Dodaj do ulubionych

Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-wy

26.06.04, 11:28
Szukam informacji na temat prof Dębskiego z Warszawy Znajoma poleciła mi go
jako dobrego ginekologa ale im więcej opini tym zawsze pewniej. Proszę o
każdą informację jeśli któraś z was miała z nim kontakt w czasie ciąży lub
może rodziła u niego.
Pozdrawiam
Gocha 18 tc
Obserwuj wątek
    • rosiee Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 26.06.04, 23:53
      Z tego co mi wiadomo to dr Debski nie odbiera pordow ale pracuje na Patologii
      Ciazy i zajmuje sie jej szczegolnymi przypadkami. Pracuje w Szpitalu
      Orlowskiego w W-wie. Jest szefem Patologii.
    • ania32 Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 27.06.04, 08:46
      Czesc,

Moje dwie kolezanki rodzily. Jednej prowadzil ciaze, byla bardzo zadowolona.
      Druga rodzila u Niego w szpitalu, nie miala z Nim wczesniej stycznosci, bardzo
      wulgarnie ja potraktowal, czyzby dlatego ze nie zaplacila, wizyte u Niego na
      oddziale przyplacila operacja macicy, na szczescie dzidzia urodzila sie zdrowa.
      No niestety taka jest nasza rzeczywistosc ze Ci sami ludzie potrafia byc bardzo
      rozni. Generalnie szpital Czerniakowski uwazany jest za dobry i ma opieke
      neonatalna, ja ze wzgledu na przezycia mojej kolezanki go nie wybiore ale to
      mogl byc tylko sporadyczny wypadek.
      • gocha1 do Ania32 27.06.04, 12:15
        dzięki za informację, a możesz mi dokładniej powiedzieć co to jest opieka
        neonatalna?
    • ania.silenter_exunruzanka Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 29.06.04, 12:30
      Witaj!
      Prof. Dębski prowadził moją trudną ciążę (gestoza), aż do przedwczesnego porodu
      w 31 tc. Uważam, że to znakomity lekarz.
      pozdrawiam
    • bima5 Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 29.06.04, 14:54
      Prof. Dębski nie prowadzi "normalnych ciąż" tzn. niezagrożonych- państwowo.
      Pracuje na oddziale Patologi w szpitalu przy Czerniakowskiej 231 i zajmuje się
      tymi cięższymi przypadkami- to on podejmuje tam decyzje. Jest to jeden z
      najlepszych fachowców w Polsce, podobnie zreszta jak dr Garwoliński-
      specjalista od USG- przyjmuje w przychodni na dole w szpitalu; dostać się do
      niego można tylko ze skierowaniem i tez trzeba byc w ciąży zagrożonej. Miałam
      przyjemność osobiście być prowadzoną przez tych dwóch lekarzy- uratowali moją
      ciążę (małowodzie) i dziś szczęśliwie jestem w 34 tyg. Oczywiście zawsze możesz
      chodzić prywatnie ale nie wiem czy kogokolwiek na to stać, u Prof. Dębskiego
      prywatna wyzyta oscyluje w granicach 350 PLN. Także decyzja należy do Ciebie.
      Ale oprócz Dębskiego sa jeszcze inni naprawdę dobrzy lekarze, np. Dr Samsel-
      super babka i dr Mazurek- także godna polecenia. Sumienne i oddane swojej pracy
      • sunrise3 Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 29.06.04, 16:34
        Prywatna wizyta u prof. Debskiego w Damianie kosztuje 150,-
        Moja opinia jest pozytywna o profesorze Debskim jak rowniez o dr Marzenie
        Samsel (prywatna wizyta u niej ok 80,-). Dr Samsel pracuje z profesorem na
        oddziale patologii ciazy.
    • aleksandraantek Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 29.06.04, 22:28
      Ja też "przeszłam: przez ręce prof. Debskiego i dr Garwolińskiego choć moją
      ciążę prowadziła dr Słabik (też z Orłowskiego)! Miałam małowodzie i w 35tc III
      stopień starości łożyska - prof Dębski robił mi USG i przepływy i oczywiście
      konsultował (leżałam na patologii)!
      A jeśli chodzi o opiekę neonatologiczną (nad noworodkami) to też bardzo
      polecam! Lekarze bardzo dobrzy i z podejściem do dzieciaczków!
      Pozdrawiam ola
    • minkapinka Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 29.06.04, 23:07
      A ja nie polecam prof. Dębskiego. Maiałam przyjemnośc być u niego raz na
      wizycie prywatnej i podczas badania rozmawiał sobie przez telefon. Moim zdaniem
      to przegięcie, zwłaszcza, że wizyta kosztuje 200 zł.
      Poza tym jest niegrzeczny, zwracał się do mnie per ty.
      Moja kolezanka miala podobne doświadczenia.
      Pozdrawiam
      Kasia
    • ania.silenter_exunruzanka Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 30.06.04, 09:54
      Chodziłam do prof. Dębskiego prywatnie od sierpnia ubiegłego roku do stycznia
      br - koszt jednej wizyty to 200zł.
      pozdrawiam
    • monika105 Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 06.07.04, 16:33
      witam serdecznie doktor Dępski pracuje na patologi ciazy ale z tego co mi
      wiadomo rowniez przyjmuje porody w zeszlum roku mialam powazny problem z moja
      ciaza mozna powiedziec ze trafilam do szpitala z ulicy poniewaz mialam klopoty
      i jesli chodzi o opieke lekarska jestem zadowolona teraz jestem w ciazy i tylko
      tam bede rodzic polecam goraco
      • makufka Re: Czy któraś z was rodziła u dr Dębskiego z W-w 08.07.04, 21:01
        A ja polecam dr Debskiego. To świetny fachowiec, zwłaszcza w dziedzinie
        patologii ciąży. Wiele dziewczyn zawdzięcza mu zycie swoich dzieci, które w
        innych szpitalach poszłyby "na straty". Choć trzeba przyznać, że dr ma
        specyficzne podejście do pacjentek. Ale fachowości nie można Mu ująć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka