Dodaj do ulubionych

dziekuje i znowu prosze:(

11.01.06, 20:38
hej..smile
jestem tu troche na forum..duzo zrobiłyscie nie tylko dla mnie..pomogłyście mojej koleżance której sytuacja jest nie najlepsza..jeszcze raz dziękuje ja i także ona napewno i jej bliźniaki które nie długo skończa 5 miesięcy i już sie śmiejąsmileobiecuje ze gdy tylko nie bedą potrzebne to przekaże innym mamom...mam jeszcze prośbe jak ktoś by miał na zbyciu jakieś kosmetyki dla nastolatki napiszcie chodzi o jakieś niepotrzebne tonik mleczko czy perfume błyszczyk jakiś krem itp....coraz częściej mi wspomina a mnie nie stety na wszystkie jej zachcianki nie stać... oczywiście nie jest to taka pilna sprawa..zdaje sobie sprawe ze mamy z tąd mają większe problemy ale to tak..i przepraszam ze zaśmiecam forum takimi wątkamismile
Obserwuj wątek
    • foretka Prosze o wyjasnienie 12.01.06, 09:08
      Hej Adria14, jak to jest???

Raz piszesz, ze znajoma ma blizniaki i wstydzi sie swojej sytuacji (prosisz o
      wszystko co mozliwe):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=30489166&a=30489166
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=30147447&a=30477831
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=30475611&a=30476614
      A potem piszesz, ze bliznieta sa Twoje:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=32192539&a=32192539
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=31722674&a=31722674
      chcesz kupic wozek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=676&w=26695842&a=29450013
      A tu znajdujesz kolejny cel do pomocy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=31944819&a=31944819
      No i ogolnie wynika, ze masz 42 lata, bliznieta i jestes samotna mama:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=30601465&a=30601465
      Dziwne masz problemy jak na swoja sytuacje:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=34405479&a=34405479
      Poslugujesz sie takim mailem:
      adrianna_@buziaczek.pl a po wpisaniu go w google
      www.google.pl/search?hl=pl&q=adrianna_@buziaczek.pl+&btnG=Wyszukuj+w+Google&lr=
      mozna znalezc Twoj blog:
      aduska-14.mylog.pl/

Co jest prawda, Adria?

Pozdrawiam
      ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
      • vaniliaa1 Re: Prosze o wyjasnienie 12.01.06, 09:15
        :sad(((((((((((((((((((((((
      • vaniliaa1 Re: Prosze o wyjasnienie 12.01.06, 09:17
        i konto na allegro:
        www.allegro.pl/show_user.php?search=adrianna_@buziaczek.pl+
        • foretka Re: Prosze o wyjasnienie 12.01.06, 09:28
          Z tym allegro - to rzeczywiscie konto ma ale sprzedala tylko jeden przedmiot
          wiec nie mieszajmy sprawwink

• vaniliaa1 Re: Prosze o wyjasnienie 12.01.06, 09:31
            foretka napisała:

> Z tym allegro - to rzeczywiscie konto ma ale sprzedala tylko jeden przedmiot
            > wiec nie mieszajmy sprawwink

jak najbardziej, tylko ze jezeli ja pisze blagalne prosby o pomoc, to nie
            kupuje roznych niepotzrebnych rzeczy wcale nie za grosze....

>
            > ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
      • mamaroksany w podziękowaniu dla mueller 12.01.06, 09:57
        wyraźnie podkreślasz ze dzieci są twoje a pisząc o chrzcinach również widać ze
        piszesz o swoich dzieciach...
        nie sądzę że tak łatwo dajesz swoje hasła dostępu koleżace, znajomej czy
        przyjaciółce jak zwał tak zwał ale to bardzo ale to bardzo podejrzane...
        • adria14 Re: w podziękowaniu dla mueller 12.01.06, 10:00
          jak pisałam daje dostęp innym do internetu i nie zawsze pisałam w imieniu kogoś...piszą także ode mnie chciałam pomóc gdyż wie mjaka jest u niej sytuacja..nikogo nigdy nie oszukałam..wszytko co dostała przekazałam koleżance...jezeli mi nie wierzycie to trudno..bedzie trudno współpracować i jezeli bedzie potrzeba wycofam sie z tego forum tylko napiszcie
          • mamaroksany Re: w podziękowaniu dla mueller 12.01.06, 10:03
            Adria nie o to chodzi, chodzi jedynie o formę twoich wypowiedzi, czy to ty czy
            nie ty. Przecież można założyć konto tylko dla koleżanki i niech ona sobie pisze
            pod swoim nickiem, tak byłoby chyba najuczciwiej w dobie oszustów i kłamców na
            wszelkich forach. Pozatym ewidentnie w podziękowaniu nie jest napisane że
            piszesz w imieniu... tej i tej ale że dziękujesz ty jako Adria14 za coś dla
            TWOICH dzieci więc wniosek nasuwa się sam, nie zaprzeczysz...
          • foretka Re: w podziękowaniu dla mueller 12.01.06, 10:04
            W takim razie poslugujecie sie z corka jednym kontem email????? To bardzo
            dziwne... Przeciez ona pewnie nie chcialaby abys czytala jej poczte... Czemu
            nie masz swojego konta?

Pozdrawiam
            • adria14 Re: w podziękowaniu dla mueller 12.01.06, 10:11
              nie wpadłam na ten pomysł...przepraszam bardzo ale ja nie bardzo sie znam...zrobiłbym koleżance swoje konto ale wtedy posądzilibyście mnie ze mam 2konta itp. coś nie gra...wiem ze na forum jest duzo oszustek zauwazyłam z tego co czytam ale naprawde ja nią nie jestem...wprowadziłam zamęt to fakt teraz źle sie czuje z tym ale jak moge to naprawić??powiedziałam juz wszystko co moge jeszcze zrobić?przepraszam wszystkich ze przeze mnie wybuchła afera!!!teraz bede jeszcze przez chwile na forum a potem sobie ide...
    • maria_rosa Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:34
      Poczekajmy, aż sama adria14 nam to wyjaśni.
      pozdr,
      • vaniliaa1 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:35
        adria jest na forum... przed chwila wpisala sie do watku POMOZCIE smile))
        wiec tylko czekac na wyjasnienia...
    • mamaroksany adria jest na forum - czekamy :)) 12.01.06, 09:35

• adria14 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:52
      przepraszam nie zauwazyłam ze ktoś odp.
      mam 13letnią córke jestem męzatką sytuacja jest u mnie taka sobie..pisząc o bliźniakach pisałam w imieniu koleżanki której duzo przekazałyściesmile za co dziekuje...nie ma ona dostępu do neta więc kozysta ode mnie jak też inne osoby...konto na allegro mam bo czasami coś kupuje nie zawsze dla siebie...na allegro wystawiłam 2 rzeczy które sie nie sprzedały...jezeli wprowadziłam zamęt to przepraszam
      • vaniliaa1 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:53
        mnie to nie przekonuje sad
        • adria14 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:55
          jeżeli chcesz to moge przesłać zdjęcie swoje swojej córci..nawet bliźniaków z mama którzy często u mnie goszcząsmile
      • adria14 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 09:56
        i jeszcze jedno jezeli nie wierzycie lub macie jakieś zastrzeżenia to moge nawet przestaćpisać tu i zaglądac...co bedzie dla mnie trudnesad
      • foretka Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:16
        Taka sobie sytuacja... ciekawe, bo corka (??) pisze tak:
        "SIEM......mam dzisiaj za....ty chumor niewiem czemu a moze wiem hmmm...jutro
        zapowiada sie super dzień
        nie bardzo sie ciesze z budy bo 10 listopada ponoć wywiadówka a ja mam 15 bań:-
        ((((((( Q...a tym razem przegiełam...same 5 z niemca ale poprawie przed
        wywiadówką musze bo bede miała prz....bane jeszcz mi zabiorą komórke discmana
        albo skuter to masakra chociaż skuter niech sobie zabierają bo i tak juz koniec
        sezonu na jutro musze sie ustawić z Madzią znou na miasto ......ale bedzie
        jazda"

"Prezenciki pod choinke tez były supcio dostałam takie cóś do warkoczyków rolki
        super wielkie kapoce i hajs..."

No rzeczywiscie kiepsko sie Wam powodziwink

• mamaroksany zajefajnie :))) 12.01.06, 10:21

• sylraf Re: zajefajnie :))) 12.01.06, 10:25
            hm, też bym chciała mieć taką... sobie sytuację...
        • adria14 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:22
          to pisała moja córka??straciłyscie do mnie zaufanie wiem....mam nadzieje ze szybko zapomnicie o mnie...wiecej sie na tym forum nie pojawie ani na innych..tylko dokończe swoje sprawy na zamianie..może tak być??
          Ps.to ze moja córka ma praiwe zawsze to co chce to nie znaczy ze jestem super bogata...nie mam duzo pieniedzy...pozory czasem mylą..ma komórke dicmena skuter
          discmena dostała na urodziny..skuter kupiony uzywany od chrzesnego..a komórke ja jej na abonament wziełam...dobra ale nie chcem sie tłumaczyć ..zapomnijcie o mnie i jeszcze raz przepraszamsmilesad
          • sylraf Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:31
            adria14 napisała:
            > Ps.to ze moja córka ma praiwe zawsze to co chce to nie znaczy ze jestem super
            > bogata...nie mam duzo pieniedzy...pozory czasem mylą..ma komórke dicmena skuter

tak uważasz? jednak ja myslę, że ktoś, komu sie nie przelewa, nie spełnia
            wszystkich zachcianek dziecka.... zwłaszcza takich zachcianek - wybacz, ale
            disman czy skuter (na allegro najtańsze uzywane są - bagatela - od 1500 zł)
            nie sa artykułami pierwszej potrzeby...

> dobra ale nie chcem sie tłumaczyć

pewnie, bo powiesz coś jeszcze, czego powiedzieć nie powinnaś...
    • bagatelka1 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:22
      Moja intuicja mnie nie myliła uncertain
      • adria14 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:23
        wiem zamąciłam wszystko ale nie jestem oszustką!!!
        • mamaroksany stać na skuter, nawet używany 12.01.06, 10:26
          a nie stac na kosmetyki, sory ale ściemniasz totalnie, najpierw wielkie
          zdziwienie :"to pisała moja córka??" a teraz... szkoda nerwów i jak tu pomagać
          gdy człowiekowi w serce tacy szpile wbijają...
          szkoda słów, ja na takich akcjach wymiękam, adria daj spokój...
          • bagatelka1 Dobre sobie :-/ 12.01.06, 10:30
            Wiesz,że już żadna z nas ci nie pomoże i tylko dlatego odchodzisz...
            twoje posty to stek kłamstw!!!!!

• maria_rosa Re: kręcisz, kręcisz, kręcisz 12.01.06, 10:53
              Tak sie nie robi.
              Post automatycznie przypomina mi jedną z forumowiczek, kiedy to na forum pisała
              rozpaczliwe posty z prośbą o pomoc a na innych forach chwaliła się czego to nie
              ma i jaka jest bogata.smile)))

Przykre to,
              • vaniliaa1 Re: kręcisz, kręcisz, kręcisz 12.01.06, 11:06
                jezeli myslimy o tej samej osobie to tez mi ja przypomina, ale ona byla bardzie
                krzykliwasmile))))))))
      • zwiatrem Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 11:54
        Mówiłam, czekaj, intuicja dobra rzecz mnie tez uratowała od bytu w
        nieświadomości....
    • vaniliaa1 Re: dziekuje i znowu prosze:( 12.01.06, 10:52
      brak slow sad(((((((((
    • ach41 ja chyba wysiadam z tego tramwaju :( 12.01.06, 12:01
      zagotowałam się znowu sad((
      czytam posty o pomoc, mogę jakoś tam wspomóc osobę potrzebującą ale do jasnej
      ciasnej czy zawsze mam każdy nick sprawdzać w wyszukiwarce gazety.pl na allegro
      i w ogóle najlepiej na googlach???? żeby nie dać się nabrać
      paranoja jakaś sad
      adria14 mącisz Kobietko mącisz sama się plączesz w tym co mówisz sad
      po prostu czasem mam dość sad((
    • foretka Pytanie do mam, ktore pomogly Adria14 - 12.01.06, 20:39
      - na jakie imie byly wysylane paczki?? Tak z ciekawosci pytam...

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka