Dodaj do ulubionych

Kto się kochał na cmentarzu?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:36
Ja wczoraj popołudniu - poszlismy z chłopakiem na grób przyjaciela, a w
drodze powrotnej naszło nas. No to siedliśmy na ławeczce i bez ceregieli
usiadłam mu na kolanach, rozpięłam spodnie i jazda! A teraz zaczynam mieć
wyrzuty sumienia, bo nie wiem, czy nie obraziliśmy pochowanych tam ludzi.
Chłopak śmieje się i mówi, że im już wszystko jedno, ale ja robię się
nerwowa, bo kumpela powiedziała, że będą mnie straszyć po nocach. I sama juz
nie wiem, czy zrobiłam źle, czy nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Intimidator Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.master.pl / *.master.pl 19.08.04, 23:35
      Nie martw sie - im na tym nudnym miejscu na pewno sprawiło to radoche. Tam tak
      cicho i nudno.. a tu przynajmniej sobie jakiś seksik obejrzeli.. I teraz mogą
      mówić mieszkańcom innych cmentarzy - A u nas w Auschwitzu to nawet szybkie
      numerki odwalają :D
    • Gość: aska Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:09
      Ja rozumiem, że można być fanem sexu w dziwnych miejscach:-) Ale to była zwykła
      profanacja cmentarza :| Obrzydliwe :( pomyśl, czy chciałabyś po śmierci lukać
      jak obok Twojego grobu bzyka się para szczeniaków :| Całus na cmentarzu byłby
      dla mnie poniżeniem :/ Bleeeeeeeeee ;/ Rzygać mi się chce
      • ruda_szczurka Re: Kto się kochał na cmentarzu????? 20.08.04, 00:18
        Gość portalu: aska napisał(a):

> Ja rozumiem, że można być fanem sexu w dziwnych miejscach:-) Ale to była
        zwykła
        >
        > profanacja cmentarza :| Obrzydliwe :( pomyśl, czy chciałabyś po śmierci lukać
        > jak obok Twojego grobu bzyka się para szczeniaków :|

e tam... watpie coby oni moglo w ogole lukac. A nawet jesli to w koncu mieli
        jkakies urozmaicenie w swym nudnym, zakopanym nie-istnieniu.. Ja bym tam
        chciala zarzyc troszke rozrywki lezac 2 metry po ziemia ;)

Całus na cmentarzu byłby
        > dla mnie poniżeniem :/ Bleeeeeeeeee ;/ Rzygać mi się chce

Ponizeniem powiadasz... Ponizyc na cmentarzu mozna sie tylko raz. Na glebokosc
        ok 2 metrow ;)
        Nie rzygaj... o cmentarzu mowimy, to moze byc dla kogos profanacja!
        ;)
        • Gość: joanna :D Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:27
          Porzygałabym sie jakbyś mi swoje foto wysłała :)) Ty tez dupczysz sie na
          cmentarzu:)? Nekrofilia to zboczenie !! Nie wiedziałaś ? A ludzie w wampiry
          wierzyli :||
          • ruda_szczurka Re: Kto się kochał na cmentarzu????? 20.08.04, 00:51
            Droga asiu,
            bardzo mi przykro ale nie wysylam swoich zdjec obcym lesbom z internetu tak
            wiec kolejne foty do kolekcji poszukaj u kogo innego ;)Swoja droga nie wiem co
            jest wiekszym zboczeniem: "dupczenie" na cmentarzu czy nagabywanie o zdjecia w
            internecie o zgrozo osob tej samej plci.
            Poza tym proponuje doksztalcic sie w zakresie slownika wyrazow obcych:
            nekrofilia to nie to samo co seks na cmentarzu!

z poblazaniem

r_s
    • Gość: ja Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.opa-carbo.com.pl 20.08.04, 00:28
      nie okazałaś szacunku dla tego miejsca, ale jesli masz wyrzuty sumienia to
      znak, że nie jest źle
    • Gość: Cashca Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 02:18
      Ja ostatnio kochalam sie z moim facetem na dzialkach...mialam ochote on tez
      oparłam sie o płot,ładnie wypiełam i do roboty..czy myslicie ze obrazilam tam
      jakies warzywka lub owoce na drzewkach...ehhh
      • Gość: mimi Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 09:53
        Oh, Ty podła! Myślę, ze młode jabłuszka mogły się zarumienić ze sromoty! ;-)
        Sprawdź to!
    • Gość: ktos-ka Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:39
      powiem wam ze jestescie wstrętne! do takiego miejsca jak cmentarz powinno sie
      miec szacunek!idz rusłana i zrób to jeszcze w Kościele napewno będziesz miała
      ubaw!! jest przecież tyle innych miejsc w których można sie kochac ale cmentarz
      jest miejscem świętym...!!!
      • Gość: cham Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 09:54
        świętym bo co? bo jakiś stary pedofil pokropił je wodą ze swojej szczoty?
      • Gość: bussiness Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.crowley.pl 24.08.04, 11:35
        jakbym to zrobila w kosciele to nie mialabym na pewno wyrzutow sumienia; na
        cmentarzu to chyba przegiecie, w kazdym razie nie praktykuje...
    • wolfspider Re: Kto się kochał na cmentarzu????? 20.08.04, 10:13
      Kuzwa , ja tam zbyt religijny nie jestem i na teamt "czarnych" mam wyrobione
      zdanie ale przesadzilas troche , w kazdym badz razie ja nie dalbym rady , to
      jednak miejsce zadumy a nie pieprzenia.
    • mariolka99 Re: Kto się kochał na cmentarzu????? 20.08.04, 15:27
      Ot i włala;) Wiec sex na cmentarzu jest trendy? Bo siem gubiem...
    • Gość: Wronie Pióro Re: Kto się kochał na cmentarzu????? IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 24.08.04, 11:16
      Kto się kochał na cmentarzu, pytasz?
      Odp. Lauri Ylonen

ROFL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka