ewak74 17.08.06, 22:44 Czy któraś z uczestniczek forum może mi polecić dobrego lekarza w Siedlcach do prowadzenia ciąży. Jestem młodą stażem siedlczanką i niem mam żadnego rozeznania. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megg781 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 09:39 Serdecznie polecam doktor Magde Ginter, przyjmuje w poniedziałki i środy w klinice na Chłodnej 4, pracuje w szpitalu miejskim , prowadziła moją ciąże i robiła mi cesarke ( z konieczności niestety). Kobieta konkretna, dokładna i przy tym bardzo mila. Jestem bardzo zadowolona i polecam z pełną odpowiedzialnością. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
m_rybcia Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 09:50 Ja osobiście preferuję ginekologów mężczyzn. Jestem w 15 tygodniu, ciąża II. Obie prowadzi(ł) dr Benedykt Łazuka. Młody, delikatny, bardzo przyjemny, poświęca niezbędną ilość czasu. Bardzo, bardzo polecam. Przyjmuje w Centrum Medyczno - Diagnostycznym (przy więzieniu). Niestety nie udało mi się skoprzystać z refundacji Funduszu Zdrowia (zbyt dużo chętnych pań), wiec płacę za prywatne wizyty. Ale warto. USG również wykonuje (nawet na zlecenia innych lekarzy). Pozdrawiam W razie pytań odpowiem. To dla mnie bardzo przyjemny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewak74 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 18:04 Dziękuję za pomoc. Jestem bardzo wdzięczna i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapn Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 20:10 Popieram poprzedniczkę, dr B. Łazuka.. państwowo-ogromne kolejki- prywatnie duzo lepiej.. ja osobiscie chodziłam w piątki do Mediki-ul.3-go Maja 3 (dogodny termin)... wiztyta 60 zł..ale to normalna stawka.. rzeczowy, bardzo dokładny jeśli chodzi o USG.. naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martala3 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 20.08.06, 16:01 ja chodzę od niedwana do doktora Zydlewskiego. Na razie wszysko ok. Czy którejś z Was prowadził ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
misiamarysia2 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 21.12.06, 00:12 martala3 napisała: > ja chodzę od niedwana do doktora Zydlewskiego. Na razie wszysko ok. Czy którejś > > z Was prowadził ciążę? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...mam nadzieję że Zydel ci krzywdy nie zrobił,bo mi niestety takMam gęsią skórę jak słyszę to nazwisko! Natomiast Łazuka jest super facet i polecam jego gabinet bardzo! Sama będąc w ciąży chodziłam do Brągoszewskiego....grrrrrrrrr....opinia ta sama co przy Zydlu.....wrrrrrrrrr...to chyba najgorsze siedleckie ginekologiczne konowały)) Ginterowa jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
ofertawgazecie Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 21.12.06, 12:23 Co osoba - to opinia. Miałam kontakt z ową ww. panią na tzw. kasę chorych. Jak ktoś chce się poczuć jak powietrze i przekonać jak bardzo "inwazyjne" moze być rutynowe badanie ginekologiczne - polecam wizytę. Jeżeli prywatnie jest inna - tym bardziej nie swiadczy to na jej korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
medalion4 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 28.12.06, 13:45 A słyszał ktoś z Was o lekarzu z Mediki z Siedlec nazywa się Sprawka. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś