Dodaj do ulubionych

ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 lat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 18:55
Obserwuj wątek
    • Gość: pa Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 03.09.03, 19:35
      • Gość: PAULA Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 03.09.03, 19:38
        poprostu, daj sobie z nim spokój, jeżeli nie potrafi lub nie chce czekać to
        najwidoczniej nie jest ciebie wart.Pamiętaj strata dziewictawa jest tylko raz
        w życiu, i powinno to wygladać tak jak sobie to wymarzysz......Najgorsze jest
        to , jak się to zrobi byle jak byle gdzie i byle z kim. Szanuj się i wymagaj
        tego też od swojego chłopaka? ps: czy wogóle ci się oświadczył? to też coś
        znaczy. Trzymaj się i nie daj się zapędzić w kozi róg :-))))))
        • Gość: ania Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 20:16
          wcale sie nie dziwie. przezciez nikt nie chce kupic kota w worku. sex w
          zwiazku jest bardzo wazny. jesli sie okaze ze w lozku wcale do siebie nie
          pasujecie to zwiazek moze sie szybko popsuc. chyba lepiej wiedziec to zanim
          sie wpakujesz w malzenstwo?
          • Gość: teraz Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.pl / 192.168.100.* 03.09.03, 20:27
            spróbuj teraz,a nie po ślubie
    • Gość: pokrybala Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:09
      To znaczy, ze jesteś kompletnie nieodpowiedzialna. Jeżeli okaże sie, ze np.
      kolesiowi nie staje przy stosunku z toba, to sie pieknie wpakujesz.
    • Gość: Basia Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.it-net.pl 03.09.03, 22:35
      w czym problem? chociaż zastanawiające dlaczego młoda kobieta nie chce seksu,
      jeżeli on cie nie pociąga to nie zmieni tego najświętszy sakrament, na Twoim
      miejscu przemyślałabym raczej kwestie ślubu, w takim wypadku, niż samego
      seksu, pozdrawiam
    • Gość: Wredny matkojebca Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.futuro.pl 03.09.03, 22:38
      I ma racje , co bedzie kota w worku kupowac , to juz nie sredniowiecze ,
      ludzie w tych klockach tez musza sie dopasowac :)))
      • colli Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 04.09.03, 10:01
        mądrze prawisz...
      • Gość: PALDEN LHAMO Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.rojcanet.pl 08.09.03, 13:11
        jestem Kobieta i jestem za seksem przed.po co macie ciala?moga wam dac wiele
        przyjemnosci....jesli go kochasz to w czym problem...no tak z polska
        mentalnoscia....
    • Gość: Mia Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.bear.dialup.pol.co.uk 03.09.03, 22:48
      Wiesz co nikogo nie słuchaj. Bo wszyscy doradcy mają inne spojrzenie na te
      sprawy. Masz swoje wartości i sama wiesz co jest dle Ciebie najważniejsze
      najgorsze są wyrzuty sumienia, dlatego posłuchaj swego serca i rozumu to
      najlepsi doradcy.
      • slodka_linda_niebieskie_oczko Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 03.09.03, 23:22
        Jak to zrobiłaś ,że jesteś dziewicą mając 25 lat?...buziaczki
    • Gość: nini Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: 217.11.141.* 04.09.03, 09:33
      nie mecz sie, seksij przed slubem
      a w ogole po ci ci slub
    • verka.w Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 04.09.03, 10:04
      Vitam!!!
      Niestety nic nie napisalas na temat tego czy ten facet wogole Cie pociaga
      seksualnie, czy bedac z nim masz nieodparta ochote na niego czy tez nie. Jezeli
      Ty czujesz,ze chcesz seksu ale ze wzgledu na pewne wartosci, ktorymi sie
      kierujesz,potanowilas "uprawiac seksu" po slubie to ja nie zgodze sie z
      przedmowcami, ze powinnas jednak to zrobic przed. Jednak jesli ten mezczyzna
      nie wywoluje w Tobie dreszczy kiedy na niego patrzysz, gdy Cie caluje czy
      dotyka to najlepiej zakoncz zwiazek, bo slub tego problemu nie rozwiaze.
      Pozdrovionka - Verka
      • Gość: megi Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.k3.net.pl / 192.168.2.* 04.09.03, 22:56
        witam:))
        Ja też chcę po ślubie, tylko mój mężczyzna to akceptuje, mam swoje zasady może
        i staroświeckie ale... jestem z siebie dumna że mając 22 lata nie zrobiłam tego
        jeszcze i to w dodatku z pierwszym lepszym na dyskotece czy nie wiem gdzie
        jeszcze. A to z tymi kotami to wasze wymysły, skoro facet może przed ślubem to
        będzie mógł po, a zawsze można zrobić wszystko żeby było później jak najlepiej.
        Słuchaj swojego serca i broń tego co najważniejsze. A jeśli on naprawdę Cię
        kocha, i zależy mu na Tobie to powinnien chcieć poczekać a jeśli nalega to moim
        zdaniem chce tylko tego. Powinien uszanować Twoje zdanie.Pozdrawiam
        • Gość: Wredny matkojebca Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.futuro.pl 05.09.03, 01:14
          Kuzwa skad sie biora takie naiwne dziewice :)))
          • raszefka Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 07.09.03, 21:00
            Skontowni :))))

Pozdr.
        • Gość: gy Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: 80.48.243.* 05.09.03, 11:18
          Gość portalu: megi napisał(a):

> A jeśli on naprawdę Cię
          > kocha, i zależy mu na Tobie to powinnien chcieć poczekać a jeśli nalega to
          moim
          >
          > zdaniem chce tylko tego. Powinien uszanować Twoje zdanie.

A nie pomyślałaś ze on ma inne przekonania ? Niedopasowanie w łóżku to częsta
          przyczyna zdrady i rozwodów. A co, jeśli po ślubie okaze się, że nie masz na
          niego ochoty ? Co, jeśli seks z nim będzie dla ciebie jedynie obowiązkiem ?
          Małżeństwo to także seks. Owszem miłość jest najważniejsza ale...

Nie pomyślałas ze to ty narzucasz mu swój schemat ? Jeśli z tobą jest, to cie
          kocha. Jeśli nalega tzn ze ma inne zdanie niz partnerka. I tyle. Jeśli chciałby
          tylko seksu, znalazłby sobie jakąs łatwą na imprezie.

Jeśli uprzedziłaś chłopaka o swoich zasadach zanim zaczeliscie mówić o ślubie,
          powinien to uszanować. Jeśli dowiedział się później, ma prawo nalegać. Tak czy
          siak nie widze u niego zadnej winy. Chłopak myśli tak jak większość ludzi
          dzisiaj. Pamiętaj, to nie jest tak, że to on stara się nakłonić ciebie do
          przyjęcia jego reguł. Ty robisz dokładnie to samo. Musicie znależć kompromis. A
          jeśli się nie uda, poszukaj mężczyzny o podobnych przekonaniach.
    • Gość: aga Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 05.09.03, 18:31
      poromzawiaj z nim, wytlumacz, ze to jest dla Ciebie wazne, jak Cie kocha to
      zrozumie
    • Gość: Izabela Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 12:41
      spróbuj isc na kompromis i np. stosujcie rózne rodzaje pieszczot,petting
      itp.jesli napradwe sie przy swoim chcesz upierac,ale miej swoja godnosc.jak
      kocha to zrozumie,a narazie niech sie zadowoli pieszczotami,moze to byc nawet
      milosc francuska,jesli bedzie tego chcial:) glowa do gory!pozdrawiam
      • Gość: olga Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:07
        Nie rób nic na co nie masz ochoty! Nie bierz z nim ślubu!!
    • Gość: luli Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.24.10.254.Dial1.Chicago1.Level3.net 10.09.03, 02:56
      jak kocha to poczeka, ja mam 26 lata moj maz 45, wszyscy mowili mi ze nic z
      tego niebedzie, a on oswiadczyl sie po 3 miesiacach, ja chcialam poczekac z
      seksem do slubu, ale chcialam tez poczekac ze slubem, pobralismy sie po 2
      latach, on caly czas czekal i to z nim w nasza noc poslubna przezylam swoj
      pierwszy raz, jestesmy malzenstwem juz 3 lata, wiec skoncze moja historyjke tak
      jak zaczelam JAK KOCHA TO POCZEKA
    • Gość: gelson Re: ja chce po ślubie a on przed co robić mam 25 IP: *.ne.client2.attbi.com 10.09.03, 19:02
      widzocznie z toba jest cos nie tak
      a po co czekac ?po co sie nienaturalnie wstrzymywac ? ja czegos nie rozumiem ,jezeli dwoje ludzi sie kocha i dobrze im ze soba to ida do lozka to normalne i
      naturalne
      .nietauralne i chore jest jakies glupie powstrzymywanie sie od sexu i czekanie do slubu .pamietaj ze sex w malzenstwie jest cholernie wazny i jezeli cos bedzie nie
      tak to wasz zwiazek sie rozpadnie .byc moze twoj luby znajdzie sobie taka ktora bedzie mu w lozku odpowiadala a ty wtedy bedziesz zalowala swojej decyzji do
      konca zycia ,no bo przeciez ksiadz tak kazal .............

zyjemy w XXI wieku a nie w sredniowieczu ,zastanow sie dziewczyno jaka krzywde mu wyrzadzasz,a jemu zycze zeby znalazl sobie taka partenrke z ktora bedzie
      szczesliwy w lozku.precz z ciemnota i zacofaniem.

gelson
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka