sewerynki 19 lat temu Jak sie sprawdza? taki chce moj maz kupic a ja jkos boje sie ze bedzie slisko jak jest u was? oczywiscie dwojka mAlyxh dzieci, podloga ma byc taka w kuchni i przedpokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagaa Re: ktoś ma podłogę z polerowanego gresu? jak sie 19 lat temu Ja mam w przedpokoju. Slisko nie jest. Ale w kuchni ... nie wiem. Na jakims tluszczu moze i da sie orła wywinać, chociaż w sumie wątpie. Moj syn po domu chodzi na bosaka a jak jest zimno to w skarpetkach z abs-ami. Nigdy jeszcze nie wywrocil sie z powodu sliskiej podlogi. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ktoś ma podłogę z polerowanego gresu? jak sie 19 lat temu Ja mam w całej części dziennej domu, tzn. hall, salon i kuchnia. Normalnie nie jest śliski, ale jak się w kuchni nachlapie wody (np. przy zmywaniu) to można nieźle pojechać. Dlatego koło zlewu leży taki sznurkowy chodniczek. Niemniej gres polecam, bo jest efektowny i łatwy do utrzymania w czystości, brud się go nie "czepia", wystarczy raz dziennie zamieść i co dwa-trzy dni przetrzeć mopem. Tzn. jak tak robię, ale ja mam cztery psy i cztery koty w domu, normalni ludzie pewnie mogą to robić rzadziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: ktoś ma podłogę z polerowanego gresu? jak sie 19 lat temu Ja mam w holu i jest ok , ale w kuchni to chyba nie polecam , bo przecież wszystko będzie bardzo widać i się rozmazywać Odpowiedz Link Zgłoś