Dodaj do ulubionych

To nie ja jestem winny

20.04.06, 20:56
Na Mieście coraz głośniej mówią,że ptasia grypa to zemsta SLD,a zaczęła sie od
Torunia żeby ich nikt nie podejrzewał.
Obserwuj wątek
    • Gość: usiruf Dupokrytka jest najwazniejsza IP: *.lns5-c11.dsl.pol.co.uk 20.04.06, 22:55
      "Jurgiel powiedział, że nie chce ponosić odpowiedzialności, jeśli Bruksela nałoży na nas z tego powodu kary"

A wszystko pozostale jakos bedzie.
      • anna-dark A co ma biedny robić ??? 20.04.06, 23:38
        A co ma biedny robić ???

Gość portalu: usiruf napisał(a):

> "Jurgiel powiedział, że nie chce ponosić odpowiedzialności, jeśli Bruksela nało
        > ży na nas z tego powodu kary"
      • Gość: beata Re: Dupokrytka jest najwazniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:46
        a może ktoś się zainteresuje kto i jak przygotował przetarg w Agencji na druk
        materiałów, teraz wszyscy w Agencji się tym zajmują pracując po 10 godz.
        dziennie, czy to też jest wina SLD, ze do Agencji przyjeto niekompetentnych
        pracowników, obecne wysyłanych w teren do rzadzenia oddziałami regionalnymi?,
        " jaki Pan taki kram", nic dodać nic ująć, mam nadzieję że już niedługo się to
        zmieni
    • mario1919 Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 22:55
      W 2007 roku winna będzie Łotwa bo ma o dwie krowy za mało, albo jakoś tak.
      Czyli miało być IV RP wyszło gorzej jak zawsze....
    • Gość: ww Jurgiel - ciemnota klozetoPiSuaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:01
      Tylko spuścić wodę i gów.a nie będzie.
    • neiden Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 23:48
      stara historia :zwalac wine na kogos innego; szczegulnie jezeli samemu nie wie
      co sie robi.o kwalifikacjach jego gazeta juz pisala,wiemy ze jest dobrym
      taksowkarzem.
    • 123rbr Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 23:51
      "Resort dobrze pracuje, ja realizuję program rolny PiS, mam już koncepcję i
      projekt programów rolnych..." . Koń by się uśmiał. Jurgiel jest przygłupem bez
      jakichkolwiek zdolności podejmowania sensownych decyzji. Jego słynne zachowanie
      w Brukseli w czasie negocjacji dotyczących przyznania kwot produkcyjnych cukru,
      najlepiej świadczy o braku klasy tego buraczanego intelektualisty.
    • Gość: prosty rolnik Re: To nie ja jestem winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:54
      Wystarczy spojrzeć na jego twarz i wszystko jasne...chyba piwka za dużo :-)
      • milosz.a Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 00:25
        Jurgiel jest takim kretynem, że jego nazwisko powinno być ustawowo pisane z
        małej litery. Po 7 miesiącach rządów on "już" ma koncepcje polityki rolnej!
        Brawo!!!
    • Gość: maf2 Re: To nie ja jestem winny IP: *.chello.pl 21.04.06, 00:36
      Jurgiel to matoł i jest to jego problem. Ten facet powinien milcze jak mówi, bo
      większego analfabety gospodarczego PiS już nie mógł znależ na to stanowisko.
      PiS doprowadzi Polskę do ruiny razem z pozostałymi miernotami przystawkowymi.
      PSL powinien trzyma się od tych nieudaczników prawicowych z daleka!
      • Gość: bezrolny Re: To nie ja jestem winny IP: 5.5R* / 193.194.132.* 21.04.06, 09:03
        JURGIEL NA MADAGASKAR
    • Gość: Zbych* Re: To nie ja jestem winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:40
      Cienias i bez honoru ten Jurgiel . Stanowisko to objął dobrowolnie i za wielką
      kasę to teraz niech pracuje a nie buja sobie j.. , a za swą nieudolność wini raz
      krasnoludki , raz mrówki faraona które mu się tam zalęgły , a innym razem swego
      poprzednika.
    • Gość: zaorac prl glupia pijacka morda IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.04.06, 03:14
      wykopac tego jurgiela pijacka morde na bruk, pieprzony bucu i buraku przez pol
      roku nie zrobiliscie nic, wiec po co jeszcze klapiesz tym glupim ryjem? oderwac
      cie od koryta wieprzu smierdzacy!
    • Gość: Beria Re: To nie ja jestem winny IP: *.asko / 82.177.183.* 21.04.06, 06:01
      TO NIE JEST WINA SLAD,TO WINA SAMEGO JÓŻKA OD STALINÓW!!!!!
    • mh29 Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 06:13
      no chyba PiS-iory zaczynaja sie bac, ze SLD powoli odzyskuje poparcie :P Nie ma
      to jak zachowywac sie jak wsciekly pies i pod przykrywka nieudolnosci
      poprzednikow chowac brak swoich wlasnych kompetencji - juz kiedys pokazaliscie
      co potraficie bando z pod znaku AWS. Nic dobrego z tego nie wyszlo :P
    • radoslawdobry Kolejny wyskok nieudacznika Jurgiela 21.04.06, 07:06
      Jurgiel to ten "patrota" który nie pojechał do Brukseli negocjować sprawy cukru
      bo mu "honor nie pozwalał". Przez pół roku nie zdołał odblokować ekportu
      polskiego mięsa do Rosji.
      Jego poprzednik Olejniczak wbrew krakaniu oszołomów uruchomił na czas program
      komputerowy związany z dopłatami i na czas dopłaty rolnicy otrzymali. Teraz
      pisuarowcy psują to co dobrze działało.
    • wariant_b Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 07:51
      Czy przypadkiem zanwa Ministerstwo Rolnictwa
      nie poczodzi od słowa: ROLOWAĆ.
    • a.k.traper Miller tez obwiniał Buzka, pilnował stołka 21.04.06, 07:56
      taka prawda, nieudaczniki zawsze sie pchaja na stołek, bo nic robic nie umieja a
      mentalnoś maja dziecka
    • Gość: czosnek Tak się zdobywa uznanie... IP: 62.29.160.* 21.04.06, 08:27
      Uznanie wśród półmózgów!!! Klasę polityka poznaje się po tym, gdy mówi co
      należy zrobić aby lepiej było. Nie na tłumaczeniu dlaczego źle jest, tym
      bardziej tłumaczeniu polegającym na oczernianiu poprzedników.
      Gabinet cieniasów miał rację. Jurgiel to najgorszy z ministrów pseudorządu
      pisu. I wychodzi na to, że za zakazem eksportu mięcha do Rosji stoją post
      radzieckie i post esbeckie służby specjalne. Dziwię się tylko, że nie obwinił
      platformy. Przecież ona zawsze wszystkiemu winna!
    • Gość: Akcesja Re: To nie ja jestem winny IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.04.06, 08:32
      Jurgiel zapewnił, że walczy w Brukseli o uruchomienie specjalnej rezerwy.
      Odpowiedź KE ma w tej sprawie nadejść w maju. Jurgiel dodał, że cały problem to
      wina Olejniczaka, który wynegocjował zbyt niskie limity produkcji mleka w
      traktacie akcesyjnym.
      Panie Jurgiel zeby walczyc trzeba znać języki,co w pana przypadku i wielu pana
      przydupasów jest wykluczone
    • metall Stawiam piwko, że ... 21.04.06, 08:35
      ... żadnego doniesienia do prokuratury nie będzie. jak ktoś chce iść do
      prokuratora i ma z czym, to poprostu idzie, a nie zapowiada na cały świat, że
      jutro, albo za tydzień. Widział ktoś wniosek do trybunału stanu na Olka, czy
      Leszka? Nie widział i nie zobaczy, ale napewno przed następnymi wyborami o nim
      usłyszy - tylko usłyszy.
    • Gość: Akcesja Elżbieta Kaufman-Suszko IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.04.06, 08:42
      wez sie babo do roboty,a nie zajmuj sie personaliami Twoja wiedza nabyta na
      uczelni im.Stefana Wyszyńskiego (specjalność – nauka o rodzinie)jest bardzo
      przydatna na twoim obecnym stanowisku,tak trzymać !
    • pluteq Jedno zdanie do Pana Ministra 21.04.06, 08:44
      "C.... Ci w d...."!

Przecież to jest skandal, jakaś schizofrenia. Gdyby nasi najuczciwsi, najbardziej kometenti, etc, etc politycy zajęli się rządzeniem, a nie nagrywaniem show w Telewizji Trwam, to może nie musieliby bezczelnie kłamać.

Może SLD to partia kolesi i oszustów, ale przynajmniej nie przeszkadzała gospodarce. PiS wygląda na to, że stawia tame gospodarce (tylko kryzys to szansa, żeby zostali wybrani ze swoimi hasłami czystek, rozliczeń i destrukcji). Albo nie mają pojęcia co mówią, albo zrzucają winę na wszystkich, stosując demagogie Leppera.
      Aż miło było popatrzyć jak Marcinkiewicz pytany o etykę i czy etyczne jest przyjmowanie do rządu osoby z wyrokiem, nie wiedział co powiedzieć. Spotkanie było ze studentami, a prowadził je ksiądz. Nie wypadało kłamać w żywe oczy....

Do czego ta partia zmierza. Z obietnic (hahaha) wyborczych nici. Co więcej z nieobetnic też nici. Po prostu chaos i dryf z nurtem rzeki.... Oby gospodarka była na tyle silna... A tracą na tym wszystkim najbiedniejsi!

Ł
    • Gość: maciek.wlod Re: To nie ja jestem winny IP: *.srem.net 21.04.06, 08:50
      A kto Panie Ministrze Jurgiel zasiada na stoku ministerialnym od jesieni 2005r.?
      Po siedmiu miesiącach nieróbstwa szuka się "winnych"?
    • Gość: kris Re: To nie ja jestem winny IP: *.21.pl / *.21.pl 21.04.06, 08:55
      gościu nie zwalaj na SLD bo do tej pory nic nie zrobiłeś dla rolników a twoje
      konferencje to niezrozumiały bełkot powiedz chociarz czym tak naprawde możesz
      sie pochwalic już dawno powinni cie wyrzucić już nie będe mówił na co ale to
      wstyd mieć takiego ministra jak ty,odejdż i wstydu oszczędż
    • Gość: ojciec inwestor Re:Minister radio taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:06
      Nie wiem jak ktos tak skompromitowany moze dalej byc ministrem.
    • Gość: wiosenny Re: To nie ja jestem winny IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.06, 09:57
      Ten białostocki pastuszek tak nadaje się na ministra,jak Dorn na księdza.Ale w
      rządzie powinien zostać.Będzie coraz śmieszniej.
    • Gość: Madmartin Re: To nie ja jestem winny IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 21.04.06, 10:13
      "Producentów mleka, którym grożą kary z powodu przekroczenia limitu produkcji,
      Jurgiel zapewnił, że walczy w Brukseli o uruchomienie specjalnej rezerwy.
      Odpowiedź KE ma w tej sprawie nadejść w maju. Jurgiel dodał, że cały problem to
      wina Olejniczaka, który wynegocjował zbyt niskie limity produkcji mleka w
      traktacie akcesyjnym."

Ta, zwłaszcza że kiedy negocjowano traktat akcesyjny ministrem rolnictwa był
      Jarosław Kalinowski z PSL...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka