Dodaj do ulubionych

Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?!!!!!!

06.05.05, 20:36
Moje kochane mamusie,dziekuje Wam za slowa otuchy az mi sie ulzyla ze nie
jestem sama ale dzisiejsza nowina mnie dobila.Dostalam nowa ksiazeczke za
swiatlo pierwsza rata ktora mam uiscic do 19.maja wynosi-1035zl.Nie wiem co
ja zrobie,nie rozloza mi tego na wecej niz dwie raty a jeszcze nie zaplacilam
za swiatlo za marzec.Powiedzcie mi co ja mam zrobic bo chyba zwarjuje glowa
mi kolem chodzi i nic nie moge wymyslec.Radziu jakby rozumial i ciagle placze
nie moge sobie dzis z nim poradzic juz nawet na rekach placze.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie-Anita.
Obserwuj wątek
    • czekolada72 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 20:43
      Moze udaloby Ci sie wplacic jakas niewielka kwote a pozostala czesc poprosic o
      rozlozenie na raty. Tylko z tego co sie orientuje - taka decyzje podjac moze
      kierownik, a nie panienka w okienku. Idzie lato, wiec kolejny blankiecik moze
      okazac sie obliczony "za duzo" do faktycznie zuzytego pradu. wtedy mozesz
      zaniesc do elektrowni odczyt i poprosic o ponowne przeliczenie.
      Trzymam kciuki!
      • anitakonrad Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:01
        Witaj czekolado,juz mialam taka sytuacje w zeszlym roku jak jeszcze mieszkalam
        z mezem i w tedy kierownik nam rozkladal to na dwie raty na wiecej rat sie nie
        da ta pierwsza rate trzeba zaplcic od razu poniewaz to jest zuzyta energia.Rata
        jest tak wysoka poniewaz mam elektryczne ogrzewanie,maz przed odejsciem nie
        zdazyl zalozyc taryfy nocnej i skonczyc ogrzewania.Mieszkam w starym
        budownictwie gdzie sa jeszcze piece na wegiel,po smierci babci maz zaczol
        robic "wielkie"remonty ale najwazniejszego czyli ogrzewania nie skonczyl.Kupil
        grzejniki i mowil ze jeszcze zdazy przed zima zrobic.Jak widac nie zdazyl a ja
        na pewno tego nie jestem sama w stanie zrobic samo zalozenie taryfy nocnej to
        koszt okolo:200tys.zl.Po prostu zostawil nas a pastwe losu.
        • anitakonrad Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:11
          Prostuje koszty tej taryfy tak cytam co ja tam napisalam i sama nie wieze ze
          sie tak pomylilam koszt takiej taryfy to okolo:2000zl(dwa tysiace)przepraszam
          za blad ale to z nerwow.
          • czekolada72 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:28
            Szybciutko zloz, natychmiast o nocna taryfe!
            Ja sama mam wlasnie rowniez ogrzewanie na prad, gazu w ogole nie posiadam. I
            tez po zimie rwę włosy z głowy jak widzę ten wyrównujący rachunek... To co Ci
            napisałam - to sama przerabiałam. Ale własnie panienka zza lady powiedziała, ze
            ona moze rozłożyć na dwie raty, ale w szczególnych wypadkach inna decyzję moze
            podjąć kierownik. Sprubowac nie zaszkodzi.
            • anitakonrad Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:38
              Mysle ze mnie nie zrozumialas czekoladko,ja gdy bylm w energetyce to
              powiedzieli mi ze zalozene taryfy nocnej to koszt z rzedu dwoch tysiecy
              zlotych.Nawet jesli by mi to rozlozyli na raty to i tak nie miala bym z czego
              oplacic ja mam 300zl. dochodu i "gole"rodzinne nie starcza mi na jedzenie a co
              dopiero na reszte.
    • marjanna1952 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:44
      Cześć Anitko.Pozdrawiam serdecznie Twoje dzieciaczki.Widzisz tak się składa,że
      Olkusz jest bardzo małym miastem gdzie większość ludzi się zna.Doskonale znałam
      też Twoją sytuacje życiową jak i Twoją św.pamięci babcię.Znam Twoje rodzeństwo
      i człowieka z którym jak twierdzisz nie mieszkasz.Widzisz internet nie jest tak
      anonimowy jak Ci się wydawało.A jeśli to sposób na kolejne wyłudzanie
      pieniędzy, to znikaj stąd. Mam nadzieje, że z handlu narkotykami jakim się
      trudni Twój przyjaciel opłacicie te rachunki za prąd. Twoi sąsiedzi Anitko to
      nie kretyni i też mają dostęp do internetu. Wstydziłabyś się.
      • anitakonrad Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 21:54
        Smiac mi sie chce z tych bzdur!To ze moi sasiedzi maja internet to wiem nie od
        dzis,a takie wersje o narkotykach i kochankach to juz mnie znudzily wiec jesli
        masz ochote to pisz dowoli i co chcesz ja i moi znajomi wiedza jaka jest prawda.
        • marjanna1952 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 22:01
          Anitko ja nic nie pisałam o kochankach .Faceta masz jednego i stałego i daj Bóg
          wszystkim tu dziewczynom taki charakterek jak Twój.Bez kasy nie wpuścisz go na
          noc do domu.Właśnie dziś Twoi sąsiedzi opowiadali jak dobijał się do drzwi.A
          okno Anitko wybili w jego samochodzie ,a nie w Twoim domku.Jest winny ludziom
          duuużo kasy.Tu dziewczyny są wspaniałe,uczciwe.Czy mamaradzia to też Ty czy
          taka zbierzność przypadkowa.Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieje,że nie uda
          Ci się wyłudzić tu ani grosza.Dla zainteresowanych służe adresem domowym.
          • rita.tita Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 11:03
            To znaczy czyim adresem domowym dysponujesz? Forumowiczki? I masz zamiar go
            podac publicznie czy też poprzez mejla?
            • rita.tita Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 11:12
              Poza tym - czy to, z jakiej ona pochodzi rodziny - jest jej wina? Czy to, ze ma
              ojca alkoholika zmniejsza jej wiarygodnosc? Czy to, ze facet wali w jej drzwi
              sprawia, ze oa ma wiecej pieniedzy i lepsza sytuacje?
              Sama napialas, ze ma dlugi. To normalne, ze samotna matka ma dlugi, jesli ma 300
              zl dochodu. Czy uwazasz, ze jest gorsza, niz ty?
    • czekolada72 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 06.05.05, 22:15
      Jezeli znowu sie ma rozpetac kolejna afera - umywam rece.
      Ale na pewno załozenie drugiej taryfy nie kosztuje tyle. Chyba, ze masz dom o
      powierzchni pow 100m2 i wymieniasz cala instalacje...
    • anitakonrad Prwokacja!!!! 06.05.05, 23:13
      Marjanna1952, piszesz, ze mnie znasz, to czemu się nie przedstawisz? Czy
      to jakas tajemnica? Dlaczego mnie oczerniasz? Dlaczego nienawidzisz? Jak
      śmiesz mnie obrażać i wymyślać te bzdury? ! Jestem normalną mamą i nawet
      nie miałabym jak i kiedy poznać faceta. Może jakbyś miała maleńkie
      dziecko jako porzucona żona, wiedziałabyś co się wtedy czuje! Facet to
      ostatnia sprawa o jakiej myślisz - bo masz na głowie dom, dzieci brak
      pieniędzy i inne przykre utrudnienia......
      CO DO SZYBY TO DYSPONUJĘ RACHUNKIEM I PISMEM Z POLICJI!!! prześlę je
      wszystkim chętnym i wątpiącym. Poza tym jestem już na forum długo,
      emamy mnie wspierają i są przy mnie w ciężkich chwilach. Nie wiem skąd w
      Tobie tyle zła Marjanno1952. Kim jesteś? Moje dane adresy i wszystkie
      namiary są na forum, nie mam nic do ukrycia, a Ty? Nie znam nikogo, "
      Marjanna lat 53 wdowa.Matka dwóch córek i syna (33,29,25lat)" i
      mieszkasz we Wrocławiu? Zupełnie nie znam Cię. Poza tym polecam
      wszystkim lekturę Twoich wypowiedzi na forum, są pełne
      kąśliwych,nieprzyjemnych uwag , oskarżeń itp.
      NIe będę poniżać się marjanno1952 i wykłócać się z Tobą, bo to nie ma
      sensu. Narkotyki w moim domu?!!!1 NIee tego już za wiele, udało Ci się
      mnie bardzo obrazić i zdenerwować, ale nie ma w tym kszty prawdy!
      Dziewczyny, apeluję, nie wierzcie jej, a ja Wam roześlę jak chcecie
      wszystkie dokumenty potwierdzające moją sytuację i tę szybę nieszczęsną!
      I jest mi bardzo przykro, ze ktoś mnie tak szarga!
      Pozdrawiam
      Anita
      • iziula1 Re: Prwokacja!!!! 06.05.05, 23:27
        Jakos mnie nie przekonałas.
      • marjanna1952 Re: Prwokacja!!!! 06.05.05, 23:35
        Posłuchaj Anitko ostrzegam tylko dziewczęta, by nie dały Ci pieniędzy od co.
        To dobrze,że dysponują tu Twoimi danymi łatwo to będzie skonfrontować.Czyj
        adres podałaś swój,swojej matki alkoholiczki,ojczyma, czy może Ewki,którą
        okradłaś i pozbyłaś się z domu. Anitko podałam ta stronę Twoim znajomym i
        sąsiadom jutro czekaj na dalszy rozwój wydarzeń. Widzisz podałaś tyle faktów ze
        swojego życia, że nie trudno Cię zidentyfikować. Co mam Ci jeszcze napisać co
        dziś jadłaś na obiad. Długo myślałaś nad tym postem, jednak Twoje pierwsze parę
        zdań dało mam nadzieje wszystkim dużo do myślenia.Fakt nic o mnie nie wiesz,
        ale Korala z wiatrówką, którą przechodziły wszystkie dzieciaki ze Skalskiej
        znają wszyscy.Tak moje posty są pełne złośliwych,jadowitych i kąśliwych uwag
        Anitko,a Ty jesteś oszustką.I nie licz na to,że podam Ci swój adres jeszcze mi
        w domu potrzebny Twój wielokrotnie karany facet. I jeszce jedno znasz mnie
        dobrze Anitko byłam wielokrotnym gościem w Twoim domu .Pozdrawiam Cię
        serdecznie.
        • maminekb Re: Prwokacja!!!! 06.05.05, 23:52
          Ostrzegam, że próba wyłudzenia pieniędzy stanowi podstawę do skasoawnia postów
          oraz uniemożliwienia dlaszego tu pisania.
          Mam coraz większe wrażenie, że świat zwariował.
          Anito - tu można uzyskać poradę oraz wsparcie duchowe nie pieniądze.
          Marjanno - jeżeli piszesz prawdę - dziękujemy.

• rita.tita Re: Prwokacja!!!! 07.05.05, 11:05
            A jesli nie pisze prawdy?
          • maminekb Re: Prwokacja!!!! 07.05.05, 20:15
            Oczywiście dotyczy to również drugiej strony. Moja obecna wiedza nie pozwala mi
            na stwierdzenie, że słowa Marjanny są prawdą. Oszczerstwo również jest
            niedopuszczalne.
            Bardzo to smutne.
    • aqua696 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 03:05
      Jesli jest taki rachunek to natychmiast do elektrowni i rozbic na raty piszac
      podanie z usasadnieniem i rowniez z tym rachunkiem do MOps oni maja specjalne-
      celowe zasilki na takie cele.
      Skor jest maz to powinny byc juz alimenty jak odrzedl z nieplaconymi, nawet jak
      niema rozwodu-tylko do wrzesnia 2005 do komornika i placi organ wyplacajacy
      zasilki
      wczesniej pizesz ze dochod 300zl to jak to sie stalo ze niemarz co miesiac
      celowki z dziecmi-masz dochod ponizej minimum,
      a dodoatek mieszkaniowy-w tym bylby ryczal za ogrzewanie.
      A ze w zimie rachunki sa ogromne jesli ma sie ogrzewanie jakiekolwiek wiadomo,
      ja za 52m2 kwaterunku mam ponad 200zl co miesiac a i tak bywa ze trzeba
      dogrzewac pradem. No i jest do tego jeszcze oplata stala za posiadanie
      kaloryfera.
      MOPs moze udzielic tak zwanej pozyczki na splate jesli ma watpliwosci.
      Wiec pokolei zaltw w poniedizlaek I MOPS i odwolanie z elektrowni aby rozbili
      na raty tam naprawde pracuja tez ludzie. Niewiem jaki jest koszt zmiany taryfy
      ale np. zmiana licznika na licznik z karta-cos na krztalt pripad=kupuje sie
      karte z wykupiona na dana kwote energi jest za darmo.

• kalpa Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 06:43
      Hmm....
      Anita podała mi adres, na który miałam jej wysłać paczkę z rzeczami dla synka.
      I teraz lekko głupieję.
      Na forum oddam/przyjme Anita opisała dramatyczne zmagania z życiem.
      Postanowiłam jej pomóc. W tym samym czasie o wsparcie prosiły też inne mamy,
      ale wydawało mi się, że Anicie jest najtrudniej.
      Stąd teraz mam dylemat- czy naprawdę ona jest tą, do której ubranka i akcesoria
      powinny trafić.
      Dziewczyny...
      czy posty Pani "demaskującej" są prawdziwe, czy to zwykłe świństwo?
      Paczka czeka, doradźcie.
      Kalpa
      • marjanna1952 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 09:18
        Napisałam Ci na priv.Decyzja nalezy do Ciebie.
        • rita.tita Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 11:09
          Marijanno, jak mozesz udowodnic to, co piszesz? Posty Anity wzbudzaja we mnie
          zaufanie, jesli robisz sobie zarty z dziewczyny, ktora ma 300 zl na utrzymanie
          siebie i dziec - to jest o swinstwo. sad
          • maria_rosa Re:Do Marijanny 07.05.05, 11:13
            No właśnie, jak możesz to udowodnić?
            Skopiowałam post na oddam/przyjmę i podobno ktoś zna autorkę postu.

Bardzo proszę o jakieś wyjaśnienia, choćby na priv, tym bardziej,że jak pisze
            modetaror tego forum, wyłudzenie jest przstępstwem.

pozdrawiam,
            • rita.tita Re:Do Marijanny 07.05.05, 11:19
              Pomówienie również. Zastanawiający jest zwłaszcza fakt, ze 'demaskujesz' w
              sposob wybitnie agresywny, zlosliwy i ponizajacy. A co, jesli fakty, ktore
              opisala anita sa podobne do faktow z zycia jakiejs twojej sasiadki? A co, jesli
              JA znam jakas wdowe z trojka doroslych dzieci, i ta wdowa jest prostytutka
              podobnie jak jej obie coreczki, a ich alfonsem jest jej synus? I wiek bedzie sie
              zgadzal, i ten wroclaw. I na podstawie tych poszlak powiem do forumowiczki:
              jestes prosytutka, podobnie jak twoe corki i syn alfons. Czy to bedzie fair?
              Nie, bo to wcale nie jestes ty, a ludzie nie sa tak niepowtarzalni, jak sie
              wydaje, i w tym kraju sa setki samotnych mam-anit, ktore maja zalegle rachunki w
              elektrowni.
              • annba1 Re:Do Marijanny 07.05.05, 11:24
                A moze ta marjanna jest z mafii?? skąd ma takie rewelacje ,ze kochanek nie
                płaci mafii za narkotyki? hehehe mafia nie chlasta językiem na prawo i lewo. a
                skoro mieszka we wrocławiu i wie co się dzieje u rzekomego dealera w olkuszu?
                hmmmm
                dziewczyny póki co nie mam zdaniawink
                pozdrawiam
                ANia
                • rita.tita Re:Do Marijanny 07.05.05, 11:26
                  I tak by sobie chodzila (pisze, ze wielokrotnie) do takiej meliniarskiej,
                  alkoholowo-narkotykowej rodziny dealerow? Stateczna, dojrzala kobieta? Na skreta
                  tam chodzila, czy jak?
    • marjanna1952 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 07.05.05, 11:47
      Adres się zgadza potwierdziła dziewczyna,która zawiozła jej paczki i
      pieniądze.Ze swej strony idę na policję.Mój błąd już mnie dziewczyny na priv
      ochrzaniły,mogłam jej najpierw ostrzeżenie na pocztę wysłać.Zadziałały emocje.
      Macie racje to tylko słowa przeciwko słowom.Każdy ma swój rozum nikomu nie
      zabraniam wysyłać paczek i pieniędzy .Przykre tylko,że ona zabiera pomoc dla
      dzieci, które naprawdę tego potrzebują. No i do Anity odwiedzam właśnie swojego
      syna ,mieszkamy na jednej klatce. I jedno pytanie do dziewczyn jak się ma 300zł
      na życie to nie ma się na rachunki za internet.Same wiecie ile to
      kosztuje.Czyżby rachunki telefoniczne też opłacali sąsiedzi? To może i prąd
      zapłacą i będzie po problemie. Przykro mi i głupio ,że tak to wszysto wyszło.
      Bałam się,że któraś z was wyśle jej pieniądze.
      • renata28 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 08.05.05, 17:46
        Marjanno,
        Na razie nie mam czasu na więcej wyjasnien, ale to ty jesteś zlym człowiekiem.
        Nikt cie nie zna w bloku Anity, nawet osoby mieszkajace tam kilkadziesiat lat.
        Sasiedzi sa oburzeni twoim postem. Wychodzi na to, ze to zwykla ludzka zawisc.
        Nie wiem dlaczego to robisz. Mnie pomagajac malo interesuje czym zajmuje sie
        eks-maz Anity, licza sie dla mnie tylko 6 mies. Radek i 10-letni Konrad, a wiem
        ze oni naprawde tej pomocy potrzebuja.
        Niektore e-mamy byc moze ci niestety uwierza, ja na pewno nie. Rozmawialam o
        Anicie i jej sytuacji nie tylko z nią, ale rowniez z innymi osobami zupelnie
        emocjonalnie z nia nie zwiazanymi (np. pracownicy spoldzielni, gdzie mieszka
        Anita).
        Przykre, ze swoje frustracje zyciowe wyladowujesz krzywdzac Bogu ducha winą
        dziewczyne i jej male dzieci, które ostatnie miesiące przeżyły w miarę godnie
        tylko dzięki pomocy obcych ludzi. W głowie się nie mieści.
        Nie bój się, że ktos jej wysle pieniądze, niektórzy ludzie maja dobre serce,
        ale ty sie do nich nie zaliczasz, a wrecz przeciwnie. Te pieniądze pozwalają im
        przeżywać każdy kolejny dzień. Każde 5, 10, 20... zł to kolejne dni, kiedy mogą
        coś zjeść.

Dziewczyny możecie pisać do mnie na priv. Chętnie odpowiem na ewentualne
        pytania. Nie zostawiajcie Anity przez jakąś jedną nikomu nie znaną osobę. Anita
        naprawdę ma tylko nas.
        Pozdrawiam

Ps. Za internet, a w zasadzie za rachunek za telefon faktycznie płacą sąsiedzi,
        to nie sa tacy zwykli sąsiedzi, to przyjaciele - jedno z nich jest chrzestnym
        Radusia, a jak dobrze wiesz prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.
        Komputera też już nie było bo odmówił posłuszeństwa ze starości, ale dzięki
        przyjaciołom Konrad dostał w prezencie na 10 urodziny (które miał kilka dni
        temu) część, która się zepsuła i na razie na szczeście wszystko działa
        • mamakasienki1 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 08.05.05, 22:43
          Hej ja już spotkałam się z postami Anity i dla mnie ta dziewczyna jest zupełnie
          niewiarygodna. Czasami zaglądam na forum oddam/przyjmę z myślą że chętnie
          pomogę komuś bardziej potrzebującemu, ale Anita mnie nie przekonała, a raczej
          jej post był za bardzo przedramatyzowany. Jaka porządna dziewczyna ma dwoje
          dzieci z różnymi facetami i żadnego męża? Pomijając ten fakt wszystkie posty
          krytykujące marjannę są pisane jednym językiem jakby robiła to jedna osoba pod
          kilkoma nickami. Nie wiem co tu się dzieje ale ktoś powinien zareagować.
          Dziewczyny nie dajcie się naciągać.
          Pozdrawiam.
          • virtual_moth Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 08.05.05, 23:33
            mamakasienki1 napisała:

> Jaka porządna dziewczyna ma dwoje
            > dzieci z różnymi facetami i żadnego męża?

Ta jest. Mąż wyznacznikiem porządności;-P

Z resztą Twojego postu się niestety zgadzam.

Pzdr
          • ania_rosa Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 08.05.05, 23:38
            Zdarzają się porządne kobiety, które mają i czworo dzieci z różnymi mężczyznami,
            tak więc dzietność i genetyka to akurat nie jest dla mnie argument.
            Natomiast wysyp znajomych królika również mnie nieco zastanawia. Równie
            intrygujący jest fakt, iż pani Jola72 popełniła do tej pory 1 (słownie: jeden)
            post na portalu gazetowym i jest to post w sprawie Anity.
            Ale to równie dobrze może oznaczać wszystko, jak i nic.
            Ja z zasady nie pomagam internetowym znajomym, chyba, że staną się oni w
            międzyczasie realnymi znajomymi, których relację mogę zweryfikować. Myslę, że
            takie podejście chroni przed nieuczciwością, acz dla wielu pewnie jest nazbyt
            okrutne.
            Tak czy inaczej: Wasza wola pomagac i nie pomagac.
            Rosa
            • aggtt Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 08.05.05, 23:50
              Uważam, że każdej z nas jest ciężko, a co do rachunków: proszę się udać do
              MOPS. Bardzo trafne są uwagi, że 300 zł przychodu znacznie utrudnia tak
              ekstensywne korzystanie z sieci...

Ja bym Anicie niczego nie posyłała. Sama musiałam zrezygnować ze swojego
              mieszkania, bo nie było mnie stać na rachunki przy 1000 zł miesięcznie. I choć
              naprawdę ciężko jest mieszkać z rodzicami, to nie mam wyjścia. I moi znajomi
              też mają dostęp do sieci i sąsiedzi i eks ze swoją rodziną, nową kobietą itd,
              ale jakoś dziwnym trafem nigdy nikt z nich mnie nie wytropił... Wszystko to
              jest dla mnie bardzo dziwne i bardzo szkodliwe dla wiarygodności forum, którym
              tak się jeszcze przed chwilą zachwycałam... sad((
              • berkot Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 09.05.05, 00:34
                Poczytałam sobie troche ( nie na tym forum ) postów związanych z pomoca dla
                Anity i...... poczułam sie osaczona, aktywność niektórych osób wydała mi sie
                dość hmm?? az nadprogramowa.
                I ten watek sie zaczął jakos tak niby niewinnie........duzy rachunek za prąd,
                co mam robic??? A podejrzewam, ze chyba nie o rady dotyczące rozłożenia na raty
                chodziło.......to własnie nazywam osaczaniem..........
                W kazdym razie watpliwości mam.......sad(((
                • aggtt Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 09.05.05, 01:30
                  No i jeszcze ja też bym chciala miec takich sąsiadów co mi i internet i
                  rachunek telefoniczny opłacą... SUPER! A może odłączyć telefon i internet i
                  niech opłacą prąd??? To jest niestety śmieszne i straszne zarazem - rozumiem,
                  że ludziom jest ciężko, ale nie można całego świata tym obarczać.To tyle.
            • capa_negra Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 10.05.05, 12:11
              jola72 - 2 wpisy z 7 i 9 maja - i to całe jej "zycie" sieciowe.

nikola 1979 - 9 wpisów z 7 i 8 maja i tyle

Anitakonrad 33 wpisy w tym roku, 12 w ubiegłym - wszystkie w jednej kwestii -
              pomocy.

Ja rozumiem, że ktoś kto ma trudna sytuacje głownie o niej pisze, ale nie moge
              uwierzyć, ze nie zdarzyło mu sie przez pół roku popełnic jakiegokolwiek postu
              na jakikolwiek inny temat

Dobrze to to nie wyglada panie(??) obrończynie (??).

Nie wiem czy sie bawicie(sz) , czy faktycznie jest tak jak piszecie(sz).
              ale nie podoba mi sie to.
              I to w zasadzie tyle w tym temacie.
              Mam jedynie nadzieje, że moderatorki zadziałaja w tym temacie.
    • mala.24 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 10.05.05, 11:59
      Coś mi tu nie pasuje.(????????)Chyba Marianna pisze prawde!
    • hawronia Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 10.05.05, 13:38
      czy nie jest dla was dziwne to że owa
      > marianna nie potrafi normalnie sie podpisac bo marianna pisze przez "j"
      _________
      nie jest dziewne. To nick, nie dowod osobisty. moze byc nawet mariyanna i tez
      bedzie dobrze.
    • leeya Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 10.05.05, 13:39
      Moze cos zle czytam , ale jakos wyczytalam, ze w klatce Anity mieszka syn
      Marjanny, a nie Ona.

Leeya
    • divina1 Re: Jestem zrozpaczona i co ja teraz mam zrobic?! 19.07.05, 20:29
      Zyc dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka