Dodaj do ulubionych

jak podawać siemielniane???

02.07.06, 12:13
gotowac? dodac do wody, mleka nie mm pojęcia
Obserwuj wątek
    • nikasob Re: jak podawać siemielniane??? 02.07.06, 12:34
      dziecku???
      • artistry1 Re: jak podawać siemielniane??? 02.07.06, 15:47
        Jesli Ty masz uzywac wrzucasz do wszystkiegosmile tzn ja daję do kotletów
        mielonych, pulpetów czy nawet do zupysmile nie czujesz wtedy że jesz a jeszsmile aha
        nie kupuj mielonego tylko w całych ziarenkach, bo mielone już dawno zjełczałosmile
        pozdrawiam serdecznie
        • o_tuska a dla dziecka?? 02.07.06, 16:11

• agakapcia Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 08:52
      ja dostałam zalecenie od pediatry....
      kupić siemie mielone... ja kupiłam w aptece len mielony-odtłuszczony firmy FLOS zapakowany w zgrabny pojemnik więc naprawdę nie jest zjełczałe ani zwietrzałe...

jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzącej wody i odczekać...
      ja mieszam i czekam aż wystygnie wtedy na górze tworzy się taki lightowy kisielek i ten kisielek podaję dziecku... tzn bez tych farfocli..
      ha... przy czym mój 4tygodniowy syn nie toleruje nic prócz mleczka więc dolewam od 2 do 4 łyżeczek do butli odciągniętego mleczka i to podaję...

a poza tym co dzienie rano parzę nowe więc na wieczór to co zostaje sama wypijam...

• aga.kotek Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 09:32
      a dla czego to trzeba dziecku podawać?na co to jest..bo ja używałam kiedyś tego
      w celach lepszego wypróżnienia..
      • o_tuska Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 10:05
        właśnie w tym celu
        może i Twojemu maluszkowi sie przyda bo piszesz że ma problem ja ostatnio
        czekałam i w końcu w drugim dniu załatwił sie aha jeszcze bardzo mu pomaga
        przyginanie kolanek do brzuszka kupka wychodzi aż miło wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka