Dodaj do ulubionych

szukasz ładnego mixu dziecięcego?

19.05.06, 15:15

Nowa hurtownia angielskiej odzieży używanej zaprasza po letni mix dziecięcy w
cenie 28 zł\kg.Naprawdę warto- ubranka są śliczne i niezniszczone.
tel.880831432 888932192
Obserwuj wątek
    • kasia_ko Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 20.05.06, 08:38
      Proszę o adres i jeśli to mozliwe zdjecia. Czy jest mozliwość wysyłki towaru?
      kasia_ko@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      Kasia
      • poljan1 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 20.05.06, 21:00
        Witam.Jesteśmy importerami.Magazyn znajduje się w Łomiankach koło Warszawy.W
        obecnej chwili mamy około 80kg mixu dziecięcego letniego/w nim trochę cienkiego
        z długim rękawkiem/.Ilość jest zmienna ze wzglęu na duży popyt.Wysyłka jest
        możliwa.Jeśli ma Pani jeszcze jakie pytania prosimy o kontakt telefoniczny.
        Pozdrawiam
        "JAWA" Jan
        • aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 18:02
          Powinien pan zaznaczyć, że odzież jest w większości z przedziału wiekowego 0-3.
          Nie każdy przecież handluje śpioszkami i kaftanikami. Ale mix poza nielicznymi
          wyjątkami jest w porządku.
          • aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 18:05
            aja1974 napisała:

> Powinien pan zaznaczyć, że odzież jest w większości z przedziału wiekowego 0-
            3.
            >
            > Nie każdy przecież handluje śpioszkami i kaftanikami. Ale mix poza
            nielicznymi
            > wyjątkami jest w porządku.
          • poljan1 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 20:16
            Bardzo miło,że jakość towaru Pani podobała się.Co się tyczy przedziłu wiekowego
            bywa różnie w zależności od dostawcy z Angli/będąc przy załadunku nie jestem w
            stanie skontrolować zawartości paczek/.
            Dziękujemy i zapraszamy
            "JAWA" Jan Kujawa
            • aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 23.05.06, 22:13
              Aha i taki mały szczegół, napisał Pan w innym poście, że to Państwo szykujecie
              ten cream- więc prośba- proszę nie wkładac tam dziecięcej pościeli- to nie jest
              towar na cream, tym bardziej, że pościel była bez poszewki na poduszkę, a swoje
              warzy. W imieniu swoim i przyszłych klientów- dziękuję
              • java-hurt Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 20:24
                Przeczytałem uważnie wszystkie posty i nigdzie nie padło stwierdzenie że jest to
                crem,lecz że jest to mix dziecięcy.
                Pozdrawiam
                • aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 21:57
                  Rzeczywiście ,cofam stwierdzenie,że to jest cream, bo nim nie jest. Jednak cena
                  28zł podchodzi wg mnie pod cenę creamu i właśnie takiej odzieży sie
                  spodziewałam. Kupuję oryginalnie pakowany i sprowadzany cream dziecięcy z
                  Anglii po 29,00 i jestem pewna ,że tam nie znajdę pościeli czy zasłon.
                  Pozdrawiam
                  • aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 22:12
                    A kupiłam u Pana towar dlatego, że ładnych ciuszków dziecięcych nigdy za wiele
                    i chciałam zobaczyć co Państwo oferują. Ciuszki są ok i mam nadzieję jeszcze u
                    Państwa się czasem zaopatrzyć. Pozdrawiam
              • wawa60 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 31.05.06, 14:46
                Czegoś tu nie rozumiem. Po jaką cholerę twoja córka brała ciuszki z Konkretu.
                Wystawieś im złą opinię a jesteś konkurencją.Wroć do postu pt. Konkret opinia o
                hurtowni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka