zona_mi Re: Gdzie piec, a gdzie pałac? 23.04.07, 20:14 Piec jest w pałacu. A pałac to nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie piec, a gdzie pałac? 23.04.07, 20:16 Szybko riposta. Dzieki i błagam wręcz o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: Gdzie piec, a gdzie pałac? 23.04.07, 20:15 Za szybko mi poszło. Sorry. Rodzice wystawiają dla dzieci przedstawienie pt. "Kopciuszek". Jestem Macochą . Poprosiłam zaprzyjaźnioną plastyczke, żeby namalowała na płótnie piec (czyli dom Kopciuszka), druga tkanina ma zawierać pałac (zamek) albo sale balową w której odbiedzie sie bal. Prosiła mnie o jakiś pomysł, żeby jakąś scenografię bądz tez rysunek z którego można skorzystać znaleźć w necie. Szukam i nie mogę nic znaleźć. Liczę na pomoc. > Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Gdzie piec, a gdzie pałac? 23.04.07, 20:19 Wejdź w googlach w opcję grafika i szukaj: images.google.pl/images?q=piec&gbv=2&ndsp=20&svnum=10&hl=pl&start=0&sa=N images.google.pl/images?hl=pl&q=pa%C5%82ac&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2 No i we wszystkich ci znanych językach też szukaj, więcej wyskoczy na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Gdzie piec, a gdzie pałac? 23.04.07, 20:31 "Bajkowy" piec znajdziecie na okładce "Kopciuszka" H.Januszewskiej z ilustracjami B.Tru..owskiej. Klasyka gatunku Poza tym rozejrzyjcie się wśród znajomych - były kiedyś takie książki rozkładane w poziomie, trójwymiarowe (tzn. rozkładały się takie sprytnie wycięte meble itp.) m.in. "Kopciuszek" i tam na pewno był super piec. O pałacu nie piszę, bo to łatwiej znaleźć, choćby w Galerii forum Kuchnia w postaci tortów )) Odpowiedz Link Zgłoś