Dodaj do ulubionych

przychodnia na Conrada (Warszawa)

10.09.07, 15:47
Dziewczyny co sądzicie o przychodni na ulicy Conrada, tej przy
Globi?
Chciałabym poznać wasze opinie
dzięki
Obserwuj wątek
    • nemiki1 Re: przychodnia na Conrada (Warszawa) 10.09.07, 16:10
      Witaj!
      Domyślam się, że pytasz o Przychodnie dla Dzieci. Ja zapisałam tam syna półtora
      roku temu i nie jestem szczególnie zadowolona.
      1. Moje dziecko jest niepełnosprawne i w związku z tym często potrzebuje
      jakiegoś skierowania do specjalisty - za każdym razem muszę się rejestrować żeby
      to skierowanie dostać, czyli przychodzić około 7.00 rano żeby zamówić numerek -
      telefon po otwarciu przychodni chyba nie jest odbierany - bo przez ten czas
      tylko raz udało mi się zarejestrować telefonicznie.
      2. Jest chyba za dużo pacjentów - bo bardzo często brakuje numerków - a na
      następny dzień nie można się zarejestrować - trzeba rano znowu odstać swoje.
      3. Pani doktor, do której zapisałam syna przy pierwszej wizycie była bardzo
      opryskliwa i niegrzeczna. Więcej się to nie zdarzyło bo skomentowałam całą
      sytuację i powiedziałam, że więcej sobie tego nie życzę.
      4. Ostatnio czekałam ponad godzinę na panią rejestratorkę, która poszła sobie w
      trakcie godzin na zakupy - zostawiając na swoim stanowisku (jak się później
      dowiedziałam) panią sprzątaczkę!!! Czekałam tylko na ksero jednego papierka sad
      Pominę fakt, że jestem w ciąży i bardzo tego dnia źle się czułam, a znalezienie
      kogoś do popilnowania starszego syna nie było łatwe.
      5. Częste spóźnienie się lekarzy - oj chyba bardzo rzadko przychodzą na czas.

I naprawdę zastanawiam się czemu jeszcze nie zmieniłam przychodni - chociaż już
      chyba ze dwa razy zaczynałam procedurę (jedyny powód, że jeszcze się stamtąd nie
      wyrejestrowałam jest odległość od domu).

to tyle ode mnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka