Dodaj do ulubionych

Biuro Podróży ABC z Poznania

IP: 81.210.121.* 29.05.04, 15:05
Bardzo często przewija się na forum nazwa Biura Podróży ABC z Poznania.
Szukam dobrego i pewnego biura z Poznania. Z opinii na forum wynika, że jest
to dobre i profesjonalne biuro. Czy ktoś może mi to potwierdzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Podróżnik Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.crowley.pl 29.05.04, 16:57
      Korzystam regularnie z usług tego biura. Zawsze mają super tanie oferty.
    • turysci Re: Biuro Podróży ABC z Poznania 29.05.04, 20:11
      Korzystaliśmy z różnych pośredników w Poznaniu i w końcu trafilśmy do ABC i już
      z nimi zostaniemy. Są rewelacyjni- dostosowują się do Twoich potrzeb i zawsze
      znajdą dla Ciebie ofertę, z której na pewno będziesz zadowolony.
      Pozdrawiamy
      -Jola i Mateusz
    • Gość: kaja Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 21:42
      ABC nie jest organizatorem wycieczek, tylko agentem. Sprzedaje więc cudzy
      produkt, ale ma większą możliwość wyszukania taniej oferty.
      Korzystałam z tego biura kupując oferty Fischera.
      Obsługa super (szczególnie na Góreckiej)
      • przemoa Re: Biuro Podróży ABC z Poznania 30.05.04, 00:12
        Zgadza się nie mają swoich produktów, ale wysiłek jaki włożyli w wyjaśnienie
        problemu grupy która miała wylecieć dzisiaj, a wylatuje był ogromny. Widziałem
        to na własne oczy jak walczyli z Triadą o właściwe traktowanie klienta. Słowem
        jest to biuro, którego pracownicy zrobią wiele aby klient nie był nabity przez
        organizatora w przysłowiową butelkę.
        • przemoa Re: Biuro Podróży ABC z Poznania 30.05.04, 01:11
          Oczywiście chodzi o lot Triady do Hurghady z dnia 29.05 na 30.05. Przepraszam za brak precyzji w wypowiedzi.
          • Gość: kaja Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 12:46
            co się stało ???????
            przełożono wylot ?????
            dlaczego ?????????
          • Gość: filip Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 19:19
            Ja też mam jak najlepsze doświadczenia ze współpracy z tym biurem. Mają 5
            oddziałów więc jest do nich zawsze blisko a poza tym widać, że znają się na
            rzeczy. Z ich relacji wynika, że bardzo dużo podróżują i nie ma kierunku, gdzie
            któryś z pracowników by nie był. To od nich zaraziłem się miłością do Krety.
            Byłem tam 3 razy i zawsze od nich. Ich rady co do tego kierunku są najlepsze.
            Polecam to biuro wszystkim.
            I polecam Kretę wszystkim

Kretomaniak
            • Gość: marta z rodziną Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 10:33
              Biuro Podróży ABC - jeśli mowa a tym biurze w poznaniu w Galerri Auchan -
              swadzim to nigdy z tym biurem
              Byłam tam w niedzielę z rodziną. Nie dość, że mają tylko 2 stanowiska a ludzi
              czekało w kolejce kilku to jeszcze po odczekaniu prawie godziny okazało się, że
              nie uwierzycie - cytuję słowa Pana z biura
              ....."przykro mi bardzo ale Chorwacji to ja Pani nie sprzedam"......
              Uwierzycie w to.??? Pan po wysłuchaniu moich uwag co do wyjazdu, a chciałam tak
              normalnie pojechać z rodziną ( mąż i dwójka małych dzieci 2 i 3 lata ) nad
              ładne ciepłe morze z ładną piaszczystą plażą no i niedrogo - wyobrażacie sobie
              a ten pan powiedziałe, że w Chrowacji nie ma ładnych plaż, i że z dziećmi tak
              daleko samochodem to nie powinniśmy jechać a poza tym że tam jest drogo.
              Chyba nie tak powinna wyglądać obsługa w biurze podróży??
              • Gość: nowa Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 11:29
                Chorwacja ma wybrzeże riasowe, więc piasek musi byc nawieziony. Tam są plaże
                kamieniste. Świetne miejsce dla nurków. Ale to nie zmienia faktu, że pracownik
                pomylił profesję. Ja zawsze jeździłam na Górecką do ABC, w Swadzimiu tylko raz
                widziałam profesjonalistów z Panoramy (jestem w Auchan co tydzień) zwykle
                siedzią coraz to nowi ludzie. Zwykle z miną jak "obcęgi". Pozdrawiam, idź do
                Matimpexu lub Agendy.
                • Gość: podróżnik Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.crowley.pl 01.06.04, 12:20
                  dlaczego uważasz, że pomylił profesję??
                  z dwójką maluchów do Chorwacji??
                  a a propos swadzimia-auchan, byłam tam wczoraj i dostałam super ofertę na Kretę
                  od uśmiechniętej pani Ani. A do Chorwacji z dwójką dzieci też pracując w biurze
                  bym nikogo nie wysłała. Skąd wiesz czy pracownik biura faktycznie powiedział to
                  w ten sposób. Poza tym zauważ, że nie było to sprzedane za wszelką cenę, ile
                  trzeba mieć profesjonalizmu, żeby pomimo pieniążków pchających się do kieszeni
                  nie skorzystać z okazji a po prostu odmówić. Myślę, że powinnaś to docenić a
                  nie obrzżać się od razu. Pójdź do innego biura a tam bez skrupułów wcisnąci
                  wszystko. Powodzenia.
                • Gość: Wawrinek Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: 81.210.121.* 01.06.04, 13:44
                  nie rozumiem co mają wspólnego nurkowie z całą tą sprawą??
              • Gość: Lulek Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:49
                Gość Ci odpowiedział szczerze, dobrze radząc a Ty masz do Niego pretensje...
                Pewnie gdyby Ci sprzedał jakieś wczasy a Ty bys "odkryła" minusy pobytu w
                Chorwacji robiłabyś aferę, że Ci wcisnął badziewie i nie poinformował rzetelnie.
                Ogólna konkluzja: niepodobało Ci się więc znikasz z tego "przybytku" i dajesz
                zarobić firmie, która wg Ciebie traktuje Cię tak jak należy!!!
    • Gość: wbn Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: 217.168.134.* 01.06.04, 14:56
      wlasnie wrocilem z hurghardy z ABC bardzo bylo milo i wszystko cacy na lotnisku
      przed odlotem itd.
      • Gość: nana Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:47
        Ja też wróciłam własnie z Turcji. Ofertę GTI wykupiłam w ABC w Swadzimiu i
        jakoś przy sprzedaży nie zauważyłam "obcęgów" - przeciwnie Pan, chyba Piotr,
        jeśłi dobrze pamiętam był bardzo miły i co najważniejsze naprawdę kompetentny.
        Widać było, że wie co sprzedaje - hotel który nam polecił Palmye Beach w Alanyi
        w 100% był taki jak go opisał. REWELACJA, hotel na plaży Kleopatry. Ludzie
        korzystajcie z usług tego biura to profesjonaliści, kto wie czy nie jedyni w
        Poznaniu a i GTI jest the best.
        • Gość: podróznik Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.crowley.pl 02.06.04, 19:40
          Ja też byłem z nimi, tzn tandem ABC - GTI w turcji, zresztą jak dzwoniłem do
          GTI w warszawie to właśnie ABC mi polecili. Byłem w hotelu Cesars w belek
          rewelacja - teraz ten hotel jest już bardzo drogi a wtedy zapłaciłem za 5* z
          allinclusive jakieś 1500 zł do dzsiaj jestem w szoku. Ja kupuje wycieczki w ich
          oddziale w Luboniu - C.H. PAJO polecam wszystkim Agnieszka i Beata są
          rewelacyjne.
          • Gość: Krzysztof Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: 81.210.121.* 03.06.04, 14:59
            dziękuję wszystkim za pomoc. zaryzykuję i zobaczę co mi w tym biurze
            zaproponują. Może spotkam się z kimś z was na wakacjach. napiszę gdzie jadę na
            forum. do usłyszenia
            • Gość: MAXIO Re: Biuro Podróży ABC z Poznania IP: *.crowley.pl 12.06.04, 19:17
              WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z GRECJI. BYŁO SUPER. DZIĘKI PANIE MARCINIE ZA TRIADĘ I
              HALKIDIKI(KUPIŁEM W CH. PANORANIE NA GÓRECKIEJ). TERAZ CZAS LECIEĆ NA SYNAJ.
              CZY KTOŚ MOŻE MI DORADZIĆ CZY BRAĆ ALL INCLUSIVE CZY 2 POSIŁKI??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka