mroofka2 Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 03.02.06, 19:29 to zależy na co ma byc skuteczny?? łupież czy wypadanie włosów?? Odpowiedz Link Zgłoś
czesc.tereska Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 04.02.06, 02:26 No myslałam o łupieżu ale mam tez problem z wypadającymi włosami, choc jeszcze nie łysieję:D Dobry jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 05.02.06, 14:37 Ja uważam że dobry,a nawet świetny,po nim jednym nie mam łupieżu i wzmocnił cebulko włosów:) --- Dysortografik:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 05.02.06, 21:58 mnie nie pomógł, ale każda z nas jest inna:) za to pomógł mi niedawno odkryty FarMed-superos:) Odpowiedz Link Zgłoś
czesc.tereska Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 07.02.06, 19:50 Kupiłam ten seboradin i jak anrazie efektu nie widzę. Ale pewnie jeszcze muszę poczekać, heh:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Czy Seboradin jest skuteczny? 08.02.06, 00:19 chyba po żadnym szamponie nie widać od razu efektu, wieć warto jeszcze zaczekać, a jeżeli nadal nie będzie efektu polecam FarMed. Odpowiedz Link Zgłoś