uczyć
            się literek?, ile jest Pań w pierwszej grupie?
          • oliwka16 Re: Polecam Trojdena 05.09.05, 16:07
            Czy do przedszkola trzeba przynosić pościel dla dzieci, kredki, bloki itp.
            Bardzo dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam.
      • j666 Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 15.12.04, 11:15
        To bardzo cenna uwaga :-)
        Tym niemniej szczerze odradzam przedszkole Baleya/r. Jankowskiej
        JaC

> A do której grupy będziesz wysyłać dziecko?
        > Bow sumie wazniejsze jaka w przyszłym roku będzie Pani niz jakie jest samo
        przedszkole.
        • Gość: MIKE Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko IP: *.chello.pl 18.01.05, 17:59
          PROSZE OSOBISCIE SPRAWDZIC WARUNKI W PLACÓWCE JA DWA TYGODNIE CHODZILAM Z
          SYNKIEM NA ZAJĘCIA DO PRZEDSZKOLA POZNALAM PERSONEL I PANUJĄCE ZWYCZAJE.
      • pawelek.mar Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 22.12.04, 15:18
        sportowiec1998 napisał:

> A do której grupy będziesz wysyłać dziecko?

właśnie do maluchów (3-latki)
    • Gość: MarcinZ Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko IP: *.stacje.agora.pl 09.12.04, 20:56
      Jako były przedszkolak z Trojdena - serdecznie polecam.
      Z resztą z postu emka1970 wynika, że mimo iż upłynęło już 26. lat od mojej
      ostatniej w nim wizyty, nadal jest OK
    • Gość: stefan b. Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 12:41
      polecam przedszkole przy ul. Korotyńskiego za; wysoki poziom edukacji, opiekę i
      niezliczoną ilość zajęć dodatkowych, imprez i wycieczek dla dzieci.
      • zona_pawelka Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 14.01.05, 15:48
        Dzięki za wszystkie opinię. Przepraszam że tak późno się odzywam.

Mam pytanie do Pani z przedszkola na Trojdena
        Prawdę mówiąc spotkałam się z dwoma negatywnymi opiniami o Trojdena:
        a) że jest jest nacisk aby wcześnie odbierać dzieci z przedszkola
        b)że Panie palą papierowy

ale z góry uprzedzam, wiem że mogą to byc tylko plotki
        Jednakże prosze o komentarz.
        Pracuję i nie mogę zbyt wcześnie odbierać dziecka z przedszkola. Nie wiem czy
        nie będę zmuszona wynająć dodatkowo opiekunki do odbierania z przedszkola.

Synek ma aktualnie 2,5 roku i planuję go wysłać do przedszkola od września

Pozdrawiam
    • bewasow Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 21.03.05, 13:05
      polecam przedszkole 315 na Grzeszczyka
    • Gość: Brachu Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 24.06.05, 11:28
      Polecam zdecydowanie Dickensa. Chociaż chodziłem tam ponad 20 lat temu, to
      jednak to było i jest najlepsze przedszkole. Jeśli będę mieszkał nadal na
      Ochocie to na pewno poślę tam swoje dzieci.
      Pozostałe są gorsze.
      • maryland1 Re: przedszkole Rakowiec - Dickensa, Trojdena, Ko 24.06.05, 11:55
        A ja zdecydowanie odradzam Dickensa. Jedno z gorszych przedszkoli na Ochocie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka