bajt52 20.04.06, 20:56 Na Mieście coraz głośniej mówią,że ptasia grypa to zemsta SLD,a zaczęła sie od Torunia żeby ich nikt nie podejrzewał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: usiruf Dupokrytka jest najwazniejsza IP: *.lns5-c11.dsl.pol.co.uk 20.04.06, 22:55 "Jurgiel powiedział, że nie chce ponosić odpowiedzialności, jeśli Bruksela nałoży na nas z tego powodu kary" A wszystko pozostale jakos bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A co ma biedny robić ??? 20.04.06, 23:38 A co ma biedny robić ??? Gość portalu: usiruf napisał(a): > "Jurgiel powiedział, że nie chce ponosić odpowiedzialności, jeśli Bruksela nało > ży na nas z tego powodu kary" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Dupokrytka jest najwazniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:46 a może ktoś się zainteresuje kto i jak przygotował przetarg w Agencji na druk materiałów, teraz wszyscy w Agencji się tym zajmują pracując po 10 godz. dziennie, czy to też jest wina SLD, ze do Agencji przyjeto niekompetentnych pracowników, obecne wysyłanych w teren do rzadzenia oddziałami regionalnymi?, " jaki Pan taki kram", nic dodać nic ująć, mam nadzieję że już niedługo się to zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
mario1919 Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 22:55 W 2007 roku winna będzie Łotwa bo ma o dwie krowy za mało, albo jakoś tak. Czyli miało być IV RP wyszło gorzej jak zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Jurgiel - ciemnota klozetoPiSuaru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:01 Tylko spuścić wodę i gów.a nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 23:48 stara historia :zwalac wine na kogos innego; szczegulnie jezeli samemu nie wie co sie robi.o kwalifikacjach jego gazeta juz pisala,wiemy ze jest dobrym taksowkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: To nie ja jestem winny 20.04.06, 23:51 "Resort dobrze pracuje, ja realizuję program rolny PiS, mam już koncepcję i projekt programów rolnych..." . Koń by się uśmiał. Jurgiel jest przygłupem bez jakichkolwiek zdolności podejmowania sensownych decyzji. Jego słynne zachowanie w Brukseli w czasie negocjacji dotyczących przyznania kwot produkcyjnych cukru, najlepiej świadczy o braku klasy tego buraczanego intelektualisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty rolnik Re: To nie ja jestem winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:54 Wystarczy spojrzeć na jego twarz i wszystko jasne...chyba piwka za dużo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milosz.a Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 00:25 Jurgiel jest takim kretynem, że jego nazwisko powinno być ustawowo pisane z małej litery. Po 7 miesiącach rządów on "już" ma koncepcje polityki rolnej! Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maf2 Re: To nie ja jestem winny IP: *.chello.pl 21.04.06, 00:36 Jurgiel to matoł i jest to jego problem. Ten facet powinien milcze jak mówi, bo większego analfabety gospodarczego PiS już nie mógł znależ na to stanowisko. PiS doprowadzi Polskę do ruiny razem z pozostałymi miernotami przystawkowymi. PSL powinien trzyma się od tych nieudaczników prawicowych z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrolny Re: To nie ja jestem winny IP: 5.5R* / 193.194.132.* 21.04.06, 09:03 JURGIEL NA MADAGASKAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych* Re: To nie ja jestem winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:40 Cienias i bez honoru ten Jurgiel . Stanowisko to objął dobrowolnie i za wielką kasę to teraz niech pracuje a nie buja sobie j.. , a za swą nieudolność wini raz krasnoludki , raz mrówki faraona które mu się tam zalęgły , a innym razem swego poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl glupia pijacka morda IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.04.06, 03:14 wykopac tego jurgiela pijacka morde na bruk, pieprzony bucu i buraku przez pol roku nie zrobiliscie nic, wiec po co jeszcze klapiesz tym glupim ryjem? oderwac cie od koryta wieprzu smierdzacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beria Re: To nie ja jestem winny IP: *.asko / 82.177.183.* 21.04.06, 06:01 TO NIE JEST WINA SLAD,TO WINA SAMEGO JÓŻKA OD STALINÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mh29 Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 06:13 no chyba PiS-iory zaczynaja sie bac, ze SLD powoli odzyskuje poparcie :P Nie ma to jak zachowywac sie jak wsciekly pies i pod przykrywka nieudolnosci poprzednikow chowac brak swoich wlasnych kompetencji - juz kiedys pokazaliscie co potraficie bando z pod znaku AWS. Nic dobrego z tego nie wyszlo :P Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Kolejny wyskok nieudacznika Jurgiela 21.04.06, 07:06 Jurgiel to ten "patrota" który nie pojechał do Brukseli negocjować sprawy cukru bo mu "honor nie pozwalał". Przez pół roku nie zdołał odblokować ekportu polskiego mięsa do Rosji. Jego poprzednik Olejniczak wbrew krakaniu oszołomów uruchomił na czas program komputerowy związany z dopłatami i na czas dopłaty rolnicy otrzymali. Teraz pisuarowcy psują to co dobrze działało. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: To nie ja jestem winny 21.04.06, 07:51 Czy przypadkiem zanwa Ministerstwo Rolnictwa nie poczodzi od słowa: ROLOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Miller tez obwiniał Buzka, pilnował stołka 21.04.06, 07:56 taka prawda, nieudaczniki zawsze sie pchaja na stołek, bo nic robic nie umieja a mentalnoś maja dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Tak się zdobywa uznanie... IP: 62.29.160.* 21.04.06, 08:27 Uznanie wśród półmózgów!!! Klasę polityka poznaje się po tym, gdy mówi co należy zrobić aby lepiej było. Nie na tłumaczeniu dlaczego źle jest, tym bardziej tłumaczeniu polegającym na oczernianiu poprzedników. Gabinet cieniasów miał rację. Jurgiel to najgorszy z ministrów pseudorządu pisu. I wychodzi na to, że za zakazem eksportu mięcha do Rosji stoją post radzieckie i post esbeckie służby specjalne. Dziwię się tylko, że nie obwinił platformy. Przecież ona zawsze wszystkiemu winna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akcesja Re: To nie ja jestem winny IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.04.06, 08:32 Jurgiel zapewnił, że walczy w Brukseli o uruchomienie specjalnej rezerwy. Odpowiedź KE ma w tej sprawie nadejść w maju. Jurgiel dodał, że cały problem to wina Olejniczaka, który wynegocjował zbyt niskie limity produkcji mleka w traktacie akcesyjnym. Panie Jurgiel zeby walczyc trzeba znać języki,co w pana przypadku i wielu pana przydupasów jest wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
metall Stawiam piwko, że ... 21.04.06, 08:35 ... żadnego doniesienia do prokuratury nie będzie. jak ktoś chce iść do prokuratora i ma z czym, to poprostu idzie, a nie zapowiada na cały świat, że jutro, albo za tydzień. Widział ktoś wniosek do trybunału stanu na Olka, czy Leszka? Nie widział i nie zobaczy, ale napewno przed następnymi wyborami o nim usłyszy - tylko usłyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akcesja Elżbieta Kaufman-Suszko IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.04.06, 08:42 wez sie babo do roboty,a nie zajmuj sie personaliami Twoja wiedza nabyta na uczelni im.Stefana Wyszyńskiego (specjalność – nauka o rodzinie)jest bardzo przydatna na twoim obecnym stanowisku,tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Jedno zdanie do Pana Ministra 21.04.06, 08:44 "C.... Ci w d...."! Przecież to jest skandal, jakaś schizofrenia. Gdyby nasi najuczciwsi, najbardziej kometenti, etc, etc politycy zajęli się rządzeniem, a nie nagrywaniem show w Telewizji Trwam, to może nie musieliby bezczelnie kłamać. Może SLD to partia kolesi i oszustów, ale przynajmniej nie przeszkadzała gospodarce. PiS wygląda na to, że stawia tame gospodarce (tylko kryzys to szansa, żeby zostali wybrani ze swoimi hasłami czystek, rozliczeń i destrukcji). Albo nie mają pojęcia co mówią, albo zrzucają winę na wszystkich, stosując demagogie Leppera. Aż miło było popatrzyć jak Marcinkiewicz pytany o etykę i czy etyczne jest przyjmowanie do rządu osoby z wyrokiem, nie wiedział co powiedzieć. Spotkanie było ze studentami, a prowadził je ksiądz. Nie wypadało kłamać w żywe oczy.... Do czego ta partia zmierza. Z obietnic (hahaha) wyborczych nici. Co więcej z nieobetnic też nici. Po prostu chaos i dryf z nurtem rzeki.... Oby gospodarka była na tyle silna... A tracą na tym wszystkim najbiedniejsi! Ł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek.wlod Re: To nie ja jestem winny IP: *.srem.net 21.04.06, 08:50 A kto Panie Ministrze Jurgiel zasiada na stoku ministerialnym od jesieni 2005r.? Po siedmiu miesiącach nieróbstwa szuka się "winnych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: To nie ja jestem winny IP: *.21.pl / *.21.pl 21.04.06, 08:55 gościu nie zwalaj na SLD bo do tej pory nic nie zrobiłeś dla rolników a twoje konferencje to niezrozumiały bełkot powiedz chociarz czym tak naprawde możesz sie pochwalic już dawno powinni cie wyrzucić już nie będe mówił na co ale to wstyd mieć takiego ministra jak ty,odejdż i wstydu oszczędż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec inwestor Re:Minister radio taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:06 Nie wiem jak ktos tak skompromitowany moze dalej byc ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenny Re: To nie ja jestem winny IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.06, 09:57 Ten białostocki pastuszek tak nadaje się na ministra,jak Dorn na księdza.Ale w rządzie powinien zostać.Będzie coraz śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madmartin Re: To nie ja jestem winny IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 21.04.06, 10:13 "Producentów mleka, którym grożą kary z powodu przekroczenia limitu produkcji, Jurgiel zapewnił, że walczy w Brukseli o uruchomienie specjalnej rezerwy. Odpowiedź KE ma w tej sprawie nadejść w maju. Jurgiel dodał, że cały problem to wina Olejniczaka, który wynegocjował zbyt niskie limity produkcji mleka w traktacie akcesyjnym." Ta, zwłaszcza że kiedy negocjowano traktat akcesyjny ministrem rolnictwa był Jarosław Kalinowski z PSL... Odpowiedz Link Zgłoś