Dodaj do ulubionych

AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKontakt

IP: *.ium.no / 212.125.240.* 08.08.04, 11:43
Obserwuj wątek
    • Gość: Doxy5 Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: 195.205.16.* 09.08.04, 11:05
      Nie badz taka/taki chytra/chytry. Ja sie tam wybieram 18,09 i tez bym sie
      chetnie o tym hotelu czegos dowiedzial :}}} {z pierwszej reki}
    • Gość: Agata Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:59
      Cześc,
      kontaktuję się:))
      Holiday inn jest suuuper!!! Możesz jechać śmiało napewno będziesz bardzo
      zadowolona.
      Jeśli chcesz jakieś info chętnie odpowiem.
      Pozdrawiam
      Agata
      • Gość: Doxy5 Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: 195.205.16.* 09.08.04, 14:57
        Wreszcie jakis "swiadek naoczny". Czy jezdzi tam tak malo Polakow ?
        Na temat tego hotelu jest b.malo info. No ale teraz.....
        1. Czy widzialas "jakies" roznice pomiedzy opisem H. a Twoimi spostrzezeniami?
        2. Czy sa jakies "kruczki" o ktorych trzeba wiedziec np. lokalizacja pokoi
        3. Czy w okolicy mozna zjesc baraninke ?
        4. Wszystkie inne typu: "co powinienes wiedziec jadac do Safagi
        Egipt jako taki znam od Alexandrii do Luxoru. Jade 6 raz ale nie bylem na płd.
        od Hurgady.
        • Gość: Agata Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:00
          Jako "świadek naoczny" mogę powiedzieć, że znalazłam się dość przypadkowo w tym
          hotelu. Opis w katalogu zobaczyłam dopiero dzień przed wyjazdem i zarówno opis
          jak i zdjęcia trochę mnike zniechęciły.
          W rzeczywistości wygląda dużo lepiej.
          Jeżeli chodzi o pokoje to są one bardzo standardowe:
          łóżko małżeńskie, toaletka, telewizor, telefon, komoda, lodówka zwana też
          minibarem, szafki nocne, fotele, stolik itp
          W łazience przysznic umywalka wszystko codziennie sprzątane, wymiana pościeli i
          ręczników też codziennie.
          Przy każdym pokoju duży balkon ze stolikiem i krzesłami.
          Znajomi mieli pokój ok. 50 m. ponieważ byli z dzieckiem na dostawce, my (2 os.
          dorosłe)mieliśmy pok. ok.20 m.
          Obsługa naprawde świetna (przepadali za 2 letnim synkiem naszych znajomych)
          Jedzenie:
          nam bardzo smakowało , wszystko pyszne, ładnie podane, nie było żadnych
          sensacji żołądkowych.
          Raz w tygodniu kolacja podawana na świerzym powietrzu i wtedy pyszne owoce
          morzaz grilla. No i bardzo dobrą baraninke, którą wszyscy sie zachwycaliśmy,
          była świetnie przyprawiona.
          Nam najbardziej przypadła do gustu knajpka przy plaży - koniecznie spróbuj tam
          Holiday Inn Sandwich:))
          Plaża
          barzdo fajna, piaszczysta, z łagodnym zejściem, szeroka, leżaki, materace,
          parasole free.
          Myślę,że w Safadze będzie dobrze każdemu kto nastawił się na odpoczynek i
          relaks, jeżeli nastawiasz sie na dyskoteki i szleńcze nocne życie to raczej nie
          polecałabym Safagi.
          Mnie i moim kompanom bardzo się podobało, zwłaszcza że w Holidayu znajduje sie
          centrum nurkowania.
          Życzę udanych wakacji
          Agata
          • Gość: Doxy5 Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: 195.205.16.* 09.08.04, 16:19
            No i popatrzcie ludziska !!!!
            Mozna w paru zdaniach ujac wszystko co potrzeba !!
            Serdeczne dzieki. Mam nadzieje ze zalicze moje setne egipskie nurkowanko :}
            Jeszcze male pytanko. Czy ruszalas sie poza Safage. Jezeli tak ,to jak to
            wyglada np. do Hurgady czy El Quseir ?
            • Gość: Agata Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:34
              Podczas naszego dwutygodniowego pobytu wybraliśmy się do Hurgady.
              Było bardzo sympatycznie, chociaż strasznie głośno, gwarno, tłoczno... no a po
              powrocie Safaga wydawała nam się jeszcze fajniejsza. Byliśmy też oczywiście na
              kilku wycieczkach fakultatywnych, które wykupiliśmy w Orbit Tour, znajdującym
              się w pasażu na przeciwko Holiday Inn. Ceny był tam o wiele niższe niż u
              rezydenta.
              Pozdrawiam
              Agata
              • Gość: Gabri Re: AGATA,ktorabylawSAFAGA HOLIDAY INN,prosze oKo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 20:07
                Czy te wycieczki były w jezyku polskim? Prosze o szybką odpowiedz dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka