Dodaj do ulubionych

Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży

17.08.06, 22:44
Czy któraś z uczestniczek forum może mi polecić dobrego lekarza w Siedlcach
do prowadzenia ciąży. Jestem młodą stażem siedlczanką i niem mam żadnego
rozeznania. Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • megg781 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 09:39
      Serdecznie polecam doktor Magde Ginter, przyjmuje w poniedziałki i środy w
      klinice na Chłodnej 4, pracuje w szpitalu miejskim , prowadziła moją ciąże i
      robiła mi cesarke ( z konieczności niestety). Kobieta konkretna, dokładna i
      przy tym bardzo mila. Jestem bardzo zadowolona i polecam z pełną
      odpowiedzialnością. Pozdrawiam !
    • m_rybcia Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 09:50
      Ja osobiście preferuję ginekologów mężczyzn. Jestem w 15 tygodniu, ciąża II.
      Obie prowadzi(ł) dr Benedykt Łazuka. Młody, delikatny, bardzo przyjemny,
      poświęca niezbędną ilość czasu. Bardzo, bardzo polecam. Przyjmuje w Centrum
      Medyczno - Diagnostycznym (przy więzieniu). Niestety nie udało mi się
      skoprzystać z refundacji Funduszu Zdrowia (zbyt dużo chętnych pań), wiec płacę
      za prywatne wizyty. Ale warto. USG również wykonuje (nawet na zlecenia innych
      lekarzy). Pozdrawiam W razie pytań odpowiem. To dla mnie bardzo przyjemny temat.
      • ewak74 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 18:04
        Dziękuję za pomoc. Jestem bardzo wdzięczna i pozdrawiam.
    • ewapn Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 18.08.06, 20:10
      Popieram poprzedniczkę, dr B. Łazuka.. państwowo-ogromne kolejki- prywatnie
      duzo lepiej.. ja osobiscie chodziłam w piątki do Mediki-ul.3-go Maja 3 (dogodny
      termin)... wiztyta 60 zł..ale to normalna stawka..
      rzeczowy, bardzo dokładny jeśli chodzi o USG.. naprawdę polecam.
      • martala3 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 20.08.06, 16:01
        ja chodzę od niedwana do doktora Zydlewskiego. Na razie wszysko ok. Czy którejś
        z Was prowadził ciążę?
        • misiamarysia2 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 21.12.06, 00:12
          martala3 napisała:

> ja chodzę od niedwana do doktora Zydlewskiego. Na razie wszysko ok. Czy
          którejś
          >
          > z Was prowadził ciążę?

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...mam nadzieję że Zydel ci krzywdy nie zrobił,bo mi
          niestety taksmileMam gęsią skórę jak słyszę to nazwisko!
          Natomiast Łazuka jest super facet i polecam jego gabinet bardzo!
          Sama będąc w ciąży chodziłam do Brągoszewskiego....grrrrrrrrr....opinia ta sama
          co przy Zydlu.....wrrrrrrrrr...to chyba najgorsze siedleckie ginekologiczne
          konowałysmile))
          Ginterowa jest super!
          • ofertawgazecie Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 21.12.06, 12:23
            Co osoba - to opinia. Miałam kontakt z ową ww. panią na tzw. kasę chorych. Jak
            ktoś chce się poczuć jak powietrze i przekonać jak bardzo "inwazyjne" moze być
            rutynowe badanie ginekologiczne - polecam wizytę. Jeżeli prywatnie jest inna -
            tym bardziej nie swiadczy to na jej korzyść.
          • medalion4 Re: Siedlce dobry ginekolog do prowadzenia ciąży 28.12.06, 13:45
            A słyszał ktoś z Was o lekarzu z Mediki z Siedlec nazywa się Sprawka. Proszę o
            opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka