denea 05.04.08, 07:04 Takie mam właśnie malutkie, szybciutkie pytanko: jaka jest prowizja jak się chce iść do banku i wpłacić w kasie pieniądze na konto za granicą ? Przepraszam, że śmiecę, ale zależy mi na czasie i na choćby orientacyjnej kwocie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammik Re: Wpłata w kasie na konto zagr. ile kosztuje? P 05.04.08, 07:11 Malutka, szybciutka odpowiedz - zazwyczaj jest to jakis procent wplacanej kwoty (0,25% w mbanku), nie mniej niż : i tu dowolonosc jest spora: od 5zl w ING, 20 w mbanku, reszty nie znam Do tego dochodza jeszcze oplaty za przewalutowanie przelewu, chyba ze wplacasz w walucie docelowej. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Wpłata w kasie na konto zagr. ile kosztuje? P 05.04.08, 07:44 Bardzo wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: Wpłata w kasie na konto zagr. ile kosztuje? P 05.04.08, 07:54 zawsze lepiej z konta przelec ale rozumiem, ze nie masz mozliwosci. oplaty w roznych bankach rozne... nawet do 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Wpłata w kasie na konto zagr. ile kosztuje? P 05.04.08, 08:44 No właśnie niedawno zlikwidowaliśmy konto w PKO S.A. bo mieli rozbójnicze warunki i żeśmy się w końcu wkurzyli A mąż wyczaił jakąś część do samochodu na ebay'u za śmieszne pieniądze i liczymy czy jeszcze się opłaci ją kupić wobec straszliwych kosztów przesyłki i kosztów wpłaty na konto. Trzeba byłoby podać numer IBAN, tak ? I coś jeszcze ? Przepraszam, w tych kwestiach jestem wyjątkowo mało kumata - "Dobrzy Polacy są też wśród przedstawicieli innych wyznań i wśród niewierzących, ale większość z nas to katolicy." L. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś