milik1954 17.11.05, 22:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ram Re: Silesia City Center już czynne IP: REALNET.uh* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:30 Pajacu!!Ta twoja wypowiedz bardzo inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 17.11.05, 22:38 siedź cicho, gorolu! tacy jak ty nie mają czego szukac na naszej śląskiej ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:39 ODDAJ POLSKI PASZPORT HANYSIE Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 [...] 17.11.05, 22:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Kriss Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:19 milik1954, nie gadaj z takimi, bo szkoda nerwow. Gorola nie zmienisz, zawsze go bedzie ciagnelo do ziem slaskich. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale tam! 18.11.05, 18:53 Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale tam! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Rasa zza Brynicy i Kłodnicy niech se żyje ale 18.11.05, 19:02 rozumiem Brynicy, ale co pani chce od Kłodnicy: to prawdziwa śląska rzeka,chyba chodziło o Przemszę! ale duzy plus za prawdziwy, szczery, śląski patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Za Przemszą są Jelenioki, i Jaworznioki - gorole 18.11.05, 19:04 Za Przemszą są Jelenioki, i Jaworznioki - gorole milik1954 napisał: > rozumiem Brynicy, ale co pani chce od Kłodnicy: to prawdziwa śląska rzeka,chyba > > chodziło o Przemszę! ale duzy plus za prawdziwy, szczery, śląski patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Silesia City Center już czynne IP: *.lagisza.pke.pl 17.11.05, 23:22 Co za świr!!Z takimi to do zakładu psychiatrycznego!!! Wytępić takich debili, to będzie spokojniej na ulicach.A tak to sie kretynom pomieszało we łbach i szukają wrogów jak zwykle nie tam gdzie trzeba. Banda palantów.Obijać mordy między soba to moze we łbach wam sie poustawia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonclok Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tauzen.net 18.11.05, 09:51 i oto wypowiedz rasowego gorola to wy narobiliscie tu smrodu i niy idzie sie go pozbyc zescie som jak zaraza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Silesia City Center już czynne IP: 62.233.185.* 17.11.05, 23:25 Ja tylko mam nadzieje, że to prowokacja, a Ty milik1954 nie jesteś prawdziwym Ślązakiem. Bo nie dość, ze taki stary i taki głupi co już pozostaje Twoim problemem, to przy okazji ośmieszasz tych prawdziwych Ślązaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo dokladnie , tania prowokacja!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:21 wymiezona we prawdziwych hanslikow! milk won nierobie! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: dokladnie , tania prowokacja!! 18.11.05, 14:39 to jest właśnie tolerancja i zachodnia kultura, z której od dawna słyną Ślązacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Silesia City Center już czynne IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:55 Czlowieku pierwszy post to jak zwykle prowokacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!! 18.11.05, 18:51 Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!! To jest SILESIA City Center, a nie jakieś zagłębie. Gorole do szole i wajcha w dół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bytkowiak Re: Ale Al.Zagłębiowską mogli se podarować !!! 20.11.05, 00:22 niezłe prymitywy tu pisują..., aż wstyd potem przyznawać się skąd się pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opryszek Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:11 Urodziłem się na Śląsku tak jak moi rodzice ale potrafimy MÓWIĆ jak ludzie (mimo, że jesteśmy robotnikami). Jak słyszę ten dialekt tłuków (inaczej się tego nazwać nie da)to żygać mi się chce!I jeszcze ta duma z tego, że zna się tylko kilkanaście wyrazów (ten on,te one itd) nie umie się ich odmienić. Brrrrr! Jak się jest nieukiem to należy się tego wstydzić. Wiem, od razu użyjecie jednego z tych kilkunastu znanych wyrazów - gorol! Założę się, że nie znacie nawet jego pochodzenia i dokładnego znaczenia. Po prostu: "łojciec tak mówioł, łojca łojciec i jo tak mówia!" (słowo "łojciec" można zamienić na "fater", te tłuki też je znają). Ludzie! Nie poniżajcie się sami!!! Lokalni patrIdioci... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Silesia City Center już czynne 17.11.05, 23:26 Skończ prowokować raz jednych, raz drugich, bo rozdwojenia jaźni dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:16 panie slezan, ja z osobowością kłopotów nie mam i rozdwojenie jażni mi nie grozi, w odróżnieniu od was dobrze wiem kim jestem i żadnego trybunału pytac o to nie muszę. a PRAWDZIWYCH Ślązaków szanuję, i to bynajmniej nie tylko tych, którzy deklarują polskość.denerwuja mnie tylko różne arnoldy, którym piana z pyska leci Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:25 Używanie kategorii "prawdziwości" świadczy o tym, że z osobowością mimo wszystko ma Pan poważne problemy. Skoro nie odpowiada Panu to za kogo uważają się inni, to może Pan się co najwyżej wypłakać w rękaw redkatorowi Kijonce. On Pana zrozumie. Nerwowość z jaką reaguje Pan na tożsamośc inna niż Pańska, świadczy o tym, że tej ostatniej nie jest Pan wcale pewien. Współczuję Panu duchowych rozterek. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 11:26 ja żadnych rozterek nie odczuwam, może pan byc spokojny. a prawdziwy Slązak to wcale nie musi byc pan Kijonka- to człowiek, który nie musi sobie udowadniać, kim jest plując na innych.wmawia mi pan dokładnie to, co pan sam odczuwa, tylko nie chce się do tego przyznać. biedni, chorzy z nienawiści ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 15:16 Hehehe. Pieknie usiłujesz wmówić innym nienawiść. Nie wątpię, że to uczucie jest Ci doskonale znane:-). Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 15:51 OK. Zmieńmy ton na bardziej rzeczowy. Czy nie uważa Pan, że wmawiając innym nienawiść do Polaków może Pan sprawić, że stanie się ona faktem? Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 18:49 poniewaz na ten post nie odpowiedziałem: cały czas wmawia pan innym uczucia, których sie pan wstydzi, i na tym cała ideologia pana Gorzelika sie opiera- poczucie krzywdy mniej lub bardziej prawdziwej upowaznia nas do atakowania innych. my się tylko bronimy...sam pan przyznał, ze jest to poczucie subiektywne!a co do tego, kto jest agresywny- niech pan przejrzy forum Sosnowiec, na 15528 ile znajdzie pan wypowiedzi atakujących Ślązaków lub dla nich obraźliwych? ja nie znalazłem! na tym pobyt tu kończę, bo musze szukać pracy, której pozbawiła mnie "prawdziwa slązaczka" Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 20:14 Brakuje mi w Pana zarzutach konkretów. Nie zauważyłem, by RAŚ stosował antyzagłębiowską retorykę. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 20:22 ja nie czynie zarzutów panu Gorzelikowi, stwierdzam tylko, na czym buduje swoja ideologię, co jest tez bardzo dobrze widoczne tutaj-poczucie tzw krzywdy sląskiej ma usprawiedliwić wszystkie nasze poczynania.na forum sosnowiec powołałem sie przykładowo-wcale nie twierdzę,że RAŚ stosuje retoryke antyzagłębiowską. po prostu ludzie tam nie sa tak zacietrzewieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:49 Miałem okazję śledzić przez ostatnie kilka dni to to się działo w SCC. Przewiduję że caly ten budynek rozleci się w pół roku. Wszystko jest robione na odwal się, przylepiane na ślinę i na gumę do zucia byle by zdążyć na czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Kriss Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:58 Ja mialem okazje widzec powstawanie wielu hal sklepowych i mimo pospiechu nic sie nie rozlatuje -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plytki Harry Re: Silesia City Center już czynne IP: 217.153.80.* 18.11.05, 18:21 Plytki odlatywaly mi pod bamboszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek Re: Silesia City Center już czynne IP: 195.116.202.* 18.11.05, 12:36 onephoto.net/uploads/alekw/1131806344_gal_4389_s.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 18:54 Dobry ten link! Gość portalu: piterek napisał(a): > onephoto.net/uploads/alekw/1131806344_gal_4389_s.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:33 Jestem dumna z SCC - miałam spory udziała w tej inwestycji jako pracownik w biurze głównego projektanta instalacji i sieci w tym obiekcie. Chętnie pójdę zobaczyc jak im to wyszło, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:16 Co za popierd...na reklama z tym radiem!? Zawału można dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszajs koszmarnie to wygląda, tragedia IP: 213.227.80.* 18.11.05, 08:17 myślałem, że czasy blaszaków minęły a tymczasem nowy market jest najbrzydzszy w mieście nie będę ta, robił zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Silesia City Center już czynne IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 08:34 Następny urbanistyczno-architektoniczny bubel w centrum miasta. Nie wiem, czym Katowice "zasłużyły sobie" na takie pokaranie. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 08:48 Fakt, w środku to prezentuje się ponoć ładnie, ale na zewnątrz to mi się słąbo robi jak na to patzrę. Uroda na poziomie fabryki samolotów. Szkoda, wielka szkoda, miałem nadzieję, że budynek bedzie nawiązywał do śląskiej tradycji, a tu taka standardowa kupa :( Ale i tak cieszę się, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:23 swoboda_t napisał: > Szkoda, wielka szkoda, miałem nadzieję, że budynek bedzie nawiązywał do śląskiej tradycji, A to Śląsk ma jakąś tradycję w budowaniu hipermarketów? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonclok Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tauzen.net 18.11.05, 09:42 zgodzom sie z tobom milik w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Silesia City Center już czynne IP: 62.233.185.* 18.11.05, 10:04 najlepiej, jakby nad Katowicami słońce nigdy nie wschodziło, bo po cimku jeszcze jakoś się to prezentuje. No ale jak tylko słońce rozświetli horyzont, to niezła kupa nam się pojawia co ranek :-( PS. W środku, to i może będzie ładne, ale cóż z tego skoro powstała następna rysa w i tak już mocno pocharatanej zabudowie miasta. Czy naprawde Katowice tak nisko upadły, aby architekci, urbaniści i włodarze miasta stwierdzili, że taka architektura wkomponowuje się w prawie centrum miasta...? Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 10:20 panie bonclok, jestes pan dokładnie tak głupi, jak się tego spodziewałem. mosz u mnie halba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid porazka IP: 213.227.80.* 18.11.05, 11:30 jak mozna otworzyc taki dupny market jak nie zrobiono do konca drog dojazdowych i chodnikow. Miejsc parkingowych jak na lekarstwo - panuje nie do opisania chaos, a straz miejska zaklada pajaki wszystkim co zle parkuja - paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: porazka 18.11.05, 11:35 oczywiscie wszystkiemu jak zwykle winni gorole- prezydent miasta gorol i wiceprezydent jeszcze gorszy gorol.wybierzcie wreeszcie ślązaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytek Re: porazka IP: *.tech.us.edu.pl 18.11.05, 11:38 Już wiem na czym polego problem milik1954. Ten głąb poprostu nie wie kto to gorol :) Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: porazka 18.11.05, 11:52 dla was gorol to każdy, kto ma trochę więcej od was oleju w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo won prowokatorze! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:25 jak cie jakies posty frapujom to ic na forum krakow, abo wwa. I nie produkuj tukej takich breedniii!! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: won prowokatorze! 18.11.05, 14:38 to jest własnie starośląska kultura! naślij na mnie gestapo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo hhahaha IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 22:02 Psychiatre na ciebie naslac paranoiku! hehhehe! i ty caly bozy dzien spedziles przy kompie ciulajac posty??? HAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty_hanys Re: porazka IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:56 Chopie - pomysl torcha zanim zaczniesz przebierac lapami po klawiaturze Po sie tak nerwowac nic nie zmienisz o yno opinio nom psujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To Uszok je gorol??? 18.11.05, 18:58 To Uszok je gorol??? milik1954 napisał: > oczywiscie wszystkiemu jak zwykle winni gorole- prezydent miasta gorol i > wiceprezydent jeszcze gorszy gorol.wybierzcie wreeszcie ślązaków! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: To Uszok je gorol??? 18.11.05, 20:59 ależ w żadnym wypadku, podobnie jak wiceprezydent, p. Kocurek, to był tylko tzw zabieg retoryczny, mający ubarwić dyskusję. obu panów za pomówienie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtu budowane szybko i byle jak..pracownicy mówią IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 18.11.05, 12:08 ..zeby przez pierwsze 2 miesiące tam niewchodzić bo niewiadomo czy się to niezawali...cytat autentyczny mojego kolegi budowlańca...zobaczymy jak to centrum długo postoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys też Re: Silesia City Center już czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:12 Byłem dzisiaj na basenie w Jaworznie,na parkingu więcej aut z rejestracją SK,SH,SM niż miejscowych,podobnie latem jest na Sosinie.W Jaworznie ludzie są mądrzejsi i nie robią segregacji na goroli i hanysów.Potrzebne Ci jak mówił Zagłoba oleum! Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: Silesia City Center już czynne 18.11.05, 12:49 ma pan 100% racji, szkoda tylko, że nie zorientował sie pan, że specjalnie zakpiłem z tych oszołomów, którzy tu plują na Polskę.SZANUJĘ KAŻDEGO UCZCIWEGO CZŁOWIEKA-POLAKA, SLĄZAKA, NIEMCA, ŻYDA, ARABA. nienawidze tylko kretynów plujących nienawiścią, których tu niestety jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo a sam plujesz! IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 14:26 co jest? zona nie daje? kury padly? no co jes? co Cie tak zdenerwowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: a sam plujesz! 18.11.05, 14:42 zdenerwowało mnie wasze chamstwo i prostactwo, obojętnie, czy jesteście Ślązakami, Polakami Niemcami ,czy Chińczykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo to do psychiatry ... IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 22:01 ...jak cie wszystko denerwoje! Abo se idz pobiegaj, to ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Skąd wiesz jakie ludzi mają rejestracje? Może WAW? 18.11.05, 19:01 Skąd wiesz jakie ludzi mają rejestracje? Może WAW? Przecież samochody mogą być rejestrowane gdzie indziej niż mieszkasz, mogą być firmowe, itp., itd. Załamka Gość portalu: hanys też napisał(a): > Byłem dzisiaj na basenie w Jaworznie,na parkingu więcej aut z rejestracją > SK,SH,SM niż miejscowych,podobnie latem jest na Sosinie.W Jaworznie ludzie są > mądrzejsi i nie robią segregacji na goroli i hanysów.Potrzebne Ci jak mówił > Zagłoba oleum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Silesia City Center już czynne IP: *.netkomp.net / 80.51.196.* 18.11.05, 13:00 5 ton na 5000 osób??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Silesia City Center już czynne IP: *.crowley.pl 18.11.05, 13:00 No coz... Bys sie zdziwil bo goroli bylo tam najwiecej a przynajmniej polowa. Same rejestracje na parkingu Sosnowiec, czeladz, bedzin itd. Idz na codzien pod Urzad Miasta albo Urzad Wojewodzki - to samo. Oni tu przyjezdzaja rzadzic, tutaj przychodza do roboty. Przeciez nawet w najwiekszym miescie Sosnowcu(ponad 200tys ludzi) NIC nie ma. Tam po prostu nic nie ma. Poza tymi ktorzy pracuja w uslugach podstawowych (sklepy, urzedy lokalne itd) to tam sie nic nie dzieje. A to zaraz po Katowicach (350tys) drugie najwieksze miasto regionu. Po tej stronie Brynicy masz za to Katowice, Chorzow, Bytom, Gliwice, Zabrze. Gdybys mieszkal w 200tysiecznym Sosnowcu ktory sie tylko do mieszkania nadaje to gdzie bys pracowal lub jezdzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazak_dwa Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 16:02 heh, a od kiedy to Sosnowiec nadaje sie do mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Silesia City Center już czynne IP: *.netkomp.net / 80.51.196.* 18.11.05, 13:02 A i ciekawe czy za rok i dwa dni się SAJLEZJA-SENTER pobuli?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:23 pieronie patrz ino abyś tą kryką po pysku nie dostoł za gupią godkę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Re: Silesia City Center już czynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:51 Starajmy się podtrzymyać Śląskość poprzez niezapominanie o tradycji i naszą postawą. Dzisiaj musimy się otworzyć na inne "nacje" wiem że to trudne (po sobie)Nie możemy zamykać się "na obcy" kapitał.Każda złotówka zostająca na Śląsku napewno nam się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulisex Prasa kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:16 "Pierwsze zakupy w prawie 200 sklepach mogło zrobić około pięciu tysięcy osób, które zaproszono na uroczystość." - oczywiscie bullshit bo wcale nikt zakupów nie robił. Mozna bylo tylko ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisinio Re: Prasa kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:24 Kolego, szkoda mi na ciebie słów, jakoś byłem tam wczoraj i chodziłem tez po sklepach, a kupowac można było:) bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak z katowic WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC IP: *.hyperion.pl / *.katowice.msk.pl 18.11.05, 14:49 WSTYDZCIE SIĘ - TAK JAK JA WSTYDZĘ SIĘ SWOJEGO MIASTA, KTORE Z ŻELAZNĄ KONSEKWENCJĄ PRZEKSZTAŁCACIE W WIOCHĘ NA SKRZYŻOWANIU AUTOSTRAD. ODEJDŹCIE W POKOJU I NIE GRZESZCIE WIĘCEJ. W ramach pokuty możecie wybudować ekrany widokoszczelne wzdłuż Chorzowskiej, bo mnie mdli ile razy tamtędy przejeżdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:01 nie zgadzam sie z tą opinią, ale cieszę sie,że kogos stac tu na coś innego niz plucie na goroli. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:19 I owszem. Ciebie stac na plucie na hanysów. Ważne, żeby pluć we właściwą stronę, prawda? Tylko nie pisz juz o tym kogo szanujesz. Słowa, słowa, słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:37 a która strona jest własciwa? obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest modnie i wypada, ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej polskości Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:40 milik1954 napisał: > a która strona jest własciwa? To Ty powinieneś wiedzieć, skoro plujesz. Plucie pod wiatr może mieć nieprzyjemne konsekwencje:-). > obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest > modnie i wypada, A gdzie jest modnie i kto pluje jacy "Wy"? Może jakieś konkrety. > ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego > stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej > polskości Wypada współczuć i mieć nadzieję, że nie zachorowałeś z nienawiści, którą przypisujesz tak łatwo innym. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:49 Czy aby osobiste przezycia, nie wątpię, że nieprzyjemne, nie powodują, że szuka Pan wrogów tam, gdzie ich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 15:58 ja sobie wrogów nie szukam i powtarzam po raz kolejny, dla mnie nie jest wrogiem żaden Ślązak obojetnie czy polski, niemiecki czy po prostu ślązak.sprzeciwiam sie tylko chamstwu, agresji i nienawiści z każdej strony, a niestety ze strony osób demonstrujacych narodowość sląską jest jej wiele.na tym forum jest to bardzo dobrze widoczne. co mam sądzić o pani, która pisze w dniu 11 listopada : Na ch...to święto, ja na Poloków sram, szczam i pluję. ja na żadnego Ślązaka nie sram, nie szczam i nie pluję- i o to właśnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 16:01 Powinieneś zatem ustosunkowac się do poglądów konkretnych osób, a nie generalizować. Ja odnoszę wrażenie, że agresji jest więcej ze strony polskiej, ale zdaję sobie sprawę, że to subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 16:07 totez nie generalizuję, z panem rozmawiam jak z normalnym człowiekiem, co chyba podkreśliłem. natomiast co do generalizacji warto zrobic proste zadanie rachunkowe i obliczyć % postów które mozna uznac za obraźliwe dla Polaków w stosunku do tych, które obrażają Ślązaków. Odpowiedz Link Zgłoś
milik1954 Re: WSTYDŹCIE SIĘ WŁODARZE MIASTA KATOWIC 18.11.05, 21:02 jako exemplum- p.pod pseudonimem bonanza chropaczów- co by pan sądził o mnie, gdybym cos podobnego napisał o Ślązakach. ale takiemu bydlakowi nawet uwagi zwrócić nie wolno, bo od razu napiszecie do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ino nie plujcie pod wiatr, bo dmucho fest !!! 18.11.05, 19:05 Ino nie plujcie pod wiatr, bo dmucho fest !!! milik1954 napisał: > a która strona jest własciwa? obawiam się,że to wy plujecie tam, gdzie jest > modnie i wypada, ja za to, że jestem Polakiem zostałem zaszczuty do tego > stopnia, że zwolniono mnie z pracy ze względu na stan zdrowia. tyle mam z tej > polskości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Od kiedy będzie wymierać centrum Katowic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:07 pewnie po świętach... już obecnie Zenit czy Skarbek nie mieli klientów, po wybudowaniu Silesii życie z centrum Katowic będzie umykać. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyz_hanys Re: Od kiedy będzie wymierać centrum Katowic? IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 18.11.05, 15:58 swieta racja - niestety :(( Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Jak będą takie jaja z parkingiem Silesia to inne 18.11.05, 19:07 Jak będą takie jaja z parkingiem Silesia to inne supermarkety mogą spać spokojnie - a zwłaszcza 3 Stawy i Carefour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczekaczki Zenit Szczekaczki reklamowe Zenit, Skarbek i EMPiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:42 > pewnie po świętach... już obecnie Zenit czy Skarbek nie mieli klientów, po > wybudowaniu Silesii życie z centrum Katowic będzie umykać Klientów nie mieli. ale za to upierdliwa szczekaczka podkręcona na pełny regulator z reklamami pod Skarbkiem, czy pod EMPiKiem przekrzyczała nawet sródmiejski hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Silesia City Center już czynne IP: *.dsnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 16:01 Wspaniały znak wspolczesnej korupcji przy otwartej kurtynie.Dlaczego ci VIPOWIE mogą kupować towary po najatrakcyjniejszych cenach.??????????????????Otwarcie centrum to jedno .NIECH KWITNIE JAWNA KORUPCJA!!!!!!!!!!!!!!!Co na to PIS.????????Superkorupcja!!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl Re: Silesia City Center już czynne IP: *.chello.pl 18.11.05, 17:31 Czuję się jak za komuny: jedni mogą kupić inni nie mogą. Co to za problem? W oklolicy jest ze 20 takich kaufhali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Króll Re: Silesia City Center już czynne IP: *.welnowiec.net 18.11.05, 18:27 Te Katowice staja sie krulestwem mielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tys a w Tychach otwarto City Point IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.11.05, 18:40 ładny schludny obiekt na potrzeby miasta Tychy , a do was jak zwykle będzie sie zwalać cała chołota z wszystkich stron . Tychy Dobre Miejsce !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tychy som dobre ino do spania ! 18.11.05, 19:09 Tychy som dobre ino do spania ! Gość portalu: Tys napisał(a): > ładny schludny obiekt na potrzeby miasta Tychy , a do was jak zwykle będzie > sie zwalać cała chołota z wszystkich stron . > > Tychy Dobre Miejsce !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Silesia City Center już czynne IP: *.chello.pl 18.11.05, 20:07 i kaszanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Silesia City Center już czynne IP: *.welnowiec.net 18.11.05, 19:06 foty na www.dab.katowice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonanza Chropaczów Re: Silesia City Center już czynne IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 18.11.05, 19:07 Przepraszam, najgorsze co może spotkać człowieka w zyciu są trzy rzeczy, być chorym na Aids, być chorym na nowotwora złośliwego i..... urodzić się gorolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heio Re: Silesia City Center już czynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:35 kapa na maksa ludzi jak muchów kapa kapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 18.11.05, 20:32 Śląska to jest tam jedynie ziemia po św. pamięci KWK "GOTTWALD". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TySZANIN Re: SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.11.05, 20:51 co tak uczepiliście sie tych goroli , widać że macie kompleksy , nie ośmieszajcie się bo robicie tu niezły obciach rozumiem że macie żal do dawnych czasów ale to sie już skończyło i nie da sie już tego odwrócić wy hanysi żyjecie wiecznie przeszłością i przez to stajeci sie prymitywni nawet w mediach jak was pokazują to zawsze jako jakieś patologiczne lub inaczej pokrzywdzone przez świat rodziny . żal mi was Tyszanin Tychy to miasto Polskie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: SCC wybudowali gorole - Węgrzy konkretnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:32 Widzisz hanysie przyjechalismy uczyc was kultury bo oprocz lopaty nic wiecej nie widziales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duli uczyli Polacy Ślązaków rosyjskiego - nieumiejętnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:16 kultury się nie nauczyli - jak widać po poprzedniej wypowiedzi polskie cechy: niedbalstwo, lenistwo, bezczelność, zarozumiałość, kombinatorstwo i kunktatorstwo śląskie cechy: pracowitość, pracowitość, pracowitość - a niechże i łopatą, ale nie tylko!! Doucz się historii, potem się wypowiadaj ograniczony chamowaty polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś