o_tuska 02.07.06, 12:13 gotowac? dodac do wody, mleka nie mm pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artistry1 Re: jak podawać siemielniane??? 02.07.06, 15:47 Jesli Ty masz uzywac wrzucasz do wszystkiego tzn ja daję do kotletów mielonych, pulpetów czy nawet do zupy nie czujesz wtedy że jesz a jesz aha nie kupuj mielonego tylko w całych ziarenkach, bo mielone już dawno zjełczało pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agakapcia Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 08:52 ja dostałam zalecenie od pediatry.... kupić siemie mielone... ja kupiłam w aptece len mielony-odtłuszczony firmy FLOS zapakowany w zgrabny pojemnik więc naprawdę nie jest zjełczałe ani zwietrzałe... jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzącej wody i odczekać... ja mieszam i czekam aż wystygnie wtedy na górze tworzy się taki lightowy kisielek i ten kisielek podaję dziecku... tzn bez tych farfocli.. ha... przy czym mój 4tygodniowy syn nie toleruje nic prócz mleczka więc dolewam od 2 do 4 łyżeczek do butli odciągniętego mleczka i to podaję... a poza tym co dzienie rano parzę nowe więc na wieczór to co zostaje sama wypijam... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 09:32 a dla czego to trzeba dziecku podawać?na co to jest..bo ja używałam kiedyś tego w celach lepszego wypróżnienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: jak podawać siemielniane??? 03.07.06, 10:05 właśnie w tym celu może i Twojemu maluszkowi sie przyda bo piszesz że ma problem ja ostatnio czekałam i w końcu w drugim dniu załatwił sie aha jeszcze bardzo mu pomaga przyginanie kolanek do brzuszka kupka wychodzi aż miło Odpowiedz Link Zgłoś