Dodaj do ulubionych

SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos?

05.06.06, 00:47
jesli tak, to prosze o wrazenia
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:58
      Kiedys udalam sie do tej pani i niestety bardzo sie rozczarowalam. baba ogólnie
      jest niemiła, przyjechałam na wyznaczoną godzine i... okazało sie, ze akurat
      spozywa obiad, tak wiec musialam czekac 30 min.załuje ze juz wtedy nie wyszłam.
      caly "seans" trwał 15 min., w zasadzie nie dowiedziałam sie nic, a tyle co mi
      powiedziała mozna było wyinterpretowac na podstawietego, co sama je
      powiedziałam. potem stwierdziła, ze jest tragicznie, i musze poddac sie serii
      uwolnien egipskich (co najmniej 10). na koniec pani stwierdzila, ze musi
      dokladnie wiedziec jaka jest moja karma i mam koniecznie zrobic sobie horoskop
      u jej kolegi, po czym wcisnela mi wizytowke, nalegala tez ze koniecznie mam sie
      umowic na kolejne spotkanie. naprawde nie mam pojecia, za co zaplacilam 120 zl.
      jestem pod wrazeniem kasy, ktora ta pani robi
    • Gość: B. Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 10:50
      Beznadziejna baba. Najpierw wypytuje o twoją datę urodzenia i odatę urodzenia
      partnera, czyli już na wstępie wie, czy go masz czy nie, żeby dopasować swoją
      wróżbę. Gadała stek bzdur, aż śmiać mi się chciało. Ponadto kzała mi kupić w
      sklepiku Mandagaz pełno jakichś amuletów, kamieni czy innego badziewia i modlić
      się do jakiegoś świętego ale oczywiście nie pamiętam już do kogo, a potem
      odprawiła nade mną jakieś gusła (odczyniała złe wyroki czy coś tam takiego).
      Żenada, ale można się pośmiać (szkoda tylko że za tyle kasy) :))
      • elle666 Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 11.06.06, 12:30
        no niestety nie czekajac na odpowiedzi na forum sprawdzilam na wlasnej skorze i
        musze potwierdzic to co napisalyscie.(zreszta pisalam juz w watku ponizej). tez
        mi nagadala roznych bzdur i kazala nakupic amulteow, w tym medalik swietego
        benedykta, talizman, powiesic w oknie dwa serduszka i nie wiadomo co jeszcze.
        Ah, namiary na astrologa Jozefa z Kielc tez dostalam, zeby mi mailowo
        przygotowal horoskop, pewnie tez by mnie niezle podliczyl. nic sie nie
        dowiedzialam, oprocz tego ze musze przyjsc do niej jeszcze 10 razy na
        uwolnienia egipskie. no niezle.... zostalam jeszcze postraszona, ze malzenstwa
        pani w kartach nie widzi i ze jak sie u niej nie odczynie to zostane stara
        panna!ha!
      • Gość: jasmine Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.13, 12:20
        to po co wogóle do niej szłaś jak nie wierzysz w takie rzeczy. Ludzie co z wami...
        wiadomo ze wróa nie zawsze sie sprawdza, ale duzo tez zależy od nas samych, jak jestesmy nastawieni. jezeli myslimy tylko o tym ze bedziemy napewno załowac wydanych 120zł to po co wogole tam isc. Ja osobiście byłam i jestem zadowolona. To co mi wyszło w kartach dobrego wziełam do siebie i głeboko nad tym myslałam, sprawdziło sie, o złym jak najszybciej zapomniałam. karty tarot podpowiadaja drogi, którymi najlepiej iść, ostrzegaja czego nie robic by cos sie nie sało.
        Pozatym zacznijcie jakies mądrzejsze książki czytać o rozwoju duchowym nie matarialnym.
        Polecam Potęga podświadomości Murphy.
    • allenaa Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 25.08.06, 21:08
      Byłam i potwierdzam poprzednie wypowiedzi. Propozycja nie do odrzucenia czyli
      uwalnianie od klątw i horoskop u znajomego P. Sandry.
      Na razie tylko jedno sprawdziło się, na resztę czekam:-)
      Pozdrawiam,
      A.
      • Gość: rebok Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? IP: *.orange.pl 01.09.06, 19:42
        no wiecie co? to nie do wiary a gdzie ona przyjmuje tak pytam by przez
        przypadek sie nie dac wkrecic w te idjotyzmy
        • elle666 Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 03.09.06, 14:40
          ja u niej bylam w warszawie w Ulmedzie na jelonkach, przyjmuje jeszcze w
          centrum na nowogrodzkiej (mandagaz czy cos takiego). w kielcach nie wiem gdzie,
          ale ma strone internetowa, łatwo sprawdzic
        • elle666 Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 03.09.06, 18:48
          o, tutaj wypisuje swoje glupoty. az żal czytać....
          sandrakielce.webpark.pl/
    • agrentowy4321 Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 06.03.23, 21:26
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: SANDRA- wróżka, jasnowidz, był ktos? 27.04.23, 12:05
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka