Dodaj do ulubionych

Beata i kilka innych nicków to jedna osoba.

IP: *.acn.pl 19.05.03, 19:47
Dziwne, ze jednej sie czepiacie, a innych chwalicie. hahahahaha
Ale wy jestescie porabani. rany boskie. Tylko lubicie jak się Wamn dupe liże
co?>??>?? A dalej jazda
Obserwuj wątek
    • 2castro Re: Beata i kilka innych nicków to jedna osoba. 20.05.03, 14:19
      Straszne poprostu straszne-już cie polubiłam a ty jestes poprostu próżną
      eksibicjonistką z domieszką Sherlocka Holmes a.
      Aczkolwiek ten numer z lizaniem jest niezły- masz przebłyski paniusiu
      • Gość: Beata Re: Beata i kilka innych nicków to jedna osoba. IP: *.acn.pl 21.05.03, 13:55
        Co s takiego znalazłam z Twoim podpisem:
        "Ale numer nawet nie wiedziałam, że weksle tak sie rozpowszechnią-chyba dlatego
        że nic nie sprzedaje wymienionych tych biur bo sie boję.
        Jeżeli chodzi o weksle to w turystyce podpisałam dwa- jedno z Rainbow w 2000
        r. , drugi z Triadą w zeszłym.Rainbow sie wycofał rok temu bo chyba niektórzy
        agenci sie odwrocili od nich bojąc sie weksla.Jeżeli chodzi o Triadę weksle
        zostały utrzymane, ale (i uwaga to ważne)
        - weksel podpisałam na 15.000 zł (przywiózł mi go do podpisu sumpatyczny p.
        Bogdan -handlowiec biura)
        - pod weksel podpisałam tzw deklaracje wekslową , która jasno reguluje kiedy
        może być użyty.
        -mam prawo mieć debet na 15.000 zł względem biura w dowolnym okresie- natomiast
        nie moge go przekroczyć.
        -mam dostęp do sprzedazy bezpośredniej w systemie biura bez konieczności
        dzwonienia to też zabezpieczaja sie na wypadek sprzedaży miejsc , wydrukowania
        umowy i nie zapłacenia.

Pisze o tym dokładnie abyscie wiedzieli ,że weksel nie jest problemem jeśli
        intencje wymagającego go są właściwe- bo ja widze korzyści-i mimo początkowych
        obaw uważam,że ta forma jest ok.To oczywiście odnośnie weksla a nie intencji-
        ważne jest wieć aby weksel nie tylko gwarantował płatnosci organizatora, ale i
        coś więcej dawał sprzedawcy.

pozdrawiam
        Beata J.
        Lublin"

Widze, ze tez jestes Beata i prowadzisz do tego biuro turystyczne. A nie
        mówiłam. Sprzedajesz Triady imprezy, jak nic. I co Ty oszustko. Kto tu kłamie.
        Bronisz własnej dupy, żeby Ci ludzie nie pouciekali. Drwisz sobie z nas. Ty
        obłdna babo. Teraz już rozumiem kto mi takie szmaty tutaj wpuszczał ciagle. I
        kto tu jest ekshibicjonistka? Chyba jednak Ty. Ja podszyłam sie pod inny nick
        nie ze wstydu, tylko z ciekawosci. Byłam ciekawa jak zareagujesz na inna osobe
        obłudna babo. Oj dobrze, że nie mieszkam w Lublinie, oj dobrze.

• 2castro Re: Beata i kilka innych nicków to jedna osoba. 21.05.03, 15:29
      Nigdy nie mówiłam ,że nie sprzedaje wycieczek,a że wyjeżdzam z tym i innymi
      biurami.To wszystko.Dalej nie szanujesz czyjegoś zdania a jednocześnie
      wzbogaciłaś słownictwo o słowo D...a .Lepiej faktycznie nie miec swojego
      zdania -dla mnie najwazniejsze,że ludzie przychodza sami i chca kupowac
      Triade.I nie interesuje mnie czy w to wierzysz czy nie.Nie oczekuje odpowiedzi
      ps. z tego co zauważyłam inni też cie fajnie odbierają , "aż......głowa boli"
      • Gość: Beata Re: Beata i kilka innych nicków to jedna osoba. IP: *.acn.pl 21.05.03, 15:35
        Tak, a gdzie? Jak widać łacznie z Toba jest tutaj kilka Beat
        • 2castro Re: Beata i kilka innych nicków to jedna osoba. 21.05.03, 17:50
          Prosiłam bez odpowiedzi.Coraz bardziej jesteś nieprzyjemna,momentami wulgarna.

Tak jak napisałam wcześniej ,życze ci -mimo wszystko -najlepszego i udanego
          urlopu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka