Dodaj do ulubionych

Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont

16.08.04, 14:52
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.rtk.net.pl 16.08.04, 14:55
      wczoraj wróciłem z sultana i żadnych remontów nie było, tak że bez obaw.
      • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:19
        Dzięki bo miałem info ze Scan Holiday że jest
    • corrina_f1 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 14:56
      To nowy hotel, nie wiem naprawde, co by tam mozna juz teraz remontowac... co
      najwyzej dobudowywac, ale miejsca na nowe posiadlosci tez raczej juz nie ma ;)
    • Gość: axe10 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: 212.78.225.* 16.08.04, 15:16
      W biurze podrózy w Warszawie podali mi info, że w pobliżu/na terenie hotelu są
      prowadzone prace budowlane.
      • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:20
        No właśnie mi też
      • corrina_f1 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:31
        Gość portalu: axe10 napisał(a):

> W biurze podrózy w Warszawie podali mi info, że w pobliżu/na terenie hotelu

> prowadzone prace budowlane.

W zeszlym roku w maju owszem, w hotelu po lewej stronie plazy, czyli Hor Palace
        prowadzone byly budowy, w ciagu dnia czasem nawet dosc glosno bywalo, ale
        slychac bylo glownie na plazy. Ale oni pracuja jeszcze wolniej i gorzej niz
        Polacy, po 2 godzinach 3godzinna przerwa :))
        Gdzies mam fotke jak tylko znajde, to wrzuce.

pzdr
        Kasia
      • Gość: brachu Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 01:05
        jesli chodzi o to pytanie to egipt jest cały czas w remoncie ,a to sie
        odzwierciedla wszedzie to znaczy ze jest takie prawo w egipcie ze do póki
        nieskonczy sie remont to niepłacisz podatków i wszyscy z tego korzystaja wiec
        sie nieprzejmuj bo wszędzie jest remont ;)
    • Gość: Ola Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.torun.mm.pl 16.08.04, 15:37
      Wróciła z Sultana 11 sierpnia. Widziałam w remoncie może ze dwa pokoje /w
      części przy ogrodzie/- ale prowadzone jest to bezszelestnie.
      Po prawej stronie Sultana budowany jest nowy hotel, ale nie widziałam, zeby
      ktoś tam intensywnie pracował- bynajmniej ani na plaży, ani na basenie slychać
      nic nie było.
      Również po lewej stronie Sultana prowadzone są jakieś prace- raz udało mi się
      nawet złapać jakiś robotników;-) Ale bez obaw Piotrunio- nie dzieje się tam
      nic, co mogłoby zakłócać wakacje.

Pozdrawiam serdecznie
      Ola
      • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 17.08.04, 13:59
        Dzięki za info, w gruncie rzeczy nie jedzie się tam po to żeby siedzieć w hotelu
        • Gość: Ola Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.torun.mm.pl 17.08.04, 15:19
          Jak uzbroisz się w dwudniową cierpliwość, to sprawdzę tę informację u źródła w
          Sultan Beach. Mam z nimi kontakt, ale tylko wieczorami.

Pozdrawiam
          Ola
          • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 18.08.04, 17:00
            Dzięki i czekam na info
            • pc_maniac Mam nadzieję, że jak sprawdzicie tą informację... 18.08.04, 20:30
              ... to zamieścicie ją na Egipt-hotele w wątku dotyczącym tego obiektu.
              • aleksandra.nowakowska Re: Mam nadzieję, że jak sprawdzicie tą informacj 18.08.04, 20:34
                Spokojnie Szefie:)))- obiecuję, ze sama naniosę tę info na Egipt Hotele.

Pozdrawiam
                Ola
    • Gość: Asia Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:13
      Wróciłam 12, nie ma żadnego remontu. Obok budowany jest nowy hotel, ale prace
      nie sa uciazliwe dla rezydentów Sultan Beach. Hotel wart polecenia!
      • aleksandra.nowakowska Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 24.08.04, 00:38
        Witam i z góry przepraszam, że sprawdzanie czy bedzie remont w SB trwało tak
        długo, ale... taki jest Egipt.

Hotel jako tako prywatnej osobie nic nie potwierdził, ale ... z informacji od
        obsługi hotelu, z którą utrzymuję kontakt sprawa ma sie tak:

doradzono mi, by jednak przyjechać na wczasy w październiku, a nie we wrześniu.

Jest to informacja uzyskana prywatnie, nie sądzę by miał ktoś powody, by
        wprowadzać mnie w błąd.

Więc decyzję, czy we wrześniu 2004 pojechać do Sultan Beach- pozostawiam
        Państwu. Nie doradzam, nie odradzam- przekazuję tylko to, co sama usłyszałam.

Ale jeśli polscy touroperatorzy podają informację o jakiś hałasach, a znajomi
        odradzają mi przyjazd we wrześniu, to być może faktycznie budowy dookoła Sultan
        Beach ruszą w końcu pełną parą i za parę miesięcy ten kawałek HRG będzie
        inaczej wyglądał.

Pozdrawiam
        Ola
        • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 01.09.04, 16:30
          Może nie będzie tak strasznie, sporo ludzi twierdzi że jest to dobry hotel wart
          polecenia. Zobaczymy przekonam się o tym już za tydzie.
      • piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 01.09.04, 16:29
        Dzięki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka