Dodaj do ulubionych

Silesia City Center już czynne

17.11.05, 22:22
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ram Re: Silesia City Center już czynne IP: REALNET.uh* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:30
      Pajacu!!Ta twoja wypowiedz bardzo inteligentna.
      • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 17.11.05, 22:38
        siedź cicho, gorolu! tacy jak ty nie mają czego szukac na naszej śląskiej ziemi!
        • Gość: aster Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:39
          ODDAJ POLSKI PASZPORT HANYSIE
          • milik1954 [...] 17.11.05, 22:41
            • Gość: Herr Kriss Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:19
              milik1954, nie gadaj z takimi, bo szkoda nerwow. Gorola nie zmienisz, zawsze go
              bedzie ciagnelo do ziem slaskich.
              • anna-dark Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale tam! 18.11.05, 18:53
                Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale tam!
                • milik1954 Re: Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale 18.11.05, 19:02
                  rozumiem Brynicy, ale co pani chce od Kłodnicy: to prawdziwa śląska rzeka,chyba
                  chodziło o Przemszę! ale duzy plus za prawdziwy, szczery, śląski patriotyzm
                  • anna-dark Za Przemszą są Jelenioki, i Jaworznioki - gorole 18.11.05, 19:04
                    Za Przemszą są Jelenioki, i Jaworznioki - gorole

milik1954 napisał:

> rozumiem Brynicy, ale co pani chce od Kłodnicy: to prawdziwa śląska
                    rzeka,chyba
                    >
                    > chodziło o Przemszę! ale duzy plus za prawdziwy, szczery, śląski patriotyzm
            • Gość: ślązak Re: Silesia City Center już czynne IP: *.lagisza.pke.pl 17.11.05, 23:22
              Co za świr!!Z takimi to do zakładu psychiatrycznego!!!
              Wytępić takich debili, to będzie spokojniej na ulicach.A tak to sie kretynom
              pomieszało we łbach i szukają wrogów jak zwykle nie tam gdzie trzeba.
              Banda palantów.Obijać mordy między soba to moze we łbach wam sie poustawia!!!!!
              • Gość: bonclok Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tauzen.net 18.11.05, 09:51
                i oto wypowiedz rasowego gorola to wy narobiliscie tu smrodu i niy idzie sie go
                pozbyc zescie som jak zaraza!!!!!!!
            • Gość: Olo Re: Silesia City Center już czynne IP: 62.233.185.* 17.11.05, 23:25
              Ja tylko mam nadzieje, że to prowokacja, a Ty milik1954 nie jesteś prawdziwym
              Ślązakiem. Bo nie dość, ze taki stary i taki głupi co już pozostaje Twoim
              problemem, to przy okazji ośmieszasz tych prawdziwych Ślązaków.
              • Gość: ooo dokladnie , tania prowokacja!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:21
                wymiezona we prawdziwych hanslikow!
                milk won nierobie!
                • milik1954 Re: dokladnie , tania prowokacja!! 18.11.05, 14:39
                  to jest właśnie tolerancja i zachodnia kultura, z której od dawna słyną Ślązacy
            • Gość: Ślązak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:51
          • Gość: hanys Re: Silesia City Center już czynne IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:55
            Czlowieku pierwszy post to jak zwykle prowokacja :))
            • anna-dark Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!! 18.11.05, 18:51
              Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!!
              To jest SILESIA City Center, a nie jakieś zagłębie.
              Gorole do szole i wajcha w dół!!!
              • bytkowiak Re: Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!! 20.11.05, 00:22
                niezłe prymitywy tu pisują..., aż wstyd potem przyznawać się skąd się pochodzi.
        • Gość: opryszek Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:11
          Urodziłem się na Śląsku tak jak moi rodzice ale potrafimy MÓWIĆ jak ludzie
          (mimo, że jesteśmy robotnikami). Jak słyszę ten dialekt tłuków (inaczej się tego
          nazwać nie da)to żygać mi się chce!I jeszcze ta duma z tego, że zna się tylko
          kilkanaście wyrazów (ten on,te one itd) nie umie się ich odmienić. Brrrrr! Jak
          się jest nieukiem to należy się tego wstydzić. Wiem, od razu użyjecie jednego z
          tych kilkunastu znanych wyrazów - gorol! Założę się, że nie znacie nawet jego
          pochodzenia i dokładnego znaczenia. Po prostu: "łojciec tak mówioł, łojca
          łojciec i jo tak mówia!" (słowo "łojciec" można zamienić na "fater", te tłuki
          też je znają). Ludzie! Nie poniżajcie się sami!!! Lokalni patrIdioci...
    • slezan Re: Silesia City Center już czynne 17.11.05, 23:26
      Skończ prowokować raz jednych, raz drugich, bo rozdwojenia jaźni dostaniesz.
      • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:16
        panie slezan, ja z osobowością kłopotów nie mam i rozdwojenie jażni mi nie
        grozi, w odróżnieniu od was dobrze wiem kim jestem i żadnego trybunału pytac o
        to nie muszę. a PRAWDZIWYCH Ślązaków szanuję, i to bynajmniej nie tylko tych,
        którzy deklarują polskość.denerwuja mnie tylko różne arnoldy, którym piana z
        pyska leci
        • slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:25
          Używanie kategorii "prawdziwości" świadczy o tym, że z osobowością mimo
          wszystko ma Pan poważne problemy. Skoro nie odpowiada Panu to za kogo uważają
          się inni, to może Pan się co najwyżej wypłakać w rękaw redkatorowi Kijonce. On
          Pana zrozumie. Nerwowość z jaką reaguje Pan na tożsamośc inna niż Pańska,
          świadczy o tym, że tej ostatniej nie jest Pan wcale pewien. Współczuję Panu
          duchowych rozterek.
          • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 11:26
            ja żadnych rozterek nie odczuwam, może pan byc spokojny. a prawdziwy Slązak to
            wcale nie musi byc pan Kijonka- to człowiek, który nie musi sobie udowadniać,
            kim jest plując na innych.wmawia mi pan dokładnie to, co pan sam odczuwa, tylko
            nie chce się do tego przyznać. biedni, chorzy z nienawiści ludzie...
            • slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 15:16
              Hehehe. Pieknie usiłujesz wmówić innym nienawiść. Nie wątpię, że to uczucie
              jest Ci doskonale znane:-).
              • slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 15:51
                OK. Zmieńmy ton na bardziej rzeczowy. Czy nie uważa Pan, że wmawiając innym
                nienawiść do Polaków może Pan sprawić, że stanie się ona faktem?
                • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 18:49
                  poniewaz na ten post nie odpowiedziałem: cały czas wmawia pan innym uczucia,
                  których sie pan wstydzi, i na tym cała ideologia pana Gorzelika sie opiera-
                  poczucie krzywdy mniej lub bardziej prawdziwej upowaznia nas do atakowania
                  innych. my się tylko bronimy...sam pan przyznał, ze jest to poczucie
                  subiektywne!a co do tego, kto jest agresywny- niech pan przejrzy forum
                  Sosnowiec, na 15528 ile znajdzie pan wypowiedzi atakujących Ślązaków lub dla
                  nich obraźliwych? ja nie znalazłem! na tym pobyt tu kończę, bo musze szukać
                  pracy, której pozbawiła mnie "prawdziwa slązaczka"
                  • slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 20:14
                    Brakuje mi w Pana zarzutach konkretów. Nie zauważyłem, by RAŚ stosował
                    antyzagłębiowską retorykę.
                    • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 20:22
                      ja nie czynie zarzutów panu Gorzelikowi, stwierdzam tylko, na czym buduje swoja
                      ideologię, co jest tez bardzo dobrze widoczne tutaj-poczucie tzw krzywdy
                      sląskiej ma usprawiedliwić wszystkie nasze poczynania.na forum sosnowiec
                      powołałem sie przykładowo-wcale nie twierdzę,że RAŚ stosuje retoryke
                      antyzagłębiowską. po prostu ludzie tam nie sa tak zacietrzewieni
    • Gość: kato28 Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:49
      Miałem okazję śledzić przez ostatnie kilka dni to to się działo w SCC.
      Przewiduję że caly ten budynek rozleci się w pół roku. Wszystko jest robione na
      odwal się, przylepiane na ślinę i na gumę do zucia byle by zdążyć na czas!
      • Gość: Herr Kriss Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:58
        Ja mialem okazje widzec powstawanie wielu hal sklepowych i mimo pospiechu nic
        sie nie rozlatuje -_-
        • Gość: plytki Harry Re: Silesia City Center już czynne IP: 217.153.80.* 18.11.05, 18:21
          Plytki odlatywaly mi pod bamboszami.
      • Gość: piterek Re: Silesia City Center już czynne IP: 195.116.202.* 18.11.05, 12:36
        onephoto.net/uploads/alekw/1131806344_gal_4389_s.jpg
        • anna-dark Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 18:54
          Dobry ten link!

Gość portalu: piterek napisał(a):

> onephoto.net/uploads/alekw/1131806344_gal_4389_s.jpg
    • Gość: Gocha Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:33
      Jestem dumna z SCC - miałam spory udziała w tej inwestycji jako pracownik w
      biurze głównego projektanta instalacji i sieci w tym obiekcie.
      Chętnie pójdę zobaczyc jak im to wyszło, haha
    • Gość: Wodnik Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:16
      Co za popierd...na reklama z tym radiem!? Zawału można dostać!
    • Gość: antyszajs koszmarnie to wygląda, tragedia IP: 213.227.80.* 18.11.05, 08:17
      myślałem, że czasy blaszaków minęły a tymczasem nowy market jest najbrzydzszy w
      mieście

nie będę ta, robił zakupów
    • Gość: wit Re: Silesia City Center już czynne IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 08:34
      Następny urbanistyczno-architektoniczny bubel w centrum miasta. Nie wiem, czym
      Katowice "zasłużyły sobie" na takie pokaranie.
      • swoboda_t Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 08:48
        Fakt, w środku to prezentuje się ponoć ładnie, ale na zewnątrz to mi się słąbo
        robi jak na to patzrę. Uroda na poziomie fabryki samolotów. Szkoda, wielka
        szkoda, miałem nadzieję, że budynek bedzie nawiązywał do śląskiej tradycji, a
        tu taka standardowa kupa :( Ale i tak cieszę się, że jest.
        • emerson Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:23
          swoboda_t napisał:

> Szkoda, wielka szkoda, miałem nadzieję, że budynek bedzie nawiązywał do
          śląskiej tradycji,
          A to Śląsk ma jakąś tradycję w budowaniu hipermarketów? ;-)
    • Gość: bonclok Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tauzen.net 18.11.05, 09:42
      zgodzom sie z tobom milik w 100%
      • Gość: Olo Re: Silesia City Center już czynne IP: 62.233.185.* 18.11.05, 10:04
        najlepiej, jakby nad Katowicami słońce nigdy nie wschodziło, bo po cimku
        jeszcze jakoś się to prezentuje.

No ale jak tylko słońce rozświetli horyzont, to niezła kupa nam się pojawia co
        ranek :-(

PS.
        W środku, to i może będzie ładne, ale cóż z tego skoro powstała następna rysa w
        i tak już mocno pocharatanej zabudowie miasta. Czy naprawde Katowice tak nisko
        upadły, aby architekci, urbaniści i włodarze miasta stwierdzili, że taka
        architektura wkomponowuje się w prawie centrum miasta...?
      • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:20
        panie bonclok, jestes pan dokładnie tak głupi, jak się tego spodziewałem. mosz
        u mnie halba!
    • Gość: Xvid porazka IP: 213.227.80.* 18.11.05, 11:30
      jak mozna otworzyc taki dupny market jak nie zrobiono do konca drog dojazdowych
      i chodnikow. Miejsc parkingowych jak na lekarstwo - panuje nie do opisania
      chaos, a straz miejska zaklada pajaki wszystkim co zle parkuja - paranoja!!!
      • milik1954 Re: porazka 18.11.05, 11:35
        oczywiscie wszystkiemu jak zwykle winni gorole- prezydent miasta gorol i
        wiceprezydent jeszcze gorszy gorol.wybierzcie wreeszcie ślązaków!
        • Gość: frytek Re: porazka IP: *.tech.us.edu.pl 18.11.05, 11:38
          Już wiem na czym polego problem milik1954. Ten głąb poprostu nie wie kto to gorol :)
          • milik1954 Re: porazka 18.11.05, 11:52
            dla was gorol to każdy, kto ma trochę więcej od was oleju w głowie
            • Gość: ooo won prowokatorze! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:25
              jak cie jakies posty frapujom to ic na forum krakow, abo wwa.
              I nie produkuj tukej takich breedniii!!
              • milik1954 Re: won prowokatorze! 18.11.05, 14:38
                to jest własnie starośląska kultura! naślij na mnie gestapo!
                • Gość: ooo hhahaha IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 22:02
                  Psychiatre na ciebie naslac paranoiku! hehhehe! i ty caly bozy dzien spedziles
                  przy kompie ciulajac posty??? HAHAHAHAH
        • Gość: ty_hanys Re: porazka IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:56
          Chopie - pomysl torcha zanim zaczniesz przebierac lapami po klawiaturze
          Po sie tak nerwowac nic nie zmienisz o yno opinio nom psujesz :))
        • anna-dark To Uszok je gorol??? 18.11.05, 18:58
          To Uszok je gorol???

milik1954 napisał:

> oczywiscie wszystkiemu jak zwykle winni gorole- prezydent miasta gorol i
          > wiceprezydent jeszcze gorszy gorol.wybierzcie wreeszcie ślązaków!
          • milik1954 Re: To Uszok je gorol??? 18.11.05, 20:59
            ależ w żadnym wypadku, podobnie jak wiceprezydent, p. Kocurek, to był tylko tzw
            zabieg retoryczny, mający ubarwić dyskusję. obu panów za pomówienie przepraszam
    • Gość: rtu budowane szybko i byle jak..pracownicy mówią IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 18.11.05, 12:08
      ..zeby przez pierwsze 2 miesiące tam niewchodzić bo niewiadomo czy się to
      niezawali...cytat autentyczny mojego kolegi budowlańca...zobaczymy jak to
      centrum długo postoi:)
    • Gość: hanys też Re: Silesia City Center już czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:12
      Byłem dzisiaj na basenie w Jaworznie,na parkingu więcej aut z rejestracją
      SK,SH,SM niż miejscowych,podobnie latem jest na Sosinie.W Jaworznie ludzie są
      mądrzejsi i nie robią segregacji na goroli i hanysów.Potrzebne Ci jak mówił
      Zagłoba oleum!
      • milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 12:49
        ma pan 100% racji, szkoda tylko, że nie zorientował sie pan, że specjalnie
        zakpiłem z tych oszołomów, którzy tu plują na Polskę.SZANUJĘ KAŻDEGO UCZCIWEGO
        CZŁOWIEKA-POLAKA, SLĄZAKA, NIEMCA, ŻYDA, ARABA. nienawidze tylko kretynów
        plujących nienawiścią, których tu niestety jest sporo.
        • Gość: ooo a sam plujesz! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:26
          co jest? zona nie daje? kury padly? no co jes? co Cie tak zdenerwowalo?
          • milik1954 Re: a sam plujesz! 18.11.05, 14:42
            zdenerwowało mnie wasze chamstwo i prostactwo, obojętnie, czy jesteście
            Ślązakami, Polakami Niemcami ,czy Chińczykami
            • Gość: ooo to do psychiatry ... IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 22:01
              ...jak cie wszystko denerwoje! Abo se idz pobiegaj, to ci przejdzie
      • anna-dark Skąd wiesz jakie ludzi mają rejestracje? Może WAW? 18.11.05, 19:01
        Skąd wiesz jakie ludzi mają rejestracje? Może WAW?
        Przecież samochody mogą być rejestrowane gdzie indziej niż mieszkasz, mogą być
        firmowe, itp., itd.
        Załamka

Gość portalu: hanys też napisał(a):

> Byłem dzisiaj na basenie w Jaworznie,na parkingu więcej aut z rejestracją
        > SK,SH,SM niż miejscowych,podobnie latem jest na Sosinie.W Jaworznie ludzie są
        > mądrzejsi i nie robią segregacji na goroli i hanysów.Potrzebne Ci jak mówił
        > Zagłoba oleum!
    • Gość: Hmmm Re: Silesia City Center już czynne IP: *.netkomp.net / 80.51.196.* 18.11.05, 13:00
      5 ton na 5000 osób???
    • Gość: gosc Re: Silesia City Center już czynne IP: *.crowley.pl 18.11.05, 13:00
      No coz... Bys sie zdziwil bo goroli bylo tam najwiecej a przynajmniej polowa.
      Same rejestracje na parkingu Sosnowiec, czeladz, bedzin itd.
      Idz na codzien pod Urzad Miasta albo Urzad Wojewodzki - to samo.
      Oni tu przyjezdzaja rzadzic, tutaj przychodza do roboty.
      Przeciez nawet w najwiekszym miescie Sosnowcu(ponad 200tys ludzi) NIC nie ma.
      Tam po prostu nic nie ma. Poza tymi ktorzy pracuja w uslugach podstawowych
      (sklepy, urzedy lokalne itd) to tam sie nic nie dzieje. A to zaraz po Katowicach
      (350tys) drugie najwieksze miasto regionu.
      Po tej stronie Brynicy masz za to Katowice, Chorzow, Bytom, Gliwice, Zabrze.
      Gdybys mieszkal w 200tysiecznym Sosnowcu ktory sie tylko do mieszkania nadaje to
      gdzie bys pracowal lub jezdzil?
      • Gość: slazak_dwa Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 16:02
        heh, a od kiedy to Sosnowiec nadaje sie do mieszkania?
    • Gość: Hmmm Re: Silesia City Center już czynne IP: *.netkomp.net / 80.51.196.* 18.11.05, 13:02
      A i ciekawe czy za rok i dwa dni się SAJLEZJA-SENTER pobuli?? :>
    • Gość: gorol Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:23
      pieronie patrz ino abyś tą kryką po pysku nie dostoł za gupią godkę!!!!!
    • Gość: imp Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:51
      Starajmy się podtrzymyać Śląskość poprzez niezapominanie o tradycji i naszą
      postawą. Dzisiaj musimy się otworzyć na inne "nacje" wiem że to trudne (po
      sobie)Nie możemy zamykać się "na obcy" kapitał.Każda złotówka zostająca na
      Śląsku napewno nam się przyda
    • Gość: Ulisex Prasa kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:16
      "Pierwsze zakupy w prawie 200 sklepach mogło zrobić około pięciu tysięcy osób,
      które zaproszono na uroczystość." - oczywiscie bullshit bo wcale nikt zakupów
      nie robił. Mozna bylo tylko ogladac.
      • Gość: Fisinio Re: Prasa kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:24
        Kolego, szkoda mi na ciebie słów, jakoś byłem tam wczoraj i chodziłem tez po
        sklepach, a kupowac można było:) bez problemu
    • Gość: wieśniak z katowic WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC IP: *.hyperion.pl / *.katowice.msk.pl 18.11.05, 14:49
      WSTYDZCIE SIĘ - TAK JAK JA WSTYDZĘ SIĘ SWOJEGO MIASTA, KTORE Z ŻELAZNĄ
      KONSEKWENCJĄ PRZEKSZTAŁCACIE W WIOCHĘ NA SKRZYŻOWANIU AUTOSTRAD.
      ODEJDŹCIE W POKOJU I NIE GRZESZCIE WIĘCEJ.
      W ramach pokuty możecie wybudować ekrany widokoszczelne wzdłuż Chorzowskiej, bo
      mnie mdli ile razy tamtędy przejeżdzam.
      • milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:01
        nie zgadzam sie z tą opinią, ale cieszę sie,że kogos stac tu na coś innego niz
        plucie na goroli.
        • slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:19
          I owszem. Ciebie stac na plucie na hanysów. Ważne, żeby pluć we właściwą
          stronę, prawda? Tylko nie pisz juz o tym kogo szanujesz. Słowa, słowa, słowa.
          • milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:37
            a która strona jest własciwa? obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest
            modnie i wypada, ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego
            stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej
            polskości
            • slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:40
              milik1954 napisał:

> a która strona jest własciwa?

To Ty powinieneś wiedzieć, skoro plujesz. Plucie pod wiatr może mieć
              nieprzyjemne konsekwencje:-).

> obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest
              > modnie i wypada,

A gdzie jest modnie i kto pluje jacy "Wy"? Może jakieś konkrety.

> ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego
              > stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej
              > polskości

Wypada współczuć i mieć nadzieję, że nie zachorowałeś z nienawiści, którą
              przypisujesz tak łatwo innym.
            • slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:49
              Czy aby osobiste przezycia, nie wątpię, że nieprzyjemne, nie powodują, że szuka
              Pan wrogów tam, gdzie ich nie ma?
              • milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:58
                ja sobie wrogów nie szukam i powtarzam po raz kolejny, dla mnie nie jest
                wrogiem żaden Ślązak obojetnie czy polski, niemiecki czy po prostu
                ślązak.sprzeciwiam sie tylko chamstwu, agresji i nienawiści z każdej strony, a
                niestety ze strony osób demonstrujacych narodowość sląską jest jej wiele.na tym
                forum jest to bardzo dobrze widoczne. co mam sądzić o pani, która pisze w dniu
                11 listopada : Na ch...to święto, ja na Poloków sram, szczam i pluję. ja na
                żadnego Ślązaka nie sram, nie szczam i nie pluję- i o to właśnie chodzi
                • slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 16:01
                  Powinieneś zatem ustosunkowac się do poglądów konkretnych osób, a nie
                  generalizować. Ja odnoszę wrażenie, że agresji jest więcej ze strony polskiej,
                  ale zdaję sobie sprawę, że to subiektywne odczucie.
                  • milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 16:07
                    totez nie generalizuję, z panem rozmawiam jak z normalnym człowiekiem, co chyba
                    podkreśliłem. natomiast co do generalizacji warto zrobic proste zadanie
                    rachunkowe i obliczyć % postów które mozna uznac za obraźliwe dla Polaków w
                    stosunku do tych, które obrażają Ślązaków.
                    • milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 21:02
                      jako exemplum- p.pod pseudonimem bonanza chropaczów- co by pan sądził o mnie,
                      gdybym cos podobnego napisał o Ślązakach. ale takiemu bydlakowi nawet uwagi
                      zwrócić nie wolno, bo od razu napiszecie do Strasburga.
            • anna-dark Ino nie plujcie pod wiatr, bo dmucho fest !!! 18.11.05, 19:05
              Ino nie plujcie pod wiatr, bo dmucho fest !!!

milik1954 napisał:

> a która strona jest własciwa? obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest
              > modnie i wypada, ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego
              > stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej
              > polskości
    • Gość: AP Od kiedy będzie wymierać centrum Katowic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:07
      pewnie po świętach... już obecnie Zenit czy Skarbek nie mieli klientów, po
      wybudowaniu Silesii życie z centrum Katowic będzie umykać. Szkoda.
      • Gość: tyz_hanys Re: Od kiedy będzie wymierać centrum Katowic? IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:58
        swieta racja - niestety :((
        • anna-dark Jak będą takie jaja z parkingiem Silesia to inne 18.11.05, 19:07
          Jak będą takie jaja z parkingiem Silesia to inne supermarkety mogą spać
          spokojnie - a zwłaszcza 3 Stawy i Carefour
      • Gość: Szczekaczki Zenit Szczekaczki reklamowe Zenit, Skarbek i EMPiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:42
        > pewnie po świętach... już obecnie Zenit czy Skarbek nie mieli klientów, po
        > wybudowaniu Silesii życie z centrum Katowic będzie umykać

Klientów nie mieli. ale za to upierdliwa szczekaczka podkręcona na pełny regulator z reklamami pod Skarbkiem, czy pod EMPiKiem przekrzyczała nawet sródmiejski hałas.
    • Gość: mirek Re: Silesia City Center już czynne IP: *.dsnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 16:01
      Wspaniały znak wspolczesnej korupcji przy otwartej kurtynie.Dlaczego ci VIPOWIE
      mogą kupować towary po najatrakcyjniejszych cenach.??????????????????Otwarcie
      centrum to jedno .NIECH KWITNIE JAWNA KORUPCJA!!!!!!!!!!!!!!!Co na to
      PIS.????????Superkorupcja!!!!>
      • Gość: karl Re: Silesia City Center już czynne IP: *.chello.pl 18.11.05, 17:31
        Czuję się jak za komuny: jedni mogą kupić inni nie mogą. Co to za problem? W
        oklolicy jest ze 20 takich kaufhali.
        • Gość: Króll Re: Silesia City Center już czynne IP: *.welnowiec.net 18.11.05, 18:27
          Te Katowice staja sie krulestwem mielonki.
          • Gość: Tys a w Tychach otwarto City Point IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.11.05, 18:40
            ładny schludny obiekt na potrzeby miasta Tychy , a do was jak zwykle będzie
            sie zwalać cała chołota z wszystkich stron .

Tychy Dobre Miejsce !!!!!!!!!!!
            • anna-dark Tychy som dobre ino do spania ! 18.11.05, 19:09
              Tychy som dobre ino do spania !

Gość portalu: Tys napisał(a):

> ładny schludny obiekt na potrzeby miasta Tychy , a do was jak zwykle
              będzie
              > sie zwalać cała chołota z wszystkich stron .
              >
              > Tychy Dobre Miejsce !!!!!!!!!!!
          • Gość: art Re: Silesia City Center już czynne IP: *.chello.pl 18.11.05, 20:07
            i kaszanki
    • Gość: jack Silesia City Center już czynne IP: *.welnowiec.net 18.11.05, 19:06
      foty na www.dab.katowice.pl
    • Gość: Bonanza Chropaczów Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 18.11.05, 19:07
      Przepraszam, najgorsze co może spotkać człowieka w zyciu są trzy rzeczy, być
      chorym na Aids, być chorym na nowotwora złośliwego i..... urodzić się gorolem.
    • Gość: heio Re: Silesia City Center już czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:35
      kapa na maksa ludzi jak muchów kapa kapa
    • Gość: tadeusz SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 18.11.05, 20:32
      Śląska to jest tam jedynie ziemia po św. pamięci KWK "GOTTWALD".
      • Gość: TySZANIN Re: SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.11.05, 20:51
        co tak uczepiliście sie tych goroli , widać że macie kompleksy , nie
        ośmieszajcie się bo robicie tu niezły obciach rozumiem że macie żal do dawnych
        czasów ale to sie już skończyło i nie da sie już tego odwrócić wy hanysi
        żyjecie wiecznie przeszłością i przez to stajeci sie prymitywni nawet w mediach
        jak was pokazują to zawsze jako jakieś patologiczne lub inaczej pokrzywdzone
        przez świat rodziny .

żal mi was
        Tyszanin Tychy to miasto Polskie !!!!!!!!
        • Gość: gorol Re: SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:32
          Widzisz hanysie przyjechalismy uczyc was kultury bo oprocz lopaty nic wiecej
          nie widziales
          • Gość: Duli uczyli Polacy Ślązaków rosyjskiego - nieumiejętnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:16
            kultury się nie nauczyli - jak widać po poprzedniej wypowiedzi
            polskie cechy: niedbalstwo, lenistwo, bezczelność, zarozumiałość,
            kombinatorstwo i kunktatorstwo
            śląskie cechy: pracowitość, pracowitość, pracowitość - a niechże i łopatą, ale
            nie tylko!!

Doucz się historii, potem się wypowiadaj ograniczony chamowaty polaczku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka