andi563 10.09.07, 15:47 Dziewczyny co sądzicie o przychodni na ulicy Conrada, tej przy Globi? Chciałabym poznać wasze opinie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemiki1 Re: przychodnia na Conrada (Warszawa) 10.09.07, 16:10 Witaj! Domyślam się, że pytasz o Przychodnie dla Dzieci. Ja zapisałam tam syna półtora roku temu i nie jestem szczególnie zadowolona. 1. Moje dziecko jest niepełnosprawne i w związku z tym często potrzebuje jakiegoś skierowania do specjalisty - za każdym razem muszę się rejestrować żeby to skierowanie dostać, czyli przychodzić około 7.00 rano żeby zamówić numerek - telefon po otwarciu przychodni chyba nie jest odbierany - bo przez ten czas tylko raz udało mi się zarejestrować telefonicznie. 2. Jest chyba za dużo pacjentów - bo bardzo często brakuje numerków - a na następny dzień nie można się zarejestrować - trzeba rano znowu odstać swoje. 3. Pani doktor, do której zapisałam syna przy pierwszej wizycie była bardzo opryskliwa i niegrzeczna. Więcej się to nie zdarzyło bo skomentowałam całą sytuację i powiedziałam, że więcej sobie tego nie życzę. 4. Ostatnio czekałam ponad godzinę na panią rejestratorkę, która poszła sobie w trakcie godzin na zakupy - zostawiając na swoim stanowisku (jak się później dowiedziałam) panią sprzątaczkę!!! Czekałam tylko na ksero jednego papierka Pominę fakt, że jestem w ciąży i bardzo tego dnia źle się czułam, a znalezienie kogoś do popilnowania starszego syna nie było łatwe. 5. Częste spóźnienie się lekarzy - oj chyba bardzo rzadko przychodzą na czas. I naprawdę zastanawiam się czemu jeszcze nie zmieniłam przychodni - chociaż już chyba ze dwa razy zaczynałam procedurę (jedyny powód, że jeszcze się stamtąd nie wyrejestrowałam jest odległość od domu). to tyle ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś