Dodaj do ulubionych

Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia

03.07.05, 15:42
Postaram się przestrzec wszystkich którzy planują urlop z biurem podróży
Triada. Jeżeli możecie jeszcze zrezygnować róbcie to bez zastanowienia -
inaczej Triada (czyt. Tragedia) zorganizuje wam "UCIECZKĘ OD CODZIENNOŚCI".
A więc od początku. Zdecydowałem się wykupić ofertę Traf (szlag mnie TRAF-
ia) Egipt(Hurghada, hotel 3*). W Częstochowie niestety nie dowiedziałem się
co to będzie za hotel (zamotana Pani tylko głupio się uśmiechała i mówiła że
nic nie wie) Jak się okazało w warszawskiej Triadzie (czyt. Tragedii) pan
Michał Ś. z działu egipskiego poinformował że będzie to hotel Santa Maria z
dobrym standardem, prywatną plażą, 3 restauracjami itd. Po przylocie do
Hurghady - Triada zaczyna "działać" w swoim stylu. Pierwsze oszustwo wiza 18
$ zamiast 15$ (na lotnisku stoją arabowie i wykrzykują Triada, Triada)
Po przywiezieniu do hotelu Santa Maria - rozpoczyna się szok (dalej będzie
walka z głodem i brudem). Pani rezydent Bogusia przemawia po angielsku (jej
angielski jak w filmie Miś) "Special rooms for special guest from Triada.
Vip room, please") No i dostaliśmy special (brud, bez balkonu, z oknem na
ulicę). Cóż się dziwić hotel w trakcie remontu - podobno to normalne w
Triadzie. Restauracji brak, plaża jest publiczna przychodzą nawet ludzie z
psami aby się popluskały z klientami Triady. Basen - sam nie wiem czy
znajdowały się w nim hektolitry moczu, czy coś innego - żółto-brązowe plamy
się w nim unosiły. Następnie poznaliśmy naszą panią rezydent,
gdyż "poliglotka" Bogusia była z nami gościnnie. MONIKA SZ.-(jeszcze mnie
przechodzą dreszcze). To osóbka która zupełnie nas lekceważyła (nawet
napisała na tablicy informacyjnej w hotelu aby nie dzwonić przed 9 rano)
Wszystko to byłoby do zniesienia, nie oczekiwałem luksusów, jednak w ofercie
nie napisali że są to wczasy ekstremalnie odchudzające. Śniadanie bryła
zjełczałego masła rzucona na stół w nieklimatyzowanej jadalni, czerstwe
pieczywo, padnięte pomidory i mortadela. Kolacja ryż, wołowina, kurczak,
padnięte warzywko a po interwencji wszyskich uczestników otrzymaliśmy melona.
Być może jeszcze coś było jednak nie jestem pewien czy był pokarm. Jadłospis
nie zmieniał się przez 7 dni.
Pokoje - karnisz który został zerwany przez obsługę hotelu pierwszego dnia
pobytu do naszego wyjazdu nie został naprawiony.
Wylot - został nam przesunięty o 3 godziny. Pani Monika Sz. zamiast pomóc i
na bieżąco informować turystów, że będą mieli kłopoty z biletami (wszyscy
lecieliśmy innym samolotem, inny był numer lotu) siedziała na lotnisku ze
swoimi koleżankami i piła kawę. Wszystkich miała dokładnie gdzieś.
Nie chcę żebyście myśleli, że przesadzam i mam wygórowane wymagania. Podczas
naszego pobytu 72 osoby podpisały oświadczenie wyrażające niezadowolenie z
działalności Triady. Została też poinformowana ambasada w Kairze.
I jeszcze jedna informacja, nie jest to pewne ale najprawdopodobniej hotel
Santa Maria w Hurghadzie nie ma certyfikatu przyznającemu mu 3*.

Niedługo będę miał fotki pożywienia jakie dostawaliśmy i hotelu w którym
mieszkaliśmy. (marcin12011978@NOSPAM.gazeta.pl)

NIGDY WIĘCEJ, jeżeli możecie rezygnujcie, Triada (Tragedia) nauczy was
survivalu.
Obserwuj wątek
    • Gość: minister Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 15:54
      Pewnie cały pobyt poświęciłeś na węszenie i niczym nieskrępowane wyszukiwanie
      mankamentów...
      Tragedia, walka z głodem i brudem, siki w basenie, brak balkonu, pies na plaży,
      zjełczałe masło (dobrze,że chociaż dostałeś melona...), zerwany karnisz...
      Zaiste będziesz miał po latach co wspominać.
      • Gość: zruc Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 16:00
        Te minister u Urbana kurs kończyłeś!!
      • marcin12011978 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 03.07.05, 16:30
        Minister. Czy Ty jesteś pracownikiem Triada. Bo odpowiedź właśnie na to
        wskazuje.
        • Gość: minister Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 16:32
          Nie jestem. A ogłaszają nabór?
          • marcin12011978 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 03.07.05, 16:33
            Tak, myślę że byś pasował do tego towarzystwa.
            • Gość: minister Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 16:38
              Byłeś kiedykolwiek zadowolony z jakiegoś wyjazdu?
              Czy zawsze twoje "podróżowanie" sprowadzało się do szukania z lupą w ręku kurzu
              w hotelowym pokoju...
              • marcin12011978 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 03.07.05, 16:43
                Minister, w odróżnieniu od Ciebie nie tylko siedzę i stukam w klawiaturę.
                Jeżeli chodzi o mnie polecam Neckermann byłem z nimi w Turcji i Hiszpani, nie
                mogę im nic zarzucić. Grecja i Chorwacja z innych mniejszych biur, które jednak
                szanują swoich klientów.
                A tobie radzę odpuść swoje komentarze, które nijak się mają do tematu. Naprawdę
                odnoszę wrażenie, że jesteś pracownikiem Triady, w przeciwnym wypadku trzeba
                być idiotą aby wypowiadać się w temacie w którym nie ma się nic kompletnie do
                powiedzenia.
                • Gość: minister Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 16:51
                  Ło matko, masz rację. Jakakolwiek polemika z człowiekiem, który Chorwację
                  musiał odwiedzić z biurem podróży, pozbawiona jest sensu.
                  Rzeczywiście w temacie takiego "podróżowania" jestem kompletnym idiotą.
                  Tylko chylić czoła przed takim prawdziwym globetrotterem...
                • Gość: ala Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.imgw.gdynia.pl 03.07.05, 16:59
                  Również byłam w tym hotelu z oferty traf i zastanawiam sie czy moge wystąpić o
                  zwrot kasy poniewaz byłam tam okolo 2 miesiecy temu.Zgadzam sie z opiną ze
                  jedzenie było okropne. Plaza przez 2 dni praktycznie była zamknieta poniewaz
                  kładli asfalt koło plazy oraz w sasiednim hotelu- oczywiście rezydentka olała
                  nas i stwierdzila ze ulice musza dokonczyc. Zadalismy udostepnienia innej
                  plazy, ale niestety były to tylko żądania bo rezydentka nic nie zrobiła w tym
                  kierunku.
                • Gość: jadzia Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:26
                  marcin olewaj posty tego osla ministra. szkoda kolejnych nerwow. wspolczuje Cie
                  ze tak Ci triada skopala wyjazd. ja wprawdzie nie mialam z nimi najmniejszych
                  problemow rok temu ale to co piszesz jest az nadto wiarygodne. pozdrawiam
                  • Gość: minister Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 17:41
                    "ale to co piszesz jest az nadto wiarygodne"
                    Czytasz Fakt?
                    • Gość: juss Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:56
                      tak sobie czytam od kilku dni posty ministra i wnioskuje , że w budzie dla psa
                      tez by mu bylo dobrze ; jednak wiekszosc ludzi ma troche wieksze wymagania i
                      nie powinno nikogo dziwic, ze mieszkanie w syfie ich nie satysfakcjonuje
      • Gość: kw Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:44
        jak chciales traf to masz traf, w przyszlosci wybierz hotel z oferty a los na
        pewno nie wywali ci takiego TRAF'A
    • Gość: Majka Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.chello.pl 03.07.05, 17:52
      Jest to kolejny post na temat tego hotelu i Triady, a co roku na forum
      pojawiają się dziesiątki postów z narzekaniem na usługi biura Triada, więc nie
      rozumiem, dlaczego ludzie jeździcie z takim dziadowskim biurem, które każdego
      roku ma mnóstwo wpadek? Uczcie się na błędach innych jeżeli sami nie chcecie
      mieć zmarnowanego urlopu i po prostu korzystajcie z usług bardziej wiarygodnych
      biur podróży, a nie po przyjeździe piszecie kolejny post ostrzegający przed tym
      biurem, który jak widać nie odnosi żadnego skutku, bo kolejni naiwni liczą,że
      im to z pewnością sie uda(i niektorym się udaje, ale to raczej wyjątki
      potwierdzajace regułę). OMIJAJCIE TRIADĘ, TO Z PEWNOSCIĄ ZWIĘKSZY WASZE SZANSE
      NA UDANY URLOP. Pozdrawiam
    • Gość: nr 235 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 19:17
      Czesc Marcin! Co do tych fotek to tak jak obiecywaliśmy zaraz je wysyłamy
      (brudny basen, psie żarcie, brudne ręczniki i łazienki...itd.). Ministrem się
      nie przejmuj, bo widać ten człowiek nigdy nie jechał na wczasy z biurem podróży
      i pewnie nic nie wie na temat standardów hoteli w poszczególnych krajach. A
      może rzeczywiście śpi na wczasach gdzieś po szopach i nie rozumie,ze jak się
      płaci to i wymaga tego co w umowie.Zresztą mnie też zdążył podobnie
      skrytykować, więc stawiam na to, że jednak jest bliżej związany z TRAGEDIĄ.
      Wracając do 3* to informacja jest pewna, bo 3 dni użeraliśmy się z menagerem
      hotelu w sprawie okazania certyfikatu. W końcu po tym jak obiecał podpisać
      oświadczenie zniknął gdzieś na 2 dni, a przypadkiem potem spotkany odmówił
      wystawiania jakichkolwiek oświadczeń (niby odgórny zakaz). Wszystkich
      zainteresowanych, którzy jeszcze nie złożyli reklamacji z żądaniem zwrotu
      pieniędzy informuję, że wbrew temu co mówią biura podróży reklamację można
      złozyć nie tylko na ręce rezydentki czy pilota, ale także w biurze po powrocie
      do kraju i nie jest to termin kilku czy kilkunastodniowy. Więc wszystkich
      poszkodowanych zapraszam do składania w TRAGEDII reklamacji. Dodatkowo wszyscy
      z tych ponad 70-ciu osób podpisanych na oświadczeniu otrzymają jego kopię.

Ostatnio do biur i sądów trafiła lawina takich reklamacji i pozwów. Na
      szczęście ogromna większość wygrywa, a my na dodatek mamy jeszcze to
      oświadczenie podpisane przez prawie cały hotel. Dla sądu to znaczący dowód!
    • Gość: nr 235 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 19:24
      a na dodatek chciałbym wspomnieć,że chłopcy z obsługi, a przedewszystkim
      kelnerzy w tym hotelu, choć terroryzowani przez właściciela i jego
      synka "słonia bez trąby", jak go tam nazywano, byli na prawdę super mili. Oni
      sami nie jedli w hotelu,bo nie mogli patrzeć na to czym nas tam karmia ;-)
    • Gość: gość Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.master.pl 03.07.05, 19:25
      pozostaje mieć nadzieje,że nie każdego ministra w Polsce życie tak okrutnie
      skrzywdzilo.
      • regii1 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 03.07.05, 19:45
        nie wiem czy miałem szczęście ale jeżdże z Triade od paru lat po róznych
        krajach min. Grecja , Egipt, Włoch i nigdy nie miałem im nic do zarzucenia a
        może poprostu trzeba było wybrac konkretny hotel o którym cos wiadomo a nie
        liczyc na cud wybierajac traf i to 3* w egipcie hotele mają zanizony standard
        także min.4* Współczuję Wam wszystkim bo to co piszecie jest "dość"
        wstrząsające ale myśle że następnym razem warto dokładnie zastanowić sie
        dokładnie nad konkretnym hotelem i lepiej dopłacic proszkę ale być pewnym
        udanych wakacji
        • Gość: zushka Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.05, 19:53
          jedno się zgadza.Triada pozostawia po sobie niezatarte wrażenie..tak to idzie w reklamie???
        • Gość: nr 235 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 19:58
          masz rację! więcej sie na to nie zdecyduję, lecz już z takiej ofert kiedys
          korzystaliśmy i było nieźle. Za to w tym roku TRAGEDIA chciała na nas zarobić!
          Stracili na wieloe lat dobre imię firmy. Ale czy było warto? To pytanie kieruję
          do zarządzających TRAGEDIĄ ;-), bo pieniądze i tak odzyskamy!
          • Gość: zruc Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.07.05, 21:22
            W tamtym roku wykupiłem tfaf 3*,był Ambassador i było fajnie. W tym roku
            wykupiłem 4* Był Al Star i było dno.Wierzę po prostu tylkow pecha.
    • szarlota123 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 03.07.05, 22:22
      Ja nie moge narzekac na Triade, było fajnie. Nic (prawie nic) nie mogę im
      zarzucic przynajmniej nie tyle żebym mogła narzekac. Dla mnie najważniejsze
      było , że mogłam zobaczyć Egipt.
      • Gość: nr 235 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to TRAGEDIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.05, 22:40
        Egipt jest przepiękny..masz rację, ale traci urok kiedy chodzisz głodna, Twoje
        biuro ma Cię w d..., w basenie syf, na publiczną plażę bez natrysków kawał
        drogi, w pokojach i łazienkach brudno...a przecież zapłaciłaś za 3*.TRIADA nas
        oszukała i spieprzyła mi wakacje na które czekałem cały rok.
        • Gość: deo Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to TRAGEDIA IP: *.devs.futuro.pl 03.07.05, 23:05
          pewno to co piszesz to prawda ale cóż miałeś pecha ...
          jeden sensowny wniosek , który z tego płynie oprocz oczywiscie rekompensaty
          finansowej dla ciebie to nie jechac do tego hotelu a moze i Triada z niego
          zrezygnuje a drugi - nie jechać do hoteli z trzema gwiazdkami ...
          W czterogwiazdkowej Romie - nikt nie głodował !!!
          • mgurniak Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to TRAGEDIA 04.07.05, 07:42
            ja tez tego nie rozumiem zeby jechac z Triada ... wiedzac ze moze byc źle!!! chyba jestescie naiwni i myslicie ze bedzie dobrze. za male pieniadze - kiepskie wczasy .....ktos chce zaoszczedzic .....wyda wiecej bo moze nie przezyc . Nigdy z triada nie bylam i nie bede !!!!
    • szarlota123 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 04.07.05, 07:50
      Moze masz rację, ja byłam w przepieknym hotelu . Na objazdówce mielismy
      kiepskie hotele, ale nie zwracałam na to uwagi bo mało tam przebywałam. Ale
      prawda jest taka,że w tych hotelach było troche mało jedzenia .
      Ale nie rozumiem ,jak ktos może negować Triadę, jak nigdy z nia nie był.
      Poz
      • Gość: CQ Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:14
        kilka wycieczek z triadą i raczej nie mieliśmy problemów. w tym roku sharm ***
        na chybił - trafiliśmy do SUN SET i było ok. czysto, posiłki szwedzki stół wiec
        mozna było napychac sie do woli (sniadania niestety monotonne - po 4 dniach juz
        nie mogłem patrzec na jajka na twardo), basen ok, plaza przy zajebistej rafie...
        musieliscie naprawde fatalnie trafic, a szkoda bo jakby ktos tak mi spsuł egipt
        to tez bym chciał strzelać...
        • Gość: mariusz Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedi IP: 195.205.73.* 04.07.05, 09:21
          ja bylem w sharmie z trafa w 5*, 1 raz z triada wiec wolalem potem nie marudzic
          ze zle trafie
          i trafilem do radissona, hotel zajebisty
          biuro tez ok zadnych zastrzezen nie mam
          o hotelach w egipcie i ich standardzie powszechnie wiadomo wiec nie warto
          marudzic jak sie wybiera 3* i to jeszcze z trafa, bo moze byc roznie
          • Gość: nr 235 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedi IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.05, 10:14
            3*** hotele w Egipcie są w porządku, pod warunkiem, że te 3*** rzeczywiście
            posiadają. Hotel w którym zostaliśmy zakwaterowani tego standardu nie posiada i
            w tym jest rzecz. Na wycieczkach spotykaliśmy ludzi, którzy mieszkali w 3***
            hotelach (np. Ambasador czy Empire) i wcale nie narzekali. My mamy pretensje do
            TRIADY że zakontraktowała hotel pozostający w budowie, który nie posiada
            standardu 3***. A to, że w katalogu TRIADY figuruje jako 3*** nie jest żadnym
            dla nas wyznacznikiem, bo doskonale wiemy że takiego standatdu po prostu NIE
            POSIADA. W związku z powyższym TRIADA złamała warunki zawartej umowy i to jest
            powodem masowo składanych reklamacji u rezydentki.
            • Gość: mariusz Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedi IP: 195.205.73.* 04.07.05, 12:59
              a to inna sprawa, macie racje
              my mielismy podobna historie z wiza egipska i kase nam oddali
              nie wiem czy oni nie sprawdzaja swoich kontrahentow czy az tak mocno leja na
              klientow
            • Gość: Ania25 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:12
              A czy ten hotel Santa maria jest w ogóle w katalogu? Ja go nie widzę! Z
              ***gwiazdkowych w Egipcie Triada w katalogu przedstawia tylko Ambassadora i
              Empire czyli mogliscie przypuszczać ,że traficie do któregoś z nich. To może
              być kolejny argument na ewentualną sprawę sądową. Pozdrawiam Was i życzę
              powodzenia w walce o pieniądze. Dodam że z Triadą bylam dwa razy na wycieczkach
              ( Hiszpania i Egipt - Ambasasdor) i jestem zadowlona, ale tego co was spotkalo
              nie mozna zignorować ;(((
              • Gość: Ania Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to NIE Tragedi IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 20.07.05, 17:09
                oferta typu Traf charakteryzuje sie tym, ze nie wiesz do konca w jakim hotelu
                wyladujesz. i najczesniej jest to hotel spoza katalogu, to jest wszedzie
                dokladnie opisane, wiec nie jest to akurat zaden argument do reklamacji.
    • Gość: Mała MI Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:21
      egipt jest piękny, kiedyś tam wrócę

ale co do TRIADY to nic nie jest przesadzone, prócz tego dodam, że
      przewodnicy oszukują, nie zwracając kasy za bilety nie wykorzytane (zawsze
      kupuje się na miejscu i nie trzeba robić rezerwacji)

rezydentka ma prócz braku taktu i jakiejkolwiek ogłady ma niezły tupet, poza
      tym sprawia na mnie wrażenie niezbyt bystrej(może tego nie powinnam pisać, ale
      jeszcze raz podkreślam, że to moja subiektywna opinia, kiedy przypomne sobię
      jej brak przewidywania skutków [lekceważąc klientów naraża się na negatywne
      opinie i zwolnienie z pracy], nie umiała sobie zupełnie radzić z sytuacjami, np
      wyczytwanie listy, w sumie to może nie powinnam pisać, że jest niezbyt bystra
      bo tak na dobrą sprawę widziałam ją 2 razy w życiu)

właściciel hotelu tez jest niczego sobie, kazał zamknąć sklep spożywczy, bo
      woda tam była po 2 funty (lub 1,5 zalezy od targowania :)) a w hotelu po 3 funty
      więc sklepiku już nie ma,

o jedzeniu i stołówce nawet nie wspominam

mimo wszystko egipt i egipcjanie pozostawli bardzo miłe wrażenie :)
    • Gość: koko Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:08
      a co Ty nie czytałeś wcześniej recenzji na temat tego hotelu zresztą co to
      wymagać to tak jak u nas max DWIE GWIAZDY więc sam sobie jesteś winien ja to
      biuro oceniam doś Wysoko są niedociagniencia ale tak jest wszendzie Jak ktoś
      jest Francuskim Pieskiem to tak juz jest
      • Gość: SYSIA Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia IP: *.lodz.mm.pl 20.07.05, 22:56
        Aniu 25 jeśli byłaś w Ambasadorze w Egipcie to prosze napisz jakie sa Twoje odczucia co do tego hotelu bo wybieram się tam za tydzień./ Oczywiście proszę o opinię na forum HOTELE chyba że juz tam ja zamieściłaś. Pozdrawiam i z góry dziękuję...
    • monik39 Re: Triada - Unikajcie!!! Dla mnie to Tragedia 29.08.05, 13:42
      Wcale mnie nie dziwi Twój opis,bo jak chce się luksusów w kraju muzułmańskim to
      wybiera się co najmniej hotel 5-cio gwiazdkowy, ale nigdy ***.
      Tak naprawdę wystarczy wziąć 4* i jest przyzwoicie. Wiadomo przecież, że ich 4*
      to tak jak u nas 2 lub 3*. Może i tego nie wiedziałeś, ale teraz jesteś
      bogatszy o doświadczenia. Aha, jeszcze jedno- w Triadzie różnica pomiędzy 3 a
      4* hotelem traf wynosi 100 zł (czy warto oszczędzać na wakacjach?)
    • Gość: Karus Sam jestes sobie winien! IP: *.astral.lodz.pl 29.08.05, 14:09
      Nie rozumiem o co Ci chodzi???? Co do tego ma biuro podrozy Triada??? Sam
      wybrales hotel 3 gwiazdkowy wiec miales to za co zaplaciles...Rozumiem ze
      gdybys pojechal do tego samego hotelu z jakims innym biurem to byloby inaczej?
      Wybacz, ale jestes zalosny. Czepiasz sie Triady jakby to oni wybudowali ten
      hotel...A tak w ogole jak ktos juz wczesniej zauwazyl w krajach arabskich
      wybierajac hotel 3 gwiazdkowy luksusow raczej nie zaznasz! To jest typowe
      podejscie przecietnego polaczka-podroznika. Jezeli nie spodoba Ci sie hotel to
      zaraz wszyscy sa winni tylko nie TY! Winne jest biuro podrozy, winny jest
      rezydent, ale czy to oni wybrali za Ciebie ten hotel????Nie, to TY go wybrales
      wiec sam jestes sobie winien! Czepiasz sie biura jakby to ono zawinilo. Pomysl
      troche nad soba i tym co napisales!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka