Gość: Mary IP: *.net.autocom.pl 27.09.08, 01:41 Otwieram stronę, na ekranie roi sie od ludzików pokazujących brzydki gest :) opuszczanymi spodniami. Wyglądają jak biedronki. Czy ja mam wirusa czy haker zrobił dowcip stronie? wizaz.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: myśliwy Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.csk.pl 27.09.08, 01:54 masz wirusa , albo nietrzeźwy jesteś , albo na dopalaczach jedziesz................jeżeli nie jesteś wielką personą albo innym bankiem , to nie myślę , że jest to atak wielce szanownego Pana hackera :) Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.net.autocom.pl 27.09.08, 12:28 Ludziki są na tej stronie Wizażu, podałam jej adres w pytaniu. To strona dla kobiet. Możesz tam wejsć i zobaczyć, czy nie widzisz ludzików? Wiem, to brzmi durnie :))))) Komputer mam cały czas skanowany esetem i jest czysty. Co to za wirus może być, co pokazuje ludziki sciagające spodnie i wypinające się na internautę??? hę????? Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.chello.pl 27.09.08, 12:52 Też chciałbyn widzieć te ludziki, zrób screena i wrzuć na fotosik.pl Link Zgłoś
100mary Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki 28.09.08, 11:36 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1489505,2,1.html straszne Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.acn.waw.pl 28.09.08, 11:50 Na zrzucie z ekranu są ale normalnie na stronie nic nie ma - wniosek - udaj się na forum wirusy. Link Zgłoś
Gość: hik Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 12:23 masz zapewne nie wirusy, ale gnomy. To jeszcze gorsze od wirusów. Gnom jest o wiele gorszy od wirusa. Link Zgłoś
100mary Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki 28.09.08, 15:23 To o gnomach wiem, mówił mi Harry Potter. Link Zgłoś
Gość: trzeźwy jak nigdy Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:14 Gość portalu: Gość napisał(a): > Na zrzucie z ekranu są Bo to FOTOMONTAŻ !!! :) > ale normalnie na stronie nic nie ma Nie ma i nigdy tam nie było !!! :) Ten post to tylko REKLAMA tej strony, której adres podano !!! REKLAMA !!! Ale wy jesteście NAIWNI !!! :( Gorzej jak przedszkolaki. Takie pokolenie...totalnych NAIWNIAKÓW. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.acn.waw.pl 29.09.08, 08:49 Tam nie ma żadnego adresu strony więc nie trolluj. Link Zgłoś
Gość: trzeźwy jak nigdy Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:09 Ten post to tylko DARMOWA REKLAMA !!! REKLAMA !!! REKLAMA !!! Nie klikajcie W TEN ADRES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każde kliknięcie powoduje wzrost popularności tej strony [wizaz.pl] w Google !!! Nie dajcie zrobić z siebie IDIOTÓW !!! NIE KILIKAJCIE !!! Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Na ekranie strony www pojawiają sie ludziki 29.09.08, 09:32 Akurat wizaz jest bardzo popularna strona (no dobra, wsrod kobiet:)) wiec nie sadze, zeby ktos sie na taka reklame wysilal... Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Link Zgłoś