kaska099 02.10.07, 19:51 czesc no wlasnie codziennie wstaje i nie mam pomyslu na obiad.kochane podpowiedzccie mi.wiem ze mnie nie zawiedziecie pozdrawiam.ciekawe pomysly pewnie nie tylko mi sie przydadza.....pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: jaki macie pomysl na obiad.... 02.10.07, 19:56 to nasmaż kotletów na cały tydzień i nie będziesz się musiała męczyć myśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: jaki macie pomysl na obiad.... 02.10.07, 20:05 salatka nicejska plus bagietki i hej Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalgosi Re: jaki macie pomysl na obiad.... 02.10.07, 20:29 zupa ogórkowa albo pierogi leniwe Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: jaki macie pomysl na obiad.... 02.10.07, 20:45 Utrzyj ziemniaki ( sporo), dodaj jajko, mąke, sól, pieprz, startą cebule, 3/4 szklanki mleka. Jeden pasek żeberek podziel na mniejsze kawałki. Do blachy (takiej na ciasto) wlej łyżke oleju i mase ziemniaczaną, w nią powkładaj żeberka tak by całe przykryte były ciastem. Piec w piekarniku w tem. 180 stopni przez ok. 2 godz. ( tak by wierzch był brązowy). Ja piekłam w termoobiegu i piekło się 1,5 godz. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: do trawa cytrynowa 02.10.07, 20:55 podajesz to z jakas surowka a na ktorym tarle utrzec ziemniaki tym do plackow ziemniaczanych czy tym grobszym Odpowiedz Link Zgłoś