melania80 13.10.06, 16:34 Nawet nie umiem go nazwac - bo ani to granat, ani fiolet, nie wiem - pod data 5 pazdziernika, dziewczyna na Nowym Swiecie, ubrana na czarno no i te rajstopy! Widzialyscie gdzies takie? ulicewarszawy.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridget_07 Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 16:36 dla mnie to jakis wsciekły niebieski! Odpowiedz Link Zgłoś
moniqep Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 18:04 Fiolkowy? Nie mam pojecia gdzie kupic. Popytaj w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_wiatru Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 16:48 to czasem nie indygo?..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 17:52 Ultramaryna:) czasem można też się spotkać z opinią,że to kobalt,albo wręcz fiolet,ale to jest piękna,soczysta ultramaryna:) Mój ulubiony kolor,nareszcie można w nim dostać jakieś ubrania!! ps ja też chcę takie rajstopy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 17:55 Moja mama mowi na taki kolor chabrowy. Najbardziej przypomina kolor chabra. Mialam kiedys takie, mialam tez sweter w tym kolorze, ale oddalam - nie cierpie tego koloru! Odpowiedz Link Zgłoś
moniqep Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 18:05 Wlasnie. Nie fiolkowy tylko chabrowy. Tak mi sie wlasnie z kiatkiem skojarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 18:15 widziałam.u siebie w szafie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: chce taki kolor rajstop!!! 13.10.06, 19:23 ja bym powiedziala, ze to szafirowy...:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 10:51 fajny kolor, gdzie takie kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 13:41 no wlasnie.w Gatcie widziałam chabrowe,ale nie takie intensywne,bo to jest wręcz electric blue,taki kolor prawie nie występuje w naturze... a tam,to był taki chaber typu ultramaryna lekko złamana bielą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 14:11 nie zalozylabym takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
melania80 Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 16:17 Co z tego? Ja wlozylabym i takich szukam, wiec - up. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 17:26 Kolor chabrowy lub jak kto woli ultramaryna... Odpowiedz Link Zgłoś
martajoanna84 Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 18:51 Fakt, bardzo ładne... Ale niestety nie wiem gdzie kupić, sama bym sie chętnie dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 19:50 Żaden fiolet czy granat,to chabrowy. Przyznam sie że sama bym tego nie włożyła,ale na tej dziewuszce fajnie wygląda. Gdyby była cała na czarno to by było nudno i żałobnie,a taki mocny akcent przyciaga wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 20:11 serwisy.gazeta.pl/avanti/1,53381,2940055.html tu jest chabrowy zależy czy dla nich chabrowy to kolor płaszcza, czy tego co pod spodem...czy obydwa odcienie i nadal nikt takich nie widział?...bu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: chce taki kolor rajstop!!! 14.10.06, 20:59 widzialam takie a nawet mam:) sa w sklepie z rajstopami w przejsciu do metro w centrum Warszawy. Jest tam chyba najwiekszy wybor rajstop i ponczoch w miescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mpaulk Re: chce taki kolor rajstop!!! 15.10.06, 16:47 Wiesz, gdy szukam okreslonego typu rajstop czy skarpet, to ruszam w stala trase - zazwyczaj to chmielna lub centrum handlowe. Zagladam do h&m, calzedonii, i sklepow bielizniano-ponczoszniczych. gatta ma swietne biodrowki - co nie takie czeste, wiekszosc rajstop konczy mi sie (a moze zaczyna :D?) pod pachami - ale nigdy nie znalazlam tam prostych gladkich kolorowych nieprzezroczystych. Sklep w podziemnym przejsciu przy Metrze Centrum znam - czesto tamtedy przechodze, rzeczywiscie maja duzy wybor, ale mam wrazenie, ze kolorowe rajstopy maja tylko takie polprzezroczyste. ale moze rzeczywiscie warto tam zajrzec, pzdr, p. Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: chce taki kolor rajstop!!! 15.10.06, 17:04 W podziemiach dworca centralnego :) Odpowiedz Link Zgłoś