Dodaj do ulubionych

Roma 17.07

IP: *.tpnets.com 17.06.04, 20:46
czy ktos wybiera sie do Romy 17-go lipca?
Obserwuj wątek
    • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 17.06.04, 20:46
      Zapomnialam dodac z Triada!
      • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 17.06.04, 23:46
        nie martw sie tez cie dorwe!!!!!!!
    • Gość: Agatka Re: Roma 17.07 IP: 80.50.5.* 17.06.04, 22:41
      A jaha ze ja sie wybieram i dorwe cie w pokoju:)
    • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 28.06.04, 16:52
      Witam, ja z zona wybieram sie do Romy 17.07 na 2 tygodnie
      • Gość: dAN Re: Roma 17.07 IP: *.mielecka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:40
        my wybieramy sie z zoną wlasnie 17.07 do Romy
        • vwega Re: Roma 17.07 28.06.04, 18:51
          no widze ze same malzenstwa sie tam wybieraja!!!!! Bedziemy z kolezanka
          osamotnione, ale moze stworzymy zgrana i zwarta grupe na wycieczki, wiem ze w
          niektorych biurach jak jest powyzej 6 osob to daja jakies rabaty!!!!!!!
          • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 28.06.04, 20:19
            z tymi wycieczkami to dobry pomysl, jestesmy malzenstwem 28-letnim i do Egiptu
            jedziemy pierwszy raz, nie mozemy sie juz doczekac tego wyjazdu. Mamy dosyc
            pracy i tej fatalnej "letniej" pogody
            • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 28.06.04, 20:21
              male sprostowanie: "28-letnim" tzn mamy po tyle lat a nie stazu, hehehe
              • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 28.06.04, 20:42
                To bardzo sie ciesze, my mamy po 22 lata i tez chcemy jaknajszybciej uciec od
                meczarni studiow i zapomniec o sesji. My tez jedziemy pierwszy raz do Egiptu,
                ale sporo sie juz onteresowalysmy. Nawiazalam juz nawet wtepny kontakt z Joanno
                z biura Haniego Alibaby, oraz nija ktora oferuje bardzo korzystne warunki
                wlasnie dla wiekszych grup. Co macie w planach? My napewno chcemy 2 dni kair,
                Luxor moze tez 2 (ale to nie pewne), Giftun, quady i myslimy tez o nurkowaniu z
                akwalungiem. Mocno napiety terminarz ale jak juz sie tam jest trzeba wszystko
                wykorzystac. Mozesz spojrzec na oferte tej niji jest na forum prywatnym pt:
                Hurghada
                • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 28.06.04, 22:49
                  Faktycznie macie napiety plan. My kair na 100%, Luxor rowniez. Zona troche nie
                  bardzo z plywaniem, ale ja czemu nie. Wycieczke wykupilismy, ale narazie nie
                  bylo czasu sie rozejzec co i jak. W weekend poszukam wiecej, wiec bede bardziej
                  zoorientowany. Wazna jest cena wycieczek, ale z tym poczekamy na przybycie na
                  miejsce. Na pewno chcemy sie wygrzac w promieniach Egiptu!!!
                  • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 28.06.04, 22:49
                    Skad jestescie?
                    • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 28.06.04, 23:34
                      Z Lodzi, a wy? Szczerze to my do swietnie plywajacych tez nie nalezymy. Ujme to
                      tak "umie sie utrzymac na powierzchni", ale orientowalysmy sie ze do nurkowania
                      z akwalungiem nie potrzeba dobrej umiejetnosci plywania, a nawet nie trzeba bo
                      zchodzi sie pod wode z instruktorem za reke, a w snurkowaniu, mozna to robic
                      przy brzegu co tez nie stanowi duzego problemu. Wiec spokojnie mozesz uspokoic
                      zone, tak jak ja to robie z reszta rodzinki, ktorzy znaja moje umiejetnosci!
                      • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 07:43
                        jestesmy z Bialegostoku. Ja na pewno sprobuje nurkowania, a jak sie uda
                        przekonac zone to i ona tez. Troszeczke bylem nie pewny co do hotelu Roma,
                        polozenie w centrum itd, ale poczytalem opinie w necie i ludzie sa z niego
                        zadowoleni wiec mam nadzieje ze i nam bedzie sie podobalo, poza tym
                        wykupowalismy ta wycieczke w zeszly czwartek i nic juz w Triadzie w tym
                        termienie nie zostalo. Czy cos wiesz wiecej o Romie?
                        • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 29.06.04, 12:39
                          Nie my tez bazowalysmy na opiniach z internetu. Rozwazalysmy jeszcze SeaGull
                          lub Megawish ale popierwsze Sea Gull siedemnastego byl juz sporo drozszy, a
                          Megawish daleko od centrum, a nam zalezalo aby bylo blisko bo po plazy lubimy
                          sobie zawsze wyjsc i polazic po miescie a takie codzienne dojezdy popierwsze
                          bylyby uciazliwe a podrugie drogie. Na poczatku chcialysmy jechac 10 lipca do
                          Sea Gull ale niestety nie bylo na 10 juz miejsc w samoloci. Facet w biurze
                          bardzo zachwalal Rome, ze wyslal tam juz sporo klientow i wszcy byli
                          zadowoleni. A Roma byla w sumie jedynym hotelem ktory na Forum mial same dobre
                          opinie, a w reszcie zawsze znalazly sie jkies negatywne oceny. Jutro mam
                          ostatni egzamin i juz spokojnie zaczne sie przygotowywac do wyjazdu. Chcemy
                          kupic plecak izitermiczny, podobno bardzo przydatny z upaly na wycieczkach oraz
                          aparat do zdjec podwodnych i sprzet do snurkowania. Juz nie moge sie
                          doczekac!!!!!!!!
                          • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 16:19
                            Nam podobnie babka z biura zachwalala Rome, ze dobra cena itd. Widze ze na
                            wieczor bedziemy mieli towarzystwo do piwkowania i drinkowania i chodzenia po
                            miescie, to super cieszymy sie. Szeroko idziecie jesli chodzi o zakupy. My
                            raczej az takich nie bedziemy robic, raczej bede bazowal jak dojdzie do skutku
                            nurkowanie na wypozyczalniach. Jesli chodzi o aparat to mam cyfrowe Sony i przy
                            takim zostane, jedynie pozycze na czas wujazdu druga duza karte pamiecie zeby
                            napstrykac jak najwiecej zdjec
                            • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 19:54
                              www.hurghada.neostrada.pl/oferta.htm - zajzyj tutaj, ciekawa propozycja
                              • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 29.06.04, 20:48
                                Co do wychodzenia na drinka, to my bardzo chetni. Kupujemy aparat do zdjec
                                podwodnych, taki za 35zl. Ja tez mam cyfrowke Canona i tarte na 75 zdjec,
                                pewnie bedzie zamalo ale czytalam na forum ze w kazdej kawiarence internetowej
                                mozna zgrac na plyte, jak sie ma swoj to podono wynosi okolo 15 LE, tylko
                                lepiej miec sterownik do swojego aparatu. Co do nurkowania tez nie mialysmy
                                zamiaru kupowac sprzetu, ale jak poczytalam na forum ze maski i fajki nie sa
                                nawet wyparzane w tych wyporzyczalniach, to odrazu polecialam do GO Sportu i
                                kupilam podstawowy zestaw maska i fajka, facet zachwalal a za jedno i drugie
                                zaplacilam niecale 100zl.
                                • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 21:20
                                  co to za aparat za 35zł? jesli chodzi o maske to masz racje, moze i ja sie
                                  skusze na taki zakup albo od kogos pozycze. Jak masz gg to zagadaj do mnie, moj
                                  nr 972197
                                  • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 29.06.04, 22:59
                                    mam GG 3219453. Jesli chodzi o aparat to sa to takie specjalne jednorazowki
                                    Kodaka do zdjec podwodnych. Mozna je kupic nawet w kiosku a jak nie to napewno
                                    byly w MediaMart.
                              • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 29.06.04, 20:50
                                To jest wlasnie strona tej Ani ktora jest przewodniczka na wycieczkach z nija,
                                tak jak ci pisalam wczesniej, dla wiekszej grupy daja rabaty!!!
                                • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 21:18
                                  i trzeba bedzie z jej uslug skozystac. Jak sie dogadamy, to wybierzemy opcje 4
                                  wycieczek: Kair, Luksor, quady i nurkowanie, jak bedzie nasza grupka to
                                  zaplacimy za to ok 120$/osobe. Bedzie git !!!
                                  • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 29.06.04, 23:00
                                    wszystko sie wyjasni na miejscu jak porozmawia sie z ta babka w cztery oczy,
                                    ale jst to juz jakas opcja!
    • e.kedziorek Re: Roma 17.07 29.06.04, 17:23
      Wybieram się 11 września do Egiptu po raz drugi, nie mogę już się
      doczekać...Tym razem jade do Hurghady, myślę że będzie super...Chciałam
      pomieszkać w hotelu Roma (Triada), szukam fajnej ekipy :)))
      gg 2310578
      • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 29.06.04, 18:19
        niestety jak widzisz my jedziemy 17.07 wiec po powrocie odezwij sie do mnie to
        powiem jak bylo w Romie. moj gg 972197
        • Gość: Dan Re: Roma 17.07 IP: *.mielecka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:23
          Czesc ferajna, mysle ze na pewno sie spotkamy, lecimy do Romy 17 z K-c,
          jestesmy przed trzydziechą, pozdrawiamy i sprobujemy sie z wami skontatowac
          prze GG dzisiaj wieczorkiem,Pozdrawiamy łodź i białystok. Moj GG 4832760
          • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 30.06.04, 17:26
            patrzcie jaka sie z nas robi zgrana grupa!!!!! jednak forum zbliza!!!
            • Gość: gosia Re: Roma 17.07 IP: 213.25.112.* 30.06.04, 21:54
              CZEŚĆ JA RÓWNIEŻ LECE DO ROMY 17.07 Z KATOWIC BIURO TRIADA
              A WY Z JAKIEGO BIURA JEDZIECIE
              POZDRAWIAM
              • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 30.06.04, 22:52
                tez z Triady ale lecimy z Warszawy. Lecisz sama?
                • Gość: Dan Re: Roma 17.07 IP: *.mielecka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:56
                  My z K-c z Triada jasna sprawa !!!
                • Gość: gosia Re: Roma 17.07 IP: 213.25.112.* 01.07.04, 22:47
                  JA LECE Z CHŁOPAKIEM 17.07. Z KATOWIC
              • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 01.07.04, 19:32
                my tez z Triady, lecimy z Wawy, na 2 tygodnie
                • Gość: Luc Re: Roma 17.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:07
                  Witam. Zacząłem czytać informacje zawarte na tym forum. Jestem coraz bardziej
                  zadowolony, bo też wybieram się z moją dziewczyną (mamy po 27 lat) do Romy
                  17.07 z Triady -Wrocław. Wygląda na to, że to bedzie naprawdę dobry wyjazd.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Bialy Re: Roma 17.07 IP: *.csk.pl 02.07.04, 16:14
                    I tak trzymac !!! musimy zaczac odpowiednio wczesniej w Polsce trenowac swoje
                    mozliwosci, bo w egipcie dochadzi czynnik pt. temeratura ktory w polaczeniu z
                    alkoholem, ehhhh lepiej nie mowic. A wyjazd bedzie na pewno udany !!!! czym nas
                    wiecej bedzie tym bedziemy mieli tansze wycieczki. pozdrowionka z Bialegostoku
                    • Gość: gosia Re: Roma 17.07 IP: 213.25.112.* 02.07.04, 22:14
                      Mam nadzieje , że sie wszyscy zgramy i będzie fajna zabawa.
                      pozdrawiam
    • Gość: vega Re: Roma 17.07 IP: *.tpnets.com 05.07.04, 07:08
      Ciesze sie ze ten watek tak sie rozwinal, jak go zaczynalam nawet nie myslalam
      ze zbierze sie taka ilosc osob, Bardzo sie ciesze i do zobaczenia!!!!!!!!
      • Gość: Luc Re: Roma 17.07 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:18
        Witajcie wczasowicze. Nasz czas się zbliża. Polecam na sam koniec ciekawą
        lekturę, może niektórzy już to znaleźli. Dla tych, którzy tego nie zrobili -
        link: pl.tripstop.com/?fdn=KKKK447S541sKKKKalb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka