jawa122 19.05.06, 15:15 Nowa hurtownia angielskiej odzieży używanej zaprasza po letni mix dziecięcy w cenie 28 zł\kg.Naprawdę warto- ubranka są śliczne i niezniszczone. tel.880831432 888932192 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_ko Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 20.05.06, 08:38 Proszę o adres i jeśli to mozliwe zdjecia. Czy jest mozliwość wysyłki towaru? kasia_ko@gazeta.pl Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
poljan1 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 20.05.06, 21:00 Witam.Jesteśmy importerami.Magazyn znajduje się w Łomiankach koło Warszawy.W obecnej chwili mamy około 80kg mixu dziecięcego letniego/w nim trochę cienkiego z długim rękawkiem/.Ilość jest zmienna ze wzglęu na duży popyt.Wysyłka jest możliwa.Jeśli ma Pani jeszcze jakie pytania prosimy o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam "JAWA" Jan Odpowiedz Link
aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 18:02 Powinien pan zaznaczyć, że odzież jest w większości z przedziału wiekowego 0-3. Nie każdy przecież handluje śpioszkami i kaftanikami. Ale mix poza nielicznymi wyjątkami jest w porządku. Odpowiedz Link
aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 18:05 aja1974 napisała: > Powinien pan zaznaczyć, że odzież jest w większości z przedziału wiekowego 0- 3. > > Nie każdy przecież handluje śpioszkami i kaftanikami. Ale mix poza nielicznymi > wyjątkami jest w porządku. Odpowiedz Link
poljan1 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 21.05.06, 20:16 Bardzo miło,że jakość towaru Pani podobała się.Co się tyczy przedziłu wiekowego bywa różnie w zależności od dostawcy z Angli/będąc przy załadunku nie jestem w stanie skontrolować zawartości paczek/. Dziękujemy i zapraszamy "JAWA" Jan Kujawa Odpowiedz Link
aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 23.05.06, 22:13 Aha i taki mały szczegół, napisał Pan w innym poście, że to Państwo szykujecie ten cream- więc prośba- proszę nie wkładac tam dziecięcej pościeli- to nie jest towar na cream, tym bardziej, że pościel była bez poszewki na poduszkę, a swoje warzy. W imieniu swoim i przyszłych klientów- dziękuję Odpowiedz Link
java-hurt Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 20:24 Przeczytałem uważnie wszystkie posty i nigdzie nie padło stwierdzenie że jest to crem,lecz że jest to mix dziecięcy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 21:57 Rzeczywiście ,cofam stwierdzenie,że to jest cream, bo nim nie jest. Jednak cena 28zł podchodzi wg mnie pod cenę creamu i właśnie takiej odzieży sie spodziewałam. Kupuję oryginalnie pakowany i sprowadzany cream dziecięcy z Anglii po 29,00 i jestem pewna ,że tam nie znajdę pościeli czy zasłon. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aja1974 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 30.05.06, 22:12 A kupiłam u Pana towar dlatego, że ładnych ciuszków dziecięcych nigdy za wiele i chciałam zobaczyć co Państwo oferują. Ciuszki są ok i mam nadzieję jeszcze u Państwa się czasem zaopatrzyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wawa60 Re: szukasz ładnego mixu dziecięcego? 31.05.06, 14:46 Czegoś tu nie rozumiem. Po jaką cholerę twoja córka brała ciuszki z Konkretu. Wystawieś im złą opinię a jesteś konkurencją.Wroć do postu pt. Konkret opinia o hurtowni. Odpowiedz Link