Gość: krzysiek Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.rtk.net.pl 16.08.04, 14:55 wczoraj wróciłem z sultana i żadnych remontów nie było, tak że bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:19 Dzięki bo miałem info ze Scan Holiday że jest Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 14:56 To nowy hotel, nie wiem naprawde, co by tam mozna juz teraz remontowac... co najwyzej dobudowywac, ale miejsca na nowe posiadlosci tez raczej juz nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe10 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: 212.78.225.* 16.08.04, 15:16 W biurze podrózy w Warszawie podali mi info, że w pobliżu/na terenie hotelu są prowadzone prace budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:20 No właśnie mi też Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 16.08.04, 15:31 Gość portalu: axe10 napisał(a): > W biurze podrózy w Warszawie podali mi info, że w pobliżu/na terenie hotelu są > prowadzone prace budowlane. W zeszlym roku w maju owszem, w hotelu po lewej stronie plazy, czyli Hor Palace prowadzone byly budowy, w ciagu dnia czasem nawet dosc glosno bywalo, ale slychac bylo glownie na plazy. Ale oni pracuja jeszcze wolniej i gorzej niz Polacy, po 2 godzinach 3godzinna przerwa :)) Gdzies mam fotke jak tylko znajde, to wrzuce. pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brachu Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 01:05 jesli chodzi o to pytanie to egipt jest cały czas w remoncie ,a to sie odzwierciedla wszedzie to znaczy ze jest takie prawo w egipcie ze do póki nieskonczy sie remont to niepłacisz podatków i wszyscy z tego korzystaja wiec sie nieprzejmuj bo wszędzie jest remont ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.torun.mm.pl 16.08.04, 15:37 Wróciła z Sultana 11 sierpnia. Widziałam w remoncie może ze dwa pokoje /w części przy ogrodzie/- ale prowadzone jest to bezszelestnie. Po prawej stronie Sultana budowany jest nowy hotel, ale nie widziałam, zeby ktoś tam intensywnie pracował- bynajmniej ani na plaży, ani na basenie slychać nic nie było. Również po lewej stronie Sultana prowadzone są jakieś prace- raz udało mi się nawet złapać jakiś robotników;-) Ale bez obaw Piotrunio- nie dzieje się tam nic, co mogłoby zakłócać wakacje. Pozdrawiam serdecznie Ola Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 17.08.04, 13:59 Dzięki za info, w gruncie rzeczy nie jedzie się tam po to żeby siedzieć w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.torun.mm.pl 17.08.04, 15:19 Jak uzbroisz się w dwudniową cierpliwość, to sprawdzę tę informację u źródła w Sultan Beach. Mam z nimi kontakt, ale tylko wieczorami. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 18.08.04, 17:00 Dzięki i czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Mam nadzieję, że jak sprawdzicie tą informację... 18.08.04, 20:30 ... to zamieścicie ją na Egipt-hotele w wątku dotyczącym tego obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.nowakowska Re: Mam nadzieję, że jak sprawdzicie tą informacj 18.08.04, 20:34 Spokojnie Szefie:)))- obiecuję, ze sama naniosę tę info na Egipt Hotele. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:13 Wróciłam 12, nie ma żadnego remontu. Obok budowany jest nowy hotel, ale prace nie sa uciazliwe dla rezydentów Sultan Beach. Hotel wart polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.nowakowska Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 24.08.04, 00:38 Witam i z góry przepraszam, że sprawdzanie czy bedzie remont w SB trwało tak długo, ale... taki jest Egipt. Hotel jako tako prywatnej osobie nic nie potwierdził, ale ... z informacji od obsługi hotelu, z którą utrzymuję kontakt sprawa ma sie tak: doradzono mi, by jednak przyjechać na wczasy w październiku, a nie we wrześniu. Jest to informacja uzyskana prywatnie, nie sądzę by miał ktoś powody, by wprowadzać mnie w błąd. Więc decyzję, czy we wrześniu 2004 pojechać do Sultan Beach- pozostawiam Państwu. Nie doradzam, nie odradzam- przekazuję tylko to, co sama usłyszałam. Ale jeśli polscy touroperatorzy podają informację o jakiś hałasach, a znajomi odradzają mi przyjazd we wrześniu, to być może faktycznie budowy dookoła Sultan Beach ruszą w końcu pełną parą i za parę miesięcy ten kawałek HRG będzie inaczej wyglądał. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 01.09.04, 16:30 Może nie będzie tak strasznie, sporo ludzi twierdzi że jest to dobry hotel wart polecenia. Zobaczymy przekonam się o tym już za tydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrunio15 Re: Czy w Hotelu Sultan Beach jest teraz remont 01.09.04, 16:29 Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś