Dodaj do ulubionych

czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okolicach?

IP: *.devs.wavenet.pl 05.06.06, 21:54
teraz jadę dla odmiany na taką tygodniówkę i ciekawa jestem, gdzie Alfa star
mnie umieści? Jaki hotel mi dadzą? Bo nie wybrałam żadnego konkretnego,
jedynie opcja Fortuna w hotelu 3* z opcją all incl..... Poradźcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sopko Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:40
      Z 3* w okolicach Taby do głowy przychodzi mi jedynie Salah El Deen. Ale on zdaje
      się nie ma opcji all.
      • Gość: Ajna Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:10
        Ja nie zaryzykowałam tej opcji, dlatego z uwagą śledzę Twoje losy. Mam nadzieję,
        że dostaniesz jakiś fajny hotelik, to za rok może ja też z tego skorzystam.
        • Gość: beti Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.devs.wavenet.pl 07.06.06, 17:32
          Dlaczego nie zaryzykowałabyś? Ja byłam już w Egipcie 2 razy w hotelu3 * i
          niegdy nie byłó żadnych kłopotów. teraz wybrałam opcję all in. i nie wiem, co
          mnie ciekawego może spotkać....
          • Gość: sopko Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:02
            Może dostanie Ci się hotel o * lepszy. Podobno takie rzeczy też się zdarzają :)
            • Gość: Ajna Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:35
              No właśnie się przekonuję że moje obawy były nieco na wyrost.
              • Gość: beti Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.devs.wavenet.pl 18.06.06, 19:51
                Wróciłam!!!!!!!!!!!! Było super, dziękuję Alfa Star za hotel 4+, mimo, że
                wykupiłam Fortunę 3+ all incl., tak jak pisałam ponad tydzień temu. Byłó mi
                bardzo przyjemnie zakwaterować się w hotelu Holiday Taba Resort, on nie jest
                Holiday INN, mimo, że w katalogu tak jest napisane i mimo wskazania na 5+, to
                tyle nie ma. ma natomiast 4+ i bardzo mi się to podobało. jedzenie pyszne.
                chociaż pełno było malkotentów - Polaków, dla których jajecznica słodka,
                naleśnik za twardy i takie tam kretynizmy. W kazdym razie dla mnie super,
                oczywiście w Tabie nie ma hoteli 3 gwaidkowych, więc, jak toś kupi taką
                Fortunę, niech liczy się z tym, ze zostanie zakawtarowany w znacznie lepszym
                hotelu.
                • Gość: Ajna Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:56
                  Czyli fortuna Ci sprzyjała ;-)
                • Gość: Monka Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:13
                  Witaj Beti.Pomimo,że dopiero wróciliśly z Hurghady jestem tak zachwycona i
                  zakochana w Egipcie,ze juz mysle o Tabie ok pazdziernika i wlasnie opcji foruna
                  *** all bo słyszałam,ze tam nie kupi sie picia w takich cenach jak w
                  Hurghadzie,gdzie opcja all sie na przyklad kompletnie nie oplaca.
                  Jesli byłabyc tak miła poprosiłabym Cie o pare fotek i ogolne wrazenia o
                  miejscowosci,morzu,plazy widoczkach,czy bylas na jakichs wycieczkach???.Az mi
                  sie nie chce wierzyc,ze az tak dobrze trafiłas.Jednak zaczynam wierzyc,ze
                  Fortuna w Alfa Star to nie to co Traf w Triadzie - czyli kompletna porazka.
                  Nasz email: msdudki"małpa"vp.pl
                  Bede wdzieczna.
                  ps.odbiło mi na punkcie Egiptu ;o)) naprawde
                  Pozdrawiam
                  m
                  • Gość: sopko Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:20
                    Czyli to jednak nie jest żadna marketingowa gadka ze strony biura. Widzę że
                    można okazyjnie dostać całkiem niezły hotelik.
                    • Gość: Monka Re: czy jest hotel 3* all incl. w Tabie lub okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:17
                      Triada w Trafie nabija ludzi w butelkę,bo z reguły zawsze wiadomo gdzie się
                      trafi.Natomiast jestem bardzo zaskoczona tym,ze Alfa Star tak własnie robi.Z
                      reszta bylismy z nimi i jestesmy zadowoleni.
                      M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka