Dodaj do ulubionych

club hotel golf a club golf natura w Titreyengol

IP: *.is.net.pl 19.07.07, 22:20
Czy ktos kto byl w Titreyengol jest mi w stanie wytlumaczyc jak to jest z tymi
dwoma hotelami? Znalazlam strone hotelu club hotel golf
www.clubhotelgolf.com/eng.htm, gdzie zamieszczone zdjecia sa identyczne
ze zdjeciami zamieszczonymi w serwisach turystycznych oferujacych pobyt w
hotelu club golf natura (roznia sie tylko na zdjeciach kolorem hotelu i
zjezdzalnia przy basenie). Jesli to sa dwa rozne hotele, to dziwne, ze sa
jednak prawie takie same. I jesli sa rozne, to w takim razie czy wpisy na
forum gdzie w tytule postu/watku jest tylko napisane np. hotel golf w Side sa
o jednym czy o drugim hotelu?

Bede wdzieczna jesli ktos kto tam byl moglby mi to wyjasnic.
Obserwuj wątek
    • Gość: pogromca a gugów Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.gemini.net.pl 21.07.07, 07:23
      Też mnei to interesuje, bo w końcu nie wiem czy to dwa różne hotele a jeśli
      tak to w jakiej odleglości od siebie są położone? Czy jest to ten sam hotel?
      • Gość: Gosia Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 08:41
        To ten sam hotel, przed i po remoncie ktory byl w 2006 r. teraz sciany sa
        bordowe.
    • Gość: grusz Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 07:52
      Moim zdaniem to jest ten sam hotel, położony w Miejscowości Titreyengol
      niedaleko Side. Bo raczej niemozliwe jest, zeby byly dwa identyczne hotele w
      odleglosci 7 km od siebie, nie uwazacie?
      • Gość: KRZYCH Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:55
        Na 100% ten sam itaka dez ,a scan z natura . Byłem przyzwoity trzygwiazdkowiec
        z dobrą obsłudą i kuchnią ,polecam
        • Gość: Stopka Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:29
          Cześć,

Czy wiecie może czy w pokojach jest suszarka do włosów? Nie chce mi sie targać
          swojej.
          Ja lecę 08.08.2007 z Warszawy:-)
          Tez jestem ciekawa jak będzie w tym hotelu. W ubiegłym roku byłam w fajnym
          hotelu w okolicach Kemer, ale niestety spokoju to tam nie zaznałam i zieleni za
          bardzo też. Hotel Golf wybrałam, bo zasugerowałam sie tym, że niby spokojna
          dzielnica, no i piekna zieleń. Zobaczymy.
          • anez33 Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen 28.07.07, 07:41
            Hej,
            tez lece 8. sierpnia z rodzinka do tego hotelu, ale z Krakowa. Z jakim biurem
            lecisz?
            pozdr.
            • radismag Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen 28.07.07, 11:08
              Oczywiście to ten sam hotel. Suszarka jest na 100%. Warunki w hotelu bardzo
              dobre, jedzenie też.
            • stopastopa Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen 29.07.07, 11:24
              Hej,
              Lecę z Itaki i tez z rodzinka 2+ 12 letni młodzieniec;-).
              A Ty z jakiego biura?
              • anez33 Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen 29.07.07, 17:40
                hej,
                lece z Orbisu w meskiej obstawie: dwoch chlopcow (roczek i 6 lat) oraz ich
                tatus/maz ;)
                pozdr.
                • zoja.pl Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen 29.07.07, 20:03
                  Witam. Ja tez tam jade z rodzina, pod koniec serpnia. Czy ktos sie orientuje
                  czy mozna w poblizu kupic pampersy dla dziecka czy lepiej wziac ze soba? To
                  samo sie tyczy soczkow i deserkow - hipp, gerber itp?
    • Gość: tantiema Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.magma-net.pl 07.08.07, 07:14
      Wybieram sie do tego hotelu 5/09 z Wrocławia,czy leci ktoś w tym
      terminie?
    • Gość: mike Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.satfilm.net.pl 09.08.07, 23:22
      Witam!
      Właśnie tydzień temu wróciłem i mieszkałem właśnie w tym hotelu. Dla
      zainteresowanych to nie dwa hotele o takiej samej nazwie tylko jeden ale przed i
      po remoncie :). Ja bawiłem się tam dobrze, w ogrodzie mnóstwo roślin np. palny,
      granaty, pomarańcze, limonki no i kwiaty. Obsługa w hotelu miła no i nauczyliśmy
      ich paru zwrotów po polsku :). Animatorzy też są OK, David i Ramazan zwany
      Ramazotti :) (jeśli ktoś pojedzie to niech pozdrowi Ramazotiego od Dj Honki, z
      góry dzięki :)). Jedzenie w hotelu też jest dobre i pod dostatkiem, w sumie
      najlepsze są obiady i kolacje. Aha drinkami i piwem ciężko się upić :), jak w
      każdym hotelu :). Pozdrawiam
      • Gość: Yearman Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.instalbud.pl 10.08.07, 08:59
        Mike, napisz prosze:
        - czy rzeczywiscie nie ma alkoholu w barze na plazy w opcji all?
        - Czy jest co robic wieczorami-(jakas promenada, kafejki)?czy trzeba
        udac sie do side(ile zajmuje dojscie pieszo)
        - Jaka przejrzystosc wody-nie wiem czy brac maske i fajke.
      • Gość: Yearman Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.instalbud.pl 21.08.07, 08:20
        - czy rzeczywiscie nie ma alkoholu w barze na plazy w opcji all?
        - Czy jest co robic wieczorami-(jakas promenada, kafejki)?czy trzeba
        udac sie do side(ile zajmuje dojscie pieszo)
        - Jaka przejrzystosc wody-nie wiem czy brac maske i fajke.
        • Gość: marcinos Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.zicom.pl 23.08.07, 19:16
          czesc. mam pytanko do Tych, którzy tam byli. Jak jest z klimą w hotelu. W
          niektórych biurach jest napisane ze klima jest indywidualna a w innych że
          centralna (jeżeli centralna to od której i do której) i drugie pytanko :czy
          zejście na plaże jest przez ulice czy schodzi się pasem zieleni wśród lasków
          piniowych. Wybieram sie 05.09 . Pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: kat Re: club hotel golf a club golf natura w Titreyen IP: *.chello.pl 29.08.07, 15:42
            witam, wlasnie wróciliśmy z hotelu golf. Klimatyzacja we wszystkich pokojach
            jest indywidualna. Trzeba poprosic o pokój z balkonem bo czesto daja takie
            pokoje z malymi oknami, ale i one sa calkiem fajne:) dojscie na plaze jest
            kawalek laskiem piniowym a pozniej taka uliczka ale bez ruchu samochodów. Na
            plażę z hotelu idzie sie około 10 minut. Nie ma sensu branie maski do
            nurkowania... Miłego pobytu !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka