Dodaj do ulubionych

Które z tych osiedli jest najlepsze i najgorsze??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:19
Mam pytanie do Bielszczan które z tych osiedli które wymieniłem jest najlepsze
i najgorsze??Gdyby jeszcze można było prosić o uzasadnienie albo krótki opis
zalet i wad tych osiedli które wymieniłem z góry dziękuje wszystkim którzy
odpiszą.

Osiedle Mieszka I-go
Osiedle Słoneczne
Osiedle Beskidzkie
Obserwuj wątek
    • Gość: Samotnik Re: Które z tych osiedli jest najlepsze i najgors IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:58

> Osiedle Mieszka I-go
      > Osiedle Słoneczne
      > Osiedle Beskidzkie

Dokładnie tak jak napisałeś, to sam uszeregowałeś od najlepszego do najgorszego.
      Przejdź się, pooglądaj, to zrozumiesz sam. Mieszka, Słoneczne jeszcze ujdzie,
      ale Beskidzkie to niespecjalnie, no chyba, że czujesz ziomalskie klimaty :)

A najbardziej to polecam jednak miejsca, gdzie są 2-4 bloki. Tam nie ma na ogół
      patologii - jakiejś "młodzieży", która Ci portfel i komórę skroi itd :) Bloki
      przy Piastowskiej, w Wapienicy itd itp.
    • Gość: gość Re: Które z tych osiedli jest najlepsze i najgors IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.01.07, 18:05
      Najlepsze jest Osiedle Słoneczne, ponieważ jest na nim bardzo dużo zieleni,
      jest odnowione, nie ma chuligaństwa, ani przemocy, znajduje się tam szkoła
      podstawowa o bardzo dobrej opinii i poziomie oraz nowy plac zabaw. Co do Osiedla
      Beskidzkiego, to nie polecam go ponieważ jest bardzo duże, pełno na nim
      młodzieży i chuligaństwa, ogólnie nie cieszy się za dobrą opinią.
      • mysty Re: Które z tych osiedli jest najlepsze i najgors 15.01.07, 21:10
        najlepsze jest osiedle tu niewymienione: Złote Łany ;P
        'Co do Osiedl
        > a
        > Beskidzkiego, to nie polecam go ponieważ jest bardzo duże, pełno na nim
        > młodzieży i chuligaństwa' - a skąd wiesz, że tego pytania nie zadaje
        młodociany chuligan ?!
        • Gość: xx Re: Które z tych osiedli jest najlepsze i najgors IP: *.c160.msk.pl 16.01.07, 14:52
          Os. Langiewicza jest the best
          super widoki, spokój, blisko gór, a odkąd dojeżdża tu "czwórka" os. ma dobre
          połączenia autobusowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka