Dodaj do ulubionych

przyjme uzywane damskie ubrania

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:49
robiac porzadki w szafie wynalazlam malo uzywane, w dobrym stanie ubrania,
bluzki, swetry, koszule, spodnice itp, za jakis czas wybieram sie w
odwiedziny do kuzynostwa na wies gdzie panuje bieda, jezeli ktoras z was
dziewczyny, kobiety bedzie miala troche czasu zeby przejrzec zawartosc swojej
szafy i znajdzie w niej jakies rzeczy ktorych juz nie uzywa i bedzie mogla je
przeznaczyc na oddanie to prosze zostawcie na siebie jakis namiar na forum, z
gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • jago13 Re: przyjme uzywane damskie ubrania 12.08.06, 14:34
      Na pewno coś znajdę z mamą i siostrą, napisz proszę maila do mnie, gdzie mogę Ci
      podrzucić te ciuchy, np. w poniedziałek mam sporo czasu. Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 08:29
        bardzo chetnie napisalabym meila ale niestety nie go nie podalas, podaje moje
        gg jak mozesz to sie odezwij 7777548, pozdrawiam i z gory dziekuje :)
        • Gość: kasia Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: *.trustnet.pl 13.08.06, 12:53
          To w końcu jesteś ania czy aga?
          • ffj Re: przyjme uzywane damskie ubrania 13.08.06, 14:03
            jestem ania, ale rano pisala moja mama aga :)
        • jago13 Re: przyjme uzywane damskie ubrania 13.08.06, 12:56
          No właśnie, bo już nie wiem:) A a propos maila, to kliknij w mój login i wtedy
          bedziesz mogła mi napisac maila. Albo jak się zjawisz na gg to spróbujemy sie
          dogadać. Hej
          • Gość: ola Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:17
            Te rzeczy sprzedają w ciucholandach.
            • Gość: ania Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:31
              ja nie potrzebuje rzeczy z ciucholandu, pytam ludzi ktorzy maja jakies swoje
              malo uzywane rzeczy i ktorzy mieliby ochote je oddac ludziom w potrzebie...
    • Gość: tomek Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: 87.239.176.* 13.08.06, 16:50
      aha bo ci uwierze ,sama potrzebujesz tylko sie wstydzisz ,jeszcze wkrecasz matke
      • Gość: aga Re: przyjme uzywane damskie ubrania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:02
        tak sie sklada ze nie potrzebuje, juz obrabowalam z ubran cala najblizsza
        rodzine i znajomych i wydawalo mi sie ze moz ena forum zjadzie sie chociaz
        jedna dobra duszyczka ktora bedzie mogla mi pomoc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka